Mbreti i popit, mbreti i zemres sime

mbretereshe

Primus registratum
Re: Mbreti i popit, mbreti i zemres sime

Majkelli nuk e ka ndryshuar vete ngjyren e lekures. Ai vuan nga nje semundje qe quhet vitiligo. 2 per qind e popullsise ne bote vuan nga kjo semundje qe i heq pignentin lekures. Shoqa ime e ngushte dhe daja im vuajne nga kjo semundje, por tek ata vihet re me pak ngaqe jane te bardhe. Te semuret nuk duhet te rrine ne diell, perndryshe digjen, ja pse Majkelli mban gjithmone nje çader te madhe me vete.

mbretereshe

Primus registratum

bad_0011.jpg

bad_0013.jpg

bad_0010.jpg

dangerous_0009.jpg

ani ani

Primus registratum

NO COMENT!

"Mbreti i zemres sime" donte te sheronte mbretin e zemres se vet dhe ja ku eshte, te ngjall vetem keqardhje gati gati ........ neveri!

/pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif

ani ani

Primus registratum

Ndoshta nuk e shpreha mire mendimin per mbretin e popit, por me lidh diçka me ate dhe sikur ai ta dinte do ndjehej me mire.

:angel:

mbretereshe

Primus registratum

Fillimisht postuar nga FamousJournalist:
[qb] NO COMENT!

"Mbreti i zemres sime" donte te sheronte mbretin e zemres se vet dhe ja ku eshte, te ngjall vetem keqardhje gati gati ........ neveri!

/pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Nuk e kuptova :confused: :confused: :confused: :confused:

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Aramis:
[qb] Majkelli nuk e ka ndryshuar vete ngjyren e lekures. Ai vuan nga nje semundje qe quhet vitiligo. 2 per qind e popullsise ne bote vuan nga kjo semundje qe i heq pignentin lekures. Shoqa ime e ngushte dhe daja im vuajne nga kjo semundje, por tek ata vihet re me pak ngaqe jane te bardhe. Te semuret nuk duhet te rrine ne diell, perndryshe digjen, ja pse Majkelli mban gjithmone nje çader te madhe me vete. [/qb]
e dashur Aramis,
une mendoj qe nuk ka asgje te keqe madje eshte intereante te "worship" nje idhull muzike apo cfardolloj tjeter natyre qofte. Dhe mua me pelqen E kam pas degjuar shume Michael Jackson kur kam qene ne shkolle te mesme dhe mund te them qe vertet eshte nje dive muzike, pamvarsisht nga
the way he lloks now" qe per mua eshte per te ardhur keq. mgjth qei
llimi i shkrimit time ishte te thoja qe besoj te gjithe e dine mire historine e lekures dhe ngjyres se michael Jackson dhe fasinimin e tij me lekuren e bardhe (perseri his problem nuk dua te gjykoj) mgjth nqs kjo semundja e cuditshme qe ti permende me lart qe e ka MJ qenka presente vetem ne 2% te popullsise athere si ka mundesi qe te pakten 2 njerz prane teje shoqja e ngushte dhe daja e kane kete semundje. sipas kesaj ose ai 2% ka qelluar shume prane teje ose rtaporti duhet te jete shume me i perhapur.
gjithsesi mund te kete spekulime dhe historia fansash nga me te ndryshmet qe justifikojne lookun e michael now, por fatkeqesisht ai nuk diti t'i jepte fund........ :shrug:

