MbiPesha

policia

Forumium maestatis
Re: MbiPesha

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: DAHLIA</div><div class="ubbcode-body">E para: J'adoooooooooore ato qe thone..."une mund te ha çfare te dua, por kam perhere masa optimale"...sidomos femrat...njesoj si star-et neper revista e TV...te gjitha hane çfare te duan dhe peshojne nga 25 kg...çudi eee...harrojne te flasin per dopimin me droga te ndryshme...nderkohe qe femrat "normale" pa mundesi dopimi...shtrengojne rripin dhe s'hane asgje...dhe jane gjithmone te ngopura!

E dyta: Lymo paske lujt menç...lej birren e fillo krrikllat e ujit lal...se do bohesh me i gjone se i gjate... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif

E treta: Sikur ne te ushqeheshim vetem me 1/5 e asaj qe ushqehemi...do ta kishim jeten me te mire (nga ana shendetesore) dhe me te gjate...

e katerta: ju bofte mire te gjitheve....dreka... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif </div></div>
dahlia nuk eshte ceshtje droge por ceshtje metabolizmi...
ka njerez qe mund te hane gjithe diten dhe nuk shendoshen dhe ka te tjere qe sikur uje te pine, shendoshen...
tani une nuk po flas per vipat,por per veten time. pesha ime eshte pothuajse konstante, une shkova nje muaj me pushime, asnje lloj diete dhe asnje lloj sforcimi fizik dhe haja akullore edhe embelsira sa here te me donte qejfi dhe kur erdha ne shqiperi kisha shtuar 1 kg.
mbasi linda gocen kisha 6 kile mbi peshen time te perhershme dhe ato i hoqa brenda 6 muajsh dhe barkun e kam pete sikur nuk kam lindur kurre femi. une jam 1.68 dhe peshoj 57kg, mund te leziz me plus minuse te vogla por kam vite qe kam kete peshe...

olololol

Primus registratum

Te mbanka I "vujtmi" ( burri) mire ty policia pse nuk thu ti /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

Puna peshes eshte te mos behet fiksim , te mos behesh manjak +5 - 5 nuk prisha naj pune te modhe .
Megjithate po patet aktivitete, levizje nuk keni me u shnosh aq shume , pertacet jane te destinuar.

juxhoxhjaj

Primus registratum

pyetja eshte te kosnumosh apo mos te konsumosh? kjo eshte pyetja
sa here kam qene gati per te ngrene cdo gje qe gjendej ne tavoline por duke pare nga pjesa e barkut jam bere pishman dhe mendon per mbipeshen dhe rrezikun per jeten por nga ana tjeter nje thenie thote me mire 1 ore liri sesa 400 vjet skllaveri, une them le te konsumojme si te cmendur qofte edhe sikur te jetojme me pak ose cfaredo pasi do shkojme te ngopur me pak humor /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

fatkeqsisht...sa me shume ha barku aq me pak jep mendja...zakonisht veprat madheshtore te njerezve madheshtore kane ardh kur e kan pas barkun bosh! I bi qe mos hame jo per te qene te medhenj po per te qene "ne zgjim"...se gjej dot fjalen ne shqip...me ndihmoni...

çdo gje sot eshte bere per tu konsumuar...aq mê teper qe jeta e shpejte e sotmja ka shume stres brenda...qe plot njerez e mbysin me te ngrene...

pastaj e ngrena po ta marresh nga nje ane tjeter...eshte art me vete...eshte kenaqesi...pse jo dhe argetim /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif o Babe jemi te Mbipesha...mos i ngaterro temat me dashje...

ismaili

Primus registratum

kur je mbipesh duhet te besh vrap, jo t'mos hash. meshkujt duhet te han 5000 calori ne dite.

Piccolina

Primus registratum

Meqe ra fjala ke mbipesha, sot zbulova qe tete lajthi mjaftojne qe cdo njeri te mari sasine e kalorive te nevojshme per 24 ore.Kshuqe kujdes...

TheWanderer

Primus registratum

Une sa pashe temen, vajta u peshova dhe u mata: 1.83 , 82 kg. heren e fundit isha 79. Po ha 7 lajthi ketej e tutje /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Florus

Forumium maestatis

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Scorpion</div><div class="ubbcode-body">Mbipesha arrihet kur kapercehet shifra 25 e Treguesit te Mases Trupore qe zakonisht shkruhet BMI (Body Mass Index).

Ky tregues llogaritet duke pjesetuar peshen (m) te shprehur ne kilogram me gjatesine (l) ne katror te shprehur ne meter.

BMI = m/l²
</div></div>
BMI-ja ime 25.73.
duheshka me ra 3 kile.

VoGeLuShI

Primus registratum

komshija e katit te trete putre...ta siguroj qe nuk ka probleme mbipeshe

bmi ime 22...183cm 74kg /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/cool.gif

Piccolina

Primus registratum

Nuk kam nevoje per bmi une, matesit me te mire e peshes time jane meshkujt /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif