Mbi vetvetishmërinë (spontanitetin)...

renata

Forumium praecox
Re: Mbi vetvetishmërinë (spontanitetin)...

[Citim

Kush nga ju nuk ka hipur ne nje bordure ndane lulishtes se qytetit, teksa dilte shetitje me prinderit? E pra, kjo behet sepse feimja eshte ne kerkm te ekuilibrit te tij. Po kush e ben kete akoma nga ju? Kush hipen ende edhe ecen si ne traun e ekuilibrit ne nje bordure prane nje lulishteje, kur rruga eshte plot me njerez? Kush nga ju kendon me ze te larte, akoma, nje kenge qe i kujtohet ne mes te rruges, dhe nuk shqetesohet se turma do ta marre per te luajtur??

C'duhet te beje nje njeri, nje i ri, qe te ruaje spontanitetin e tij, te qenit i vetvetishem, i pandrydhur?

[/ QUOTE ]
Me ndodh shpesh te kendoj ne mes te rruges,apo ne autobuz kur kthehem nga festat me miqte e mi:)))))Eshte momenti me i bukur i mbremjes...
Te shkoj ne stadium me cunat e te bej tifozen e cmendur edhe pse nuk marr bvesh fare nga futbolli e nuk me intereson,por thjesht se bertasin te tjeret e per t'u entuziazmuar...
Te eci zbathur neper qytet,pas nje mbremje lodhese,kur nuk i mbaj dot takat...
Te lag me pistoleta uji njerezit,qe kalojne poshte ballkonit...
Une vdes per marrezi...Vetem ku ta gjej rastin...
Pak mjafton per te me stimuluar...
Nje shi i rrebeshte e une kujtohem,qe duhet te dal te bej pazarin...Por une vdes te behem qulle...
Te marr patinat e kalamajve te lagjes e te rrezohem e te thyej qafen...
Une sot e kesaj dite citofonoj ku te mundet e ia mbath me vrap...
Bej rremuje aq sa kane thirrur policine me rremujen e shkaktuar nga une(Nje koncert me 2 te mengjesit)
Une bej postinon per shoqet e mija e e coj lule te dashurit te shoqes te puna,dhe ai pas 2 muajsh me njeh qe une jam shoqja e ngushte e te dashures e jo postino...
Apo te bej serenata poshte ballkonit me violine si mandataria...
Une nga keto bej cdo dite,kur e ku te mundem e me moshe nuk jam dhe aq e vogel...:))))))))

bob

Primus registratum
Re: Mbi vetvetishmërinë (spontanitetin)...

/pf/images/graemlins/idea.gif /pf/images/graemlins/sleep.gif /pf/images/graemlins/idea.gif

uauauauauaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

/pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif