Do shikosh te njejten Gjurulldi...por mbas nje jave do behesh si ata... do fillosh te ecesh me makina si ata.. do rrish kafeneve 4 ore me nje kafe ekspres dhe 1 gote uje. Do rrish 2 dite pa u la dhe do te duket normale...Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb] Tashi hec mo, nji shoku im me tha qe nuk i jepte dot makines fare ne Tirane se kishte siklet.
"Te vishin t'bishin Blendo" ma boni.
Une psh heren e pare dola jashte ne nje udhetim ZVICER - HOLLANDE - AUSTRI (cfare gabimi). Le qe ishte dhe 1996, vit kur robt ne tiron e gjithandej kishin pare me shumice nga Vefa dhe Populli, Xhaferri...pijshin, bonin pushime.
E megjithate kur u ktheva une nga Europa rash ne depresion per here te pare ne jeten time. Se vetem atehere kuptova qe Tirona ime ishte lomsh fare...