Mbreti i popit, mbreti i zemres sime

hot

Hotgirl
Re: Mbreti i popit, mbreti i zemres sime

qyqe o maaaaaa!!!
up-celebs-00013.jpg
larg na ky!! :eek:

mbretereshe

Primus registratum

E dashur hotgirl.
1. Michael Jackson eshte kompozitor, kengetar dhe kercimtar. Meqe nuk e paske kuptuar po ta shpjegoj: zeri dhe truri jane tjeter gje, fytyra eshte tjeter gje. Majku nuk ka pretenduar ndonjehere se eshte Mister universi.
Me fal nese ky shpjegim eshte shume i veshtire per t'u kuptuar nga koka jote e bukur me tru te vogel, por me thjesht se kaq vertet nuk mund te shprehem.

2. Si ka mundesi qe njerezit jane kaq siperfaqesore? M.J eshte kercimtari me i mire ne bote, kompozitori dhe kengetari me i mire i shekullit te 20-te, dhe eshte nje nder njerzit qe punojne e mundohen me shume per te ndihmuar te tjeret,te varferit, te semuret, femijet qe vuajne dhe ekologjine. Dhe ç'thone njerzit si ti? Vetem qe nuk eshte i bukur.
Kur M.J te ike nga kjo bote me miljona njerez do qajne e do jene te deshperuar: disa sepse adhurojne muziken e tij, disa sepse Majkelli i ka ndihmuar duke u dhene mundesine e nje jete me te mire, apo edhe duke u shpetuar jeten.Ai do te mbahet mend per bujarine, talentin e miresine e tij. Ndersa kur ti te ikesh nga kjo bote vetem familja jote dhe shoket do te qajne dhe ti do mbahesh mend per cekesine tende.

3. Te besoj hotgirl kur thua qe je e famshme ne kete forum. Ne fakt harbutlleku gjithmone i ka bere njerzit te famshem. Por mos harro nje gje, harbut mund te behet kushdo, fisnik nuk behet dot çdokush. Per me teper, te paedukatet harrohen shpejt, njerzit e kulturuar kurre. Ja psh: Madona ishte e famshme per skandalet e saj, por tani ata fansa qe deri dje ulerisnin per te,tani e kane harruar, ndersa Whitney Houston, Barbara Straisand apo Celine Dion do kene gjithmone respektin e te tjereve.

Ja pra hotgirl, duket qe ne jemi krejt te kunderta ne mendime, por une te kerkoj vetem diçka:ketu jemi ne Klubin e fansave dhe askush nuk te detyron te shkruash. Nese M.Jackson nuk te pelqen, mos shkruaj, respektoi shijet e te tjereve e mos i fyej.

Gjithe te mirat!

hot

Hotgirl

shume e dashur "mbretereshe"
ktu zotrote kishe hapur nje teme per majkell xheksonin edhe une isha duke bo nje xhiro ketej,pashe kete temen edhe thashe po e jap edhe une nje mendim..
mos gaboj fjalet e mija ishin "mua sme pelqen hic :idea: "
ti me ate trurin tend te "madh" e te shemtute (e kunderta ime),fillove edhe i bere roman ato fjalet e mija..
ajo qe thashe une ishte mendimi im..sme ka pelqyer ndonjehere majkell xheksoni,ama nuk mund ta mohoj qe ka bere emer ne bote,e ka shume qe e duan..
une o goce+ "harbuteria ime" nuk kemi te njejtat pikepamje me ty,e ne forum sna ka dale emri ndonjehere per harbute..biles hera pare qe e degjoj..
se kuptoj ty nga te del e drejta te fillosh e te japesh mendime per mua...jo per gje se nga njera ane thua "respekto mendimet e te tjereve" edhe nga ana tjeter fillon e i shkel parimet e tua,sha ketej e sha andej..
goce un ktu ne forum spo kerkoj publicitet(se nuk jam ne nivelin tend jo per gje),po jam anetare e vjeter e kam (le ta quajme "shqoeri") me pjesen me te madhe te anetareve e sbesoj qe nje tip harbut te pelqehet nga shoqeria..
pranej o goce ik e bjeri mrapa vedit se as me njef e as te njof!!
njerzia ktu jane te lire te shprehin mendimet edhe ti nqse je nga ata tipa fisnike sic thua,do beje mire mos te mereshe me derr derr sa here qe del ndonje fjale negative per ate majkellin tend!!
ta mbash me shendet majkell xheksonin e qofsh mire o njeri "fisnik"?! :confused:

