Mbas 11vjetsh ne Tirane!!

MLK

Primus registratum
Re: Mbas 11vjetsh ne Tirane!!

Orosh:
"MLK turrju Velipojes"

Kur ti qe je djal i asaj krahine po don me kalu pushimet ne Tirone, sma do menia se qeka bo me ju turr Velipoja ala /pf/images/graemlins/wink.gif
Si qeka bo puna ene vemnat duhet te dalin me bikini anti plum atje se shkoke per lesh :tipsy:
Me erdhi gjynof per ate gocen qe ishte vra tu fjet gjum, hej bela ça spo degjojme me ate ven, ene ariu do ishte zbut me shpejt se ne...

MLK

Primus registratum

Sherr ne lokal ndermjet pronarit ne Velipoje e 2 veteve, nga inati pronari hap zjarr me i vra, ata plagosen, plumbat shpojne muret prej derrase e te dhoma ngjit po flinte viktima qe ishte nje vajze 23 vjeçare studente nga kukesi me duket....

109UV

Primus registratum

sa shume fushate qe po beni mer... bo bo.. si puna atij tocit, Ylli Pangos ahahahaha

alinos

Forumium maestatis

u zgjove ti rrusho?
i lave syckat? Nai gja te mire per sot me mjes, pancakes, right?! :wink:

marina s.

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga OROSHI:
[qb] Durrsi ka qene llum me kohe :goofy: /pf/images/graemlins/laugh.gif
[/qb]
me kohe??!duket sa e paske njohur Durrsin ti /pf/images/graemlins/tongue.gif

alinos

Forumium maestatis

u perpoqa, por kane kaluar 24 ore dhe duhet me pagu.

nejse,
eshte kollaj te leshosh anonime...
Nuk komentoj per nje gje qe nuk e kam lexuar...

109UV

Primus registratum

anonimiteti eshte i nevojshem ne vende pa ligje kunder hakmarrjes ndaj personave qe shprehen kunder drejtuesit te nje institucioni

OROSHI

Primus registratum

Tani qe qielli i Shqiperise ka marre ngjyren blu,vajtja ne Tirane behet edhe me interesante! /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Sala me than qe ka nis kur per kryeminister e ishalla nuk na ngel ne klase thuj se na rrofte qe ndrrum emer :lol:

OROSHI

Primus registratum

Nuk e di,jam shume optimist /pf/images/graemlins/laugh.gif ,Tropojanet tashme jane "Tiranizu" /pf/images/graemlins/laugh.gif ,kane pervetesu ate "rreshqitshmerine" tipike tironce,pra nuk dalin ma duke gjujt gur njerezit rruges /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Me kalimin e kohes,nga martesat e shumta(te detyruara)ndermjet tropojaneve dhe tiraneseve do na dalin tironcit e shekullit te ri,te gjate,kokforte,hileqare,cinarelypes,harrakate etj etj /pf/images/graemlins/tongue.gif .

SkenderbegaS

Primus registratum

Fillimisht postuar nga OROSHI:

...kusho... /pf/images/graemlins/laugh.gif

TiranLaprakBathore
n'dac hyp n'te n'dac merre perdore-e kujt ishte kjo Agjencia?
(shif kur t'thot nojnjona:fol letrare mer /pf/images/graemlins/laugh.gif ).
:lol: :lol: po qo me bo se s'di me fol Taronçe o kusho , po filloj pun si perkthys ON LINE po i qes pun vedit...ps; meq1 ra fjala o shkodra e ke nji cinare ?
:lol: :lol:

OROSHI

Primus registratum

o shkodra a ke nji cinore

prap duke lyp cinore kta mer yahoo /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Fillimisht postuar nga faithless:
o orosho_____________|vize fare je|
Faithless konkretizoju ifie bitte /pf/images/graemlins/laugh.gif

se nuku mora vesht a je tuj e sha apo tuj e sha /pf/images/graemlins/laugh.gif

:wave: Roshi

Rambla

Primus registratum

Mua me ka marr malli per durrsin, do me duket si nje vend komplet i ri, mbasi 16 vjet se kam pa,afer shpis se oficerave rrin tezja, kur delsha n ballkon shifsha detin frymzues :wub:
po e paskam komshie, ti nese vjen duhet te vish dhe nga une atehere, ndryshe mos hec fare /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/smile.gif