Mbas 11vjetsh ne Tirane!!

Blendi

Primus registratum
Re: Mbas 11vjetsh ne Tirane!!

Edhe tema arriti pese kate.
Lara tulipanet s'i pash se isha ne kulm te dimrit por qofte edhe sjellja e njerezve. Atobuzat tone, trotuaret me ate llucen tipike tiranase, pallatet e shemtuta o zot o zot. Ne Hollande nuk pash asnje gradacel, po nuk kishe nevoje se vinte ere si jashte shteti.

Dmth ti e humbe bastin lara. Ca do m'japesh?

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga *Penelja e V.G*:
[qb] Pune pallatesh 5-kateshe... /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.S: :wave: [/qb]
po gjyshja ime qe e ka pallat 4 katsh, apo thu ka saju nai gja n'tarac /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Ou! se dijshim qe ishte sado mazo Bledi ne /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ato teorite e tua penele ngelen ne teori se kur "kalamoni" eshte dy metra na 100kg po ta lej ty ne kurriz ti mesosh not :tipsy:

Isabelle

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga alinos:
[qb] jo mi ti, se masnej thone se i ngja komshiut nga gjestet, dmth nga noti /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:lol: :lol: :lol:

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga MLK:
[qb] Ato teorite e tua penele ngelen ne teori se kur "kalamoni" eshte dy metra na 100kg po ta lej ty ne kurriz ti mesosh not :tipsy: [/qb]
S'e mos thashe qe kam hap kurse private une... /pf/images/graemlins/tongue.gif

Dolores

Primus registratum

:lol: tani kur shesin apt atje kam degjuar qe ballkonet e mbyllura i numerojne si dhoma/kuzhina...edhe tarracen e fusin ne metra katror brenda hapesires se shtepise...jo po mos jane gje budallenj e s kan mesuar nga real estate :lol:

Isabelle

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga MLK:
[qb]
Ato teorite e tua penele ngelen ne teori se kur "kalamoni" eshte dy metra na 100kg po ta lej ty ne kurriz ti mesosh not :tipsy: [/qb]
E ktheve priher tashi ti US vs EU prap situaten :lol: !

Give us a break sometimes man /pf/images/graemlins/smile.gif !

Goca

Primus registratum

[qb]
po gjyshja ime qe e ka pallat 4 katsh, apo thu ka saju nai gja n'tarac /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Me keto probleme merret seksioni i urbanistikes dhe i planifikimit te bashkise , jo Seksioni i Integrimit, Rinise dhe Sporteve. /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Jo mij nuk ktheva gjo po hajde shkoi grus se komshiut me "kalamonin" per dore ne kerkoi ti mesoj not :lol: :lol:
Megjithese kur komshija qello "zemerbujare" ne mund ti mesoj /pf/images/graemlins/laugh.gif

OROSHI

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Isabelle:
[qb]
Fillimisht postuar nga OROSHI:
[qb] Tironce kemi sa te dush knej,biles njonen gati e futa n'thes por e kapen me nji thes miell,kishte qejf buken e bame vet e shkreta /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:lol:

... epo mos ju vej faj vashave qe e paskan me icik siklet : ti t'merrke frymen kur se ke men'jen /pf/images/graemlins/laugh.gif ! [/qb]
..pse..e ke "men'jen" nojher ti /pf/images/graemlins/wink.gif ,thesin ne koke ty,pa aspak meshire :goofy: :wink:

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Dolores:
[qb] :lol: tani kur shesin apt atje kam degjuar qe ballkonet e mbyllura i numerojne si dhoma/kuzhina...edhe tarracen e fusin ne metra katror brenda hapesires se shtepise...jo po mos jane gje budallenj e s kan mesuar nga real estate :lol: [/qb]
dolores, ty te vjen me qesh , po gjera te ketij tipi ka edhe ketu ku jam une... /pf/images/graemlins/wink.gif madje me ja tregu robve permbajtjen e disa lajmerimeve per dhomat e studenteve, ta marrin per anektode...

Shembull:

Affittasi posto letto in doppia per ragazza in camera con grande terrazzo ( a thua se une do e ve krevatin ne ballkon me fjet ) /pf/images/graemlins/laugh.gif in casa dotata di ripostiglio e garage.
Me pak fjale, dhoma eshte aq e vogel sa rrobat do i vesh ne qilar/ qur.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

[qb]
Shembull:

Affittasi posto letto in doppia per ragazza in camera con grande terrazzo ( a thua se une do e ve krevatin ne ballkon me fjet ) /pf/images/graemlins/laugh.gif in casa dotata di ripostiglio e garage.
Me pak fjale, dhoma eshte aq e vogel sa rrobat do i vesh ne qilar/ qur.... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Moooooos !

:lol:

MLK

Primus registratum

Princi biznesit eshte "çdo gje shitet e blihet" mjafton te biesh dakort per çmimin e te gjesh budallain qe e ble /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

[qb]
[qb]
po gjyshja ime qe e ka pallat 4 katsh, apo thu ka saju nai gja n'tarac /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Me keto probleme merret seksioni i urbanistikes dhe i planifikimit te bashkise , jo Seksioni i Integrimit, Rinise dhe Sporteve. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
duhet me i than i llaf blendit, se ai merret me ndarjen e cmimeve per integrimin e rinise, kultures dhe sporteve. Kushedi se ca cmimi do i jape gjyshes time! :lol:

Isy
qesh ti qesh /pf/images/graemlins/tongue.gif

alinos

Forumium maestatis

[qb] Qekam jashte teme /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
s'ka gja se te mro shefja /pf/images/graemlins/wink.gif :cool:

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Dolores:
[qb] :lol: tani kur shesin apt atje kam degjuar qe ballkonet e mbyllura i numerojne si dhoma/kuzhina...edhe tarracen e fusin ne metra katror brenda hapesires se shtepise...jo po mos jane gje budallenj e s kan mesuar nga real estate :lol: [/qb]
kjo eshte e vertete, ato pallatet afer Klanit mezi u shiten, ndoshta kan met pa shit se kane 120 m2 nga te cilat 80 jane verande /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

M'boni vartesen e vet per ke te ze be /pf/images/graemlins/laugh.gif
shi kur te me thote tashi me shku e me i zbras koshin.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/laugh.gif
asht e tmerrshme ajo. Kam nigju qe keto dit rri e pastro palltaket mjes per mjes :tipsy: /pf/images/graemlins/laugh.gif