hot

Hotgirl

1. Michael Jackson eshte kompozitor, kengetar dhe kercimtar. Meqe nuk e paske kuptuar po ta shpjegoj: zeri dhe truri jane tjeter gje, fytyra eshte tjeter gje. Majku nuk ka pretenduar ndonjehere se eshte Mister universi.
Me fal nese ky shpjegim eshte shume i veshtire per t'u kuptuar nga koka jote e bukur me tru te vogel, por me thjesht se kaq vertet nuk mund te shprehem.

ske cte shprehesh me gjat re,ku ke ti mrena kaplloqes naj gjo me shpreh :shrug:
2. Si ka mundesi qe njerezit jane kaq siperfaqesore? M.J eshte kercimtari me i mire ne bote, kompozitori dhe kengetari me i mire i shekullit te 20-te, dhe eshte nje nder njerzit qe punojne e mundohen me shume per te ndihmuar te tjeret,te varferit, te semuret, femijet qe vuajne dhe ekologjine. Dhe ç'thone njerzit si ti? Vetem qe nuk eshte i bukur.
Kur M.J te ike nga kjo bote me miljona njerez do qajne e do jene te deshperuar: disa sepse adhurojne muziken e tij, disa sepse Majkelli i ka ndihmuar duke u dhene mundesine e nje jete me te mire, apo edhe duke u shpetuar jeten.Ai do te mbahet mend per bujarine, talentin e miresine e tij. Ndersa kur ti te ikesh nga kjo bote vetem familja jote dhe shoket do te qajne dhe ti do mbahesh mend per cekesine tende.

goce as un as ti se njofim majkellin personalisht kshuqe mundsisht ato komentet mbi miresine e bla bla bla mbaji per vete!
kur te iki un ere mjafton qe ata qe permende ti do kujtohen per mua..
e njejta gje edhe me ty..mos pretendon se do vije majkelli ke varri e do qaje meqe i iku nje fanse kaq e madhe?!
oh..please!!

3. Te besoj hotgirl kur thua qe je e famshme ne kete forum. Ne fakt harbutlleku gjithmone i ka bere njerzit te famshem. Por mos harro nje gje, harbut mund te behet kushdo, fisnik nuk behet dot çdokush. Per me teper, te paedukatet harrohen shpejt, njerzit e kulturuar kurre. Ja psh: Madona ishte e famshme per skandalet e saj, por tani ata fansa qe deri dje ulerisnin per te,tani e kane harruar, ndersa Whitney Houston, Barbara Straisand apo Celine Dion do kene gjithmone respektin e te tjereve.
a thu bota do e harroj shpejt madonen e?! po te kujtoj qe ka nxjerre albumin e ri e qe po ben boom gjithanej! apo ti ke ngel akoma te "shkelqimi dhe renia e shokut majkell"?!
Ja pra hotgirl, duket qe ne jemi krejt te kunderta ne mendime, por une te kerkoj vetem diçka:ketu jemi ne Klubin e fansave dhe askush nuk te detyron te shkruash. Nese M.Jackson nuk te pelqen, mos shkruaj, respektoi shijet e te tjereve e mos i fyej.
po e permbledh me i shprehje kete hartimin tend:
Beni si them une e mos beni si bej une!!
ps: keto citimet i bera se sdoja qe te quhesha harbute pa te drejte! jo per gje se edhe ty te shko fjala kot masnej..se mu mendimi jot as me ngorf as me ftof!!
hajt te fala!

