Mbi Majmuni

personazh

Valoris scriptorum
Re: Mbi Majmuni

Xingo njifet si i pafè (perveç asaj interiste dihet). e shkon i dit me i dyqon ku shiteshin artikuj fetare. e pyt çunin e pronarit qe ishte te banaku: "o çerro sa lek bo ai legeni aty?" duke drejtu gishtin nga mabajtesja e ujit te shenjte. çuni shkret u skandalizu e me vrap ke babi ne magazine: "o ba o ba, ai robi i zi i pafè tha kshu e ksh". "qe ta heqesh qafe thuji 3 miljon" ja kthen i ati. e i thote çerri shkret. xingu shef rrotull edhe pyt prap: "po ajo gruja me perçe me ate copen e mishit ne dore?"...prap i skandalizum çerri shkret me vrap ke babi tu ngashery. e i jati prap "hiqe qafe tu i thon 3 miljon". e çerri bindet. Xingo si rob qe te ça gajden rrotullo syte prap e shef kryqin: "po ai kryqi mer?". ktu çerri u gzu, e prap me vrap ke babi tu ulurit "o ba o ba, ai zezaku i pafè me duket se u be fetar se i tha kryqit kryq". "e mir, shitja aq sa eshte çmimi"-ja kthen i ati. me vrap kalamoni shkret: "300 lek bo". "po kryqin e shisni me gjithe ate akrobatin qe u ka kacavjerr aty apo jo?" ja kthe pa pike turpi jevgu yne.

kaq! /pf/images/graemlins/laugh.gif

loaded

Primus registratum

Po e ben si ajo barcaleta me ato dy plakat:
-E more pensionin?
-...
-Une budallaqja mora leket. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

se harrova me thon i gjo: Xingo s'kom faj une...ti e di qe mu me bojn zborr femrat...shif ku me çuan! /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

nani dhe nji legjende qe qarkullote dikur per improvizimet e Xingut

e ço gjyshi me bo dru Xingon. piketo nji bredh Xingoja, e prit dege e ngjitu siper, prit dege e ngjitu siper... /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

M'ka marre malli per Hirkon!!! Po keq fare ama!
/pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Goce mu duke shume e deshprume me gjithe ate mesazh me pika blu /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe thash' non' e zez' e zuni smunlliku...

Kaq vallaj... /pf/images/graemlins/wink.gif

alinos

Forumium maestatis

kan fillu te me lodhin akrobacite dhe gjeagjezat...
Nejse se po e lexoje kete mesazh, mendoj do jape ndonje shenje qe nuk i ka ra nai smunie e keqe /pf/images/graemlins/wink.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Fruth je vete /pf/images/graemlins/laugh.gif !!!

/pf/images/graemlins/laugh.gif

ps. alinos yllja te pershendes dhe perqafoj nga larg /pf/images/graemlins/smile.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Il Majmuno me ka mor malli per ty po s'jam tu bo pika blu se me shpallin te smut /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ku je mer ku je :confused:

Guest

esh tu bo qef me pleqnine mi /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

he ka nxehti ju punote, tashi ka fillu me ju lan prej ftohtit...

tastiera po tham /pf/images/graemlins/tongue.gif

Blendi

Primus registratum

Ne avion nje burre ka ngjitur nje femer shume seksi. Nga deshira e madhe nis te hape nje bisede me te dhe e pyet: "Udhetoni per pushime, apo per pune".
"Per pune" pergjigjet seki "Shkjoj ne konferencen vjetore te nimfove ne Chicago."
"Uaaaaa, po c'do besh atje?"
"Do jap leksion, une perdor eksperiencen time per te pergenjeshtruar mitet e seksit."
"Cilat mite?" pyet burri.
"Po ja, thonte qe zezaket e kane me te madh por nuk eshte e vertete. Penisin me te madh e kane Indianet e Amerikes. Ose, ose, kur thone qe francezet jane dashnoret me te mire - aspak e vertete. Dashnoret me te mire jane cifutet."
Pastaj femra skuqet dhe flet:
"Me fal qe flas per keto gjera te turpshme me ju. une nuk ju di as emrin."
Burri brof ne kembe dhe flet me pozë:
"Quhem Oskeola, prijes i fisit te Izraelit."