RecurrentDream

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb]
[qb] Majkelli nuk e ka ndryshuar vete ngjyren e lekures. Ai vuan nga nje semundje qe quhet vitiligo. 2 per qind e popullsise ne bote vuan nga kjo semundje qe i heq pignentin lekures. Shoqa ime e ngushte dhe daja im vuajne nga kjo semundje, por tek ata vihet re me pak ngaqe jane te bardhe. Te semuret nuk duhet te rrine ne diell, perndryshe digjen, ja pse Majkelli mban gjithmone nje çader te madhe me vete. [/qb]
e dashur Aramis,
une mendoj qe nuk ka asgje te keqe madje eshte intereante te "worship" nje idhull muzike apo cfardolloj tjeter natyre qofte. Dhe mua me pelqen E kam pas degjuar shume Michael Jackson kur kam qene ne shkolle te mesme dhe mund te them qe vertet eshte nje dive muzike, pamvarsisht nga
the way he lloks now" qe per mua eshte per te ardhur keq. mgjth qei
llimi i shkrimit time ishte te thoja qe besoj te gjithe e dine mire historine e lekures dhe ngjyres se michael Jackson dhe fasinimin e tij me lekuren e bardhe (perseri his problem nuk dua te gjykoj) mgjth nqs kjo semundja e cuditshme qe ti permende me lart qe e ka MJ qenka presente vetem ne 2% te popullsise athere si ka mundesi qe te pakten 2 njerz prane teje shoqja e ngushte dhe daja e kane kete semundje. sipas kesaj ose ai 2% ka qelluar shume prane teje ose rtaporti duhet te jete shume me i perhapur.
gjithsesi mund te kete spekulime dhe historia fansash nga me te ndryshmet qe justifikojne lookun e michael now, por fatkeqesisht ai nuk diti t'i jepte fund........ :shrug: [/qb]
Epo meqe ju futem kesaj pune me themeli le ta cojme deri ne fund.
1. Une dyshoj qe semundja ne fjale te jete e perhapur ne masen 2%. Eshte shume me teper!!!! /pf/images/graemlins/frown.gif
2. Eshte e vertete qe personat me ngjyre (dmth. me pigmentin e lekures me ngjyre - jo domosdoshmerisht "zezake") jane ata qe preken nga kjo semundje.
3. Une mund te kuptoj qe Majkelli ka patur kete semundje, por me mundesite qe ka ashtu sikurse zgjodhi te behej i teri i bardhe (dmth te transformohej) mund te zgjidhte te kthehej ne identitet ( :lol: ) pra i teri i zi...!
4. Atehere ai zgjodhi te behej i bardhe. A ka njeri te me shpjegoje pse nga fakti i vitiligos=lekures, ai duhej te ndryshonte dhe hunden?!?!?! :rolleyes:

Si perfundim, duket qe me teper behet fjale per nje transformim rrenjesor, sesa metode per te kamufluar nje semundje lekure...!

mbretereshe

Primus registratum

E di qe vitiligoja eshte semundje e ralle, por ja qe ka qelluar qe une te njoh 2 njerez qe e kane kete semundje. Ata kane pulla te bardha ne trup, nuk eshte se jane komplet pa pigment.

Pastaj o njerez, vertete po me lodh kjo histori:

1. Ky eshte klub fansash dhe une e shkruajta temen per ata qe e pelqenin Majkellin

2. Majkelli eshte kengetar dhe kercimtar, atehere ç'rendesi ka ngjyra e lekures se tij.

Nuk e di pse, po sa here qe hyj ne kete forum behem keq, te gjithe jane te dhunshem, te fyejne etj. Nuk e them kete per ju qe keni shkruajtur ketu se fundi, sinqerisht, kete e vura re ne temat e tjera;

Keshtu, po heq dore nga ky forum, eshte e pamundur te vazhdohet me ca njerez si Bacchus, Kollarja apo putraku.
Falenderoj kordelen, Principiel, g_alb dhe Glamdring.Jeni vertete te medhenj dhe me vjen mire qe ju njoha.
Shpresoj me gjithe shpirt qe ky forum do te permirsohet.

I love new york

Primus registratum

Aramis, me vika keq pse duhet te merzitesh pernjehee dhe te heqesh dore dhe vertet qe me vjen keq nqs je ndjere e dhunuar dhe e fyer. Nuk ka asgje te keqe t'a worship MJ dhe po kjo eshte tema e fansave keshtu qe je mese ne vendin e duhur. ka vertet disa tipa qe jane verbally ose psychologically violent por mos u terhiq nga kjo. cdo njeri ka shijet e veta.
kam pershtypjen se figura e MJ eshte shume kontroversale dhe shume vete e ngaterrojne Michael artistin e madh ne kohe, dhe Michael me problemet e jetes se tij.
Nejse ti ben si ke deshire por mqs kam nje kohe relativisht te gjate ne forum do te thoja vazhdo me gustot e tua, respektoi ato dhe mos u merzit shume /pf/images/graemlins/smile.gif