Gjithe te mirat! [/QB][/QUOTE]

mbretereshe

Primus registratum

:lol: :lol: :lol: :lol:

Hotgirl, tani do te te them te verteten.Une jam shume tip i duruar e tolerant (shiko psh pergjigjen qe i dhashe putrakut). Pasi ti dergove mesazhin e pare une do te jepja nje pergjigje shume te sjellshme. Por, jemi disa miq qe e shohim bashke forumin. Ata ishin duke bere shaka me mua e duke me thene qe une e teproj me urtesine e butesine time dhe thane gjithashtu qe vinin bast se une nuk do te mund t'ia ngrija nervat askujt. Une e pranova bastin dhe shenjestra qellove ti. Jo se une nuk i mendoj ato qe thashe, por normalisht,mendime te tilla nuk do t'i kisha pranuar ne koken time, aq me pak t'ia thoja dikujt. Pra, duke pare shperthimin tend, une e fitova bastin. Faleminderit :lol:

XXL

Primus registratum

Ha, ha mbretereshe, shume e bukur pergjigja!
Je e madhe besa :lol: :thumbsup:
f*** the press, Michael you're the best :thumbsup:

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga mbretereshe:
:lol: :lol: :lol: :lol:

Hotgirl, tani do te te them te verteten.Une jam shume tip i duruar e tolerant (shiko psh pergjigjen qe i dhashe putrakut). Pasi ti dergove mesazhin e pare une do te jepja nje pergjigje shume te sjellshme. Por, jemi disa miq qe e shohim bashke forumin. Ata ishin duke bere shaka me mua e duke me thene qe une e teproj me urtesine e butesine time dhe thane gjithashtu qe vinin bast se une nuk do te mund t'ia ngrija nervat askujt. Une e pranova bastin dhe shenjestra qellove ti. Jo se une nuk i mendoj ato qe thashe, por normalisht,mendime te tilla nuk do t'i kisha pranuar ne koken time, aq me pak t'ia thoja dikujt. Pra, duke pare shperthimin tend, une e fitova bastin. Faleminderit :lol:
Uroj te mos e kesh seriozisht pasi te mbaja per serioze deri tani, nese po do me vinte vertet keq...kjo do quhej me shume se tallje ashtuje dhe do ish dicka e turpshme....per ty natyrisht si figure neper AF se ndoshta per dike tjeter as qe do kisha marre mundimin ta lexoja.

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga mbretereshe:
[qb] :lol: :lol: :lol: :lol:

Hotgirl, tani do te te them te verteten.Une jam shume tip i duruar e tolerant (shiko psh pergjigjen qe i dhashe putrakut). Pasi ti dergove mesazhin e pare une do te jepja nje pergjigje shume te sjellshme. Por, jemi disa miq qe e shohim bashke forumin. Ata ishin duke bere shaka me mua e duke me thene qe une e teproj me urtesine e butesine time dhe thane gjithashtu qe vinin bast se une nuk do te mund t'ia ngrija nervat askujt. Une e pranova bastin dhe shenjestra qellove ti. Jo se une nuk i mendoj ato qe thashe, por normalisht,mendime te tilla nuk do t'i kisha pranuar ne koken time, aq me pak t'ia thoja dikujt. Pra, duke pare shperthimin tend, une e fitova bastin. Faleminderit :lol: [/qb]
me bohet qefi qe e ke fitu bastin..ashtu te pakten edhe fjala ime ze vend!
ska nevoje per me teper komente..fjalet e tua flasin vete!!
ato ishe ti qe i shkrove..nuk ishin "shoket e tu"..moj goce "fisnike"
edhe njehere gjith te mirat edhe pafsh sa me shume endrra me majkellat!
une do vej noj dordolec te dritarja qe ta mbaje larg nga une!

