Re: Mbreti i popit, mbreti i zemres sime
Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] bla bla bla..ska nevoje ti bish na kina..e di qe po behej fjale per mua![/qb]
Faktikisht nuk ishte vetem per ty, por meqe ty te dogji, nuk kam ç't'i bej.
[qb]meqenese flet vete per dinstancim,ben mire ti bish na mrapa parimeve te tuja![/qb]
Me fal, ku e shikon ti qe kam thyer parimet e mia? Pastaj, ti nuk ke piken me te vogel te idese se kush jane parimet e mia, sepse une nuk i kam shprehur ndonjehere ne kete teme.
[qb]edhe kur flet per liri fjale,mer icik parasysh se si do ishte nqse une do hapja nje teme "anti majkell xhekson"
temat e perseritura nuk lejohen kshu qe e vetmja mundesi per te shprehur mendimin tim si individ ishte kjo teme![/qb]
Tani, nuk e di pse po tregohesh kaq kokeforte. Nuk besoj se ti te kesh ndjenje aq te forta kunder M. Jackson. Megjithate, qofsha une i gabuar!
Sa per perseritjen e temave, do te te sugjeroja te gjeje ndonje argument me te mire, sepse tek Letersia, Muzika apo Programuesit ka nje 10-15 tema qe perseriten.
[qb]edhe bla bla bla skam ndermend me e vazhdu akoma me shume e me te kthy xhevap edhe ty se nuk ja vlen![/qb]
Pse nuk thua me mire qe nuk ke asnjelloj argumenti tjeter dhe kokefortesia dhe krenaria nuk te lejojne te pranosh nje gabim. Si ka mundesi qe shqiptaret ta kene kaq te veshtire te pranojne gabimin dhe te kerkojne te falur?
[qb]majkell xheksonit aty juve i bete nje "kornize" te thurur plot me lavderime dhe kjo qe arsyeja me e madhe qe une "fola"![/qb]
Moj vajze e mbare, eshte klub fansash! Çfare pret ti? Shiko pershkrimin e Forumit!
[qb]e di ca`?!
si harbute qe jam po te them qe sdua te harxhoj kohen time me ty (kur shume mire mund te postoj ne ndonje teme tjeter).. [/qb][/QUOTE]
Faleminderit per nderin qe po ben duke postuar ne teme tjeter dhe nuk po merr mundimin te merresh me mua. Ne raste te tilla ta shperblefshim! Tani kuptoj tim ate kur thoshte sesa harbute jane adoleshentet, me fal shprehja qe perdorte ai ishte "adoleshet"!!! Nuk ke faj, do rritesh, do kuptosh!
Gjithe te mirat!
PS. Nese ke komentet te tjera, futi ne PM, sepse kjo teme eshte menderosur mjaftueshem edhe keshtu.