XXL

Primus registratum

Ne 29 gusht mbreti i pop-it mbushi 45 vjeç.
Po ate dite u be MTV music awards, po Majkelli nuk vajti se duhej te ishte ne Los Anxhalos te nesermen per festen qe do behej per te.
Aktori qe prezantoi MTVawards i uroi ditelindjen dhe u kendua HAPPY BIRTHDAY
Grupi METALLICA luajti per nder te ditelindjes se mbretit melodine e kenges BEAT IT.
Nuk di me shume te them te drejten mbi ate qe u be tek MTVawards e tek festa e madhe ne Kaliforni. Po nje gje shte e sigurt Majkelli mbetet gjithmone me i madhi! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Ps: Aramis, e di qe ka shume gomere ne ket forum, por nuk duhet te ikesh, pikerisht ngaqe duhen njerez si ty ketu. Pastaj, nuk ke pse te dorezohesh. Sic thote Majkelli :

Don't let noone get you down
Keep moving on higher grounds
Keep flying until
You are the king of the hill
No force of nature can break
your will to self motivate.

Hajt CIAO

alinos

Forumium maestatis

Me vjen keq qe Aramis po largohet! /pf/images/graemlins/frown.gif
Arsyet e saj qendrojne fatkeqesisht ...

permetarja

Primus registratum

Majkelli (Jakua sic e therasin) eshte racist me vetveten dhe i vjen turp nga prejardhja e tij. Nuk i pelqen te jete sic e ka bere natyra e nena te zi.Ka patur dhjetra operacione qe nga maja e flokut e deti tek thoi i kembes dhe gjithmone nuk i ka pohuar ato duke shpjeguar qe kam semundjen e lekures.
Sigurisht eshte mbret pop dhe levizjet e tij maten me shpejtesine e kompjuterit kur kercen.
Vertet ka qene abuzuar nga i ati i cili i ka thirur" hundemadh" gjithe jeten gje qe ai e ka bere 5-6 here hunden operacion.Ai vete ka deklaruar ne nje interviste me nje gazetar anglez qe une ftoj shume femije dhe fle me ta ne nje krevat.Dhe tregoi qe flinte me nje djale 14-15 vjec (te cilin e kishte ndihmuar nga ana ekonomike) se kishte qene me kancer. Investon careti te ndryshme.Se cben ai me figuren ,ngjyren,operacionet etj eshte problem personal por ca gjera vene ne kundershtim me ligjet. Me cte drejte mban femijet e tij mbuluar me vel?Mos ia vjedhim ok por kjo eshte ne kundershtim me te drejtat e femijeve. : /pf/images/graemlins/smile.gif

mbretereshe

Primus registratum

Po behet kohe qe nuk kam shkruar, por e kam lexuar rregullisht AF.

Nuk do vazhdoj debatin se nuk ka shurdh me te keq se ai qe nuk do te degjoje.

Dua te them vetem diçka: Gjeja qe kam urryer me shume tek shqiptaret eshte se flasin me kompetence e siguri per gjera te cilave nuk ia kane haberin fare. Per mua kjo eshte shenje injorance dhe zemerngushtesie

Ps: faleminderit alinos dhe XXL, por ju e shikoni, injoranca po e mbyt AF-ne.

Gjithe te mirat

XXL

Primus registratum

[qb] Po behet kohe qe nuk kam shkruar, por e kam lexuar rregullisht AF.

Nuk do vazhdoj debatin se nuk ka shurdh me te keq se ai qe nuk do te degjoje.

Dua te them vetem diçka: Gjeja qe kam urryer me shume tek shqiptaret eshte se flasin me kompetence e siguri per gjera te cilave nuk ia kane haberin fare. Per mua kjo eshte shenje injorance dhe zemerngushtesie

Ps: faleminderit alinos dhe XXL, por ju e shikoni, injoranca po e mbyt AF-ne.