ildina

Primus registratum

ene mu sme pelqe hic fare MJ...dikur bote noj muzike te bukur...po tani ska me asgje interesante.
eshte kthyer ne nje palaco qe te fantaks diten e jo me naten.

mbretereshe

Primus registratum

Njerez, e nderrova emrin se ai i pari me dukej jo shume i pershtatshem. e kisha zgjedhur nga halli se nuk me vinte ne mebd asnje emer tjeter.
Me pare quhesha "mbretereshe" tani quhem "Aramis" si nje prej 3 musketereve te Luigjit te 13-te. :thumbsup:

glamdring

Forumium praecox

Pershendetje!

Klubet e fansave zakonisht mledhin apo terheqin njerez qe kane te njejtat ide apo ndjenja ne lidhje me personin (at) per te cilet klubi eshte e hapur. Njerezit qe nuk kane interes apo pelqim ndaj personit (at) thjesht distancohen dhe nuk marrin pjese. Nen kete veshtrim, nje person qe u thote ne fytyre fansave qe personi per te cilin ata kane hapur klubin nuk u pelqen hiç, tregon mungese totale takti dhe edukate. Aq me teper nese ky person vazhdon dhe ve fotografi te keqia (a thua se çdo fotografi eshte e mire) te personit per te cilin eshte hapur klubi dhe per me teper duke u nisur nga fakti qe personi eshte kengetar dhe jo model. Kjo sjellje mund te cilesohet nga shume si harbute. Fatkeqesisht ne kohet e sotme, eshte shpesh e nevojshme te jesh model(e) per te qene kengetar(e) me fame. Vleresimi per muziken eshte i ndryshem ne njerez te ndryshem, dhe per disa pamja ka shpesh me shume rendesi sesa talenti muzikor!

Njerezit mund dhe duhet te jene te lire te shprehim mendimet e tyre, dhe ata pak veta qe me njohin mua ne kete Forum e dine sesa rendesi i jap lirise se fjales. POR, keto mendime duhet te shprehen per sa kohe qe nuk demtojne dike tjeter ne çfaredolloj forme. Eshte e pashmangshme qe ne disa raste shprehja e mendimit do krijoje konflikt nese thuhet, shkruhet apo behet diçka qe bie ne kundershtim te plote me principet apo mendimet mbi te cilat bazon jeten. POR, ne rastin konkret nuk besoj te behet fjale per nje gje te tille dhe thjesht distancimi do kishte bere te gjithe te lumtur.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Rradhet e mesiperme nuk perbejne ndonje vlere ne lidhje me temen. Thjesht, m'u duk e arsyeshme t'i shkruaja.

Ne lidhje me temen, une mund te them qe eshte e kote te mohosh vlerat e M. Jackson si kengetar, kompozitor apo kercimtar, pavarsisht nga fakti nese e pelqen muziken POP. Gjithashtu, une nuk mendoj qe M. Jackson eshte pedofil apo njeri i keq. Per mendimin tim, ai ka probleme mendore qe mund te vine si pasoje qofte e nje femijerie te veshtire qofte nga fama e stermadhe qe pati. Une sinqerisht, nuk do doja kurre te kisha nje jete te atille, pavarsisht nga fama apo parate...

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga Glamdring:
[qb] Pershendetje!

Klubet e fansave zakonisht mledhin apo terheqin njerez qe kane te njejtat ide apo ndjenja ne lidhje me personin (at) per te cilet klubi eshte e hapur. Njerezit qe nuk kane interes apo pelqim ndaj personit (at) thjesht distancohen dhe nuk marrin pjese. Nen kete veshtrim, nje person qe u thote ne fytyre fansave qe personi per te cilin ata kane hapur klubin nuk u pelqen hiç, tregon mungese totale takti dhe edukate. Aq me teper nese ky person vazhdon dhe ve fotografi te keqia (a thua se çdo fotografi eshte e mire) te personit per te cilin eshte hapur klubi dhe per me teper duke u nisur nga fakti qe personi eshte kengetar dhe jo model. Kjo sjellje mund te cilesohet nga shume si harbute. Fatkeqesisht ne kohet e sotme, eshte shpesh e nevojshme te jesh model(e) per te qene kengetar(e) me fame. Vleresimi per muziken eshte i ndryshem ne njerez te ndryshem, dhe per disa pamja ka shpesh me shume rendesi sesa talenti muzikor!

Njerezit mund dhe duhet te jene te lire te shprehim mendimet e tyre, dhe ata pak veta qe me njohin mua ne kete Forum e dine sesa rendesi i jap lirise se fjales. POR, keto mendime duhet te shprehen per sa kohe qe nuk demtojne dike tjeter ne çfaredolloj forme. Eshte e pashmangshme qe ne disa raste shprehja e mendimit do krijoje konflikt nese thuhet, shkruhet apo behet diçka qe bie ne kundershtim te plote me principet apo mendimet mbi te cilat bazon jeten. POR, ne rastin konkret nuk besoj te behet fjale per nje gje te tille dhe thjesht distancimi do kishte bere te gjithe te lumtur.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Rradhet e mesiperme nuk perbejne ndonje vlere ne lidhje me temen. Thjesht, m'u duk e arsyeshme t'i shkruaja.

. [/qb]
bla bla bla..ska nevoje ti bish na kina..e di qe po behej fjale per mua!
meqenese flet vete per dinstancim,ben mire ti bish na mrapa parimeve te tuja!
edhe kur flet per liri fjale,mer icik parasysh se si do ishte nqse une do hapja nje teme "anti majkell xhekson"
temat e perseritura nuk lejohen kshu qe e vetmja mundesi per te shprehur mendimin tim si individ ishte kjo teme!
edhe bla bla bla skam ndermend me e vazhdu akoma me shume e me te kthy xhevap edhe ty se nuk ja vlen!
majkell xheksonit aty juve i bete nje "kornize" te thurur plot me lavderime dhe kjo qe arsyeja me e madhe qe une "fola"!
e di ca`?!
si harbute qe jam po te them qe sdua te harxhoj kohen time me ty (kur shume mire mund te postoj ne ndonje teme tjeter)..
hajt te fala! :wave:
liri e fjales!

glamdring

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] bla bla bla..ska nevoje ti bish na kina..e di qe po behej fjale per mua![/qb]
Faktikisht nuk ishte vetem per ty, por meqe ty te dogji, nuk kam ç't'i bej.

[qb]meqenese flet vete per dinstancim,ben mire ti bish na mrapa parimeve te tuja![/qb]

Me fal, ku e shikon ti qe kam thyer parimet e mia? Pastaj, ti nuk ke piken me te vogel te idese se kush jane parimet e mia, sepse une nuk i kam shprehur ndonjehere ne kete teme.

[qb]edhe kur flet per liri fjale,mer icik parasysh se si do ishte nqse une do hapja nje teme "anti majkell xhekson"
temat e perseritura nuk lejohen kshu qe e vetmja mundesi per te shprehur mendimin tim si individ ishte kjo teme![/qb]

Tani, nuk e di pse po tregohesh kaq kokeforte. Nuk besoj se ti te kesh ndjenje aq te forta kunder M. Jackson. Megjithate, qofsha une i gabuar!

Sa per perseritjen e temave, do te te sugjeroja te gjeje ndonje argument me te mire, sepse tek Letersia, Muzika apo Programuesit ka nje 10-15 tema qe perseriten.