Gjithe te mirat [/qb]
Ke shume te drejte, por mos u merr me injorantet, merru me ne te mençurit e te miret /pf/images/graemlins/laugh.gif :angel:

Shiko Aramiso,edhe pse besoj se i ke pare keto foto si fanse e mire qe je:

M.Jackson prezanton kengen e tij "What more can I give" tek Radio Music Awards

rma7.jpg
rma4.jpg
rma34.jpg
rma15.jpg

Beyonce Knowles prezanton M.J:

" Jam e nderuar qe jam ketu sonte per te prezantuar nje Ikone te muzikes. Kur isha e vogel, une rritesha me muziken e tij, dhe ashtu si miliona njerez, perpiqesha te imitoja te kenduarin e te kercyerin e tij magjepses dhe unik.Ai vazhdon te jete keshtu. Por sot une po perpiqem qe te imitoj deshiren e tij per te ndihmuar te tjeret. Ai eshte nje shembull per te gjithe ne. Ai beson se ne mund ta ndryshojme boten, dhe ai vete po e ben kete gje. Ai vazhdon te jete artisti qe ka shitur me shume albume ne historine e muzikes **duartrokitje e ulerima** Mbreti i popit! Zonja dhe zoterinj urojini mireseardhjen artistit dhe bamiresit MICHAEL JACKSON **ne sfond vihet kenga You rock my world**

Michael hyn. **turma eshte ne kembe duke duartrokitur,e bertitur**. Michael puth Beyonce dhe shkon ne qender te skenes, perkulet para publikut dhe buzeqesh.

"Desha t'ju falenderoj per dashurine tuaj , mbeshtetjen dhe gjithçka qe keni bere. Jam i nderuar qe ndodhem sot ketu. "We are the world" ishte nje projekt qe ne e beme per te ushqyer njerzit qe vdisnin urije kudo neper bote. Siç e dini, qe nje sukses. Tani ka ardhur koha qe ne te shprehim serish ndjenjat, shpresat dhe ndihmen tone per ata qe kane nevoje.

Ka 2 vjet, qe 100 njerez dhane kontributin e tyre dhe ky projelt me ne fund erdhi ne drite. Ai nuk do te ish bere pa ju **tregon me gisht sallen**. Nuk do te ishte bere pa Beyonce( une e dua shume kete vajze, eshte e mrekullueshme). Shume artiste te talentuar me ndihmuan te shkruaja kete kenge. Para 2 vjetesh, ne jetuam nje sulm terrorist qe ndryshoi jo vetem vendin tone, por gjithe boten.**njerzit ulerasin** (Edhe une ju dua shume-u pergjigjet Michael)
Ne kurre nuk do te harrojme ate tragjedi te tmerrshme......... Prodhimi i kesaj kenge qe nje mrekulli. Ja videoja qe tregon bashkepunimin e gjalle mes nesh, dhe sot do ta shohim ketu per here te pare. Falenderoj Radio Music Awards qe na dha mundesine t'ia prezantojme botes. Shpresoj edhe nje here se do te mundim te krijojme nje mision per ta çuar boten drejt nje rruge harmonie dhe paqeje duke pyetur veten çdo ite "What more can I give"?( C'mund te jap me teper?)

XXL

Primus registratum

Ne kete kenge kendojne edhe: Celine Dion, Mariah carey,Ricky Martin, Carlos Santana, Shakira,Beyonce Knowles, etj, etj, se nuk po me kujtohen emrat tani.

Prandaj Aramis, qente le te lehin , ne le te vazhdojme te imitojme Michael-in. Le te behemi me te mire, me bujare, me te dashur, e te perpiqemi ta bejme kete bote me te mire. Keto jane aspiratat e çdo fansi te M.J :thumbsup: :wub: :wub: :wub:

Ne kemi fatin te jemi fansa te njeriut me te mrekullueshem te botes, qe eshte nje shembull i persosur e qe na tregon rrugen qe duhet ndjekur.

godfather

Primus registratum

eeeeeeeeeeeeeh nostalgji per kohet e shkuara.... /pf/images/graemlins/laugh.gif