[qb]edhe bla bla bla skam ndermend me e vazhdu akoma me shume e me te kthy xhevap edhe ty se nuk ja vlen![/qb]

Pse nuk thua me mire qe nuk ke asnjelloj argumenti tjeter dhe kokefortesia dhe krenaria nuk te lejojne te pranosh nje gabim. Si ka mundesi qe shqiptaret ta kene kaq te veshtire te pranojne gabimin dhe te kerkojne te falur?

[qb]majkell xheksonit aty juve i bete nje "kornize" te thurur plot me lavderime dhe kjo qe arsyeja me e madhe qe une "fola"![/qb]

Moj vajze e mbare, eshte klub fansash! Çfare pret ti? Shiko pershkrimin e Forumit!

[qb]e di ca`?!
si harbute qe jam po te them qe sdua te harxhoj kohen time me ty (kur shume mire mund te postoj ne ndonje teme tjeter).. [/qb][/QUOTE]

Faleminderit per nderin qe po ben duke postuar ne teme tjeter dhe nuk po merr mundimin te merresh me mua. Ne raste te tilla ta shperblefshim! Tani kuptoj tim ate kur thoshte sesa harbute jane adoleshentet, me fal shprehja qe perdorte ai ishte "adoleshet"!!! Nuk ke faj, do rritesh, do kuptosh!

Gjithe te mirat!

PS. Nese ke komentet te tjera, futi ne PM, sepse kjo teme eshte menderosur mjaftueshem edhe keshtu.

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Glamdring:
[qb] Pershendetje!

[/qb]
Kjo duhet vene ne krye te forumit Klubi i Fansave sepse shpesh njerezit e harrojne se eshte per fansa dhe jo per foes!!!

[qb]

Ne lidhje me temen, une mund te them qe eshte e kote te mohosh vlerat e M. Jackson si kengetar, kompozitor apo kercimtar, pavarsisht nga fakti nese e pelqen muziken POP. Gjithashtu, une nuk mendoj qe M. Jackson eshte pedofil apo njeri i keq. Per mendimin tim, ai ka probleme mendore qe mund te vine si pasoje qofte e nje femijerie te veshtire qofte nga fama e stermadhe qe pati. Une sinqerisht, nuk do doja kurre te kisha nje jete te atille, pavarsisht nga fama apo parate... [/qb]
Duke qene se i ke thene ato qe desha te them per M.J. qe meqe ra fjala eshte dashuria ime e pare muzikore dhe si artist ka mbetur po ne maje per mua, s'me mbetet gje tjeter vec te te them :thumbsup:
Do doja dhe te te puthja po s'di si do ta merrje :confused:

hot

Hotgirl

glamdring skam ndermend te te coj as pm edhe as te shkruaj ketu..
thjesht harxhim kohe,
"dhelpra dhe rrushte" i thojn asajt!
qofsh mire..

Al-Punk

Still here

Edhe une e kam pelqyer shume kur kam qene i vogel. Me vjen keq qe nuk arriti te pershtatej shume me ndryshimin e rrymave muzikore sic bene Madona e te tjere kengetare!

mbretereshe

Primus registratum

Ndersa ne fansave na vjen keq pikerisht sepse i eshte pershtatur shume modes, nderkohe qe ai ishte kaq... i veçante

Ema

Goddes

Fillimisht postuar nga Mandi:
[qb] Edhe une e kam pelqyer shume kur kam qene i vogel. Me vjen keq qe nuk arriti te pershtatej shume me ndryshimin e rrymave muzikore sic bene Madona e te tjere kengetare! [/qb]
Hec trego se ene tani rri tu e nigju ene vishesh si Majkell /pf/images/graemlins/tongue.gif

disku

UNI

Teme interesante....mbreti popit...sjam kondra jo po amon mer zoti te jep paret te merr ment ...ci duhet atij tycit me ndrru ngjyren mer...
megjithese ke pa ti me u lujt ai filmi "Planet of the apes 2 " sdo duhen me aktore plus kena majkullin /pf/images/graemlins/laugh.gif ......i rrofshin paret i rrofshin
m_jackson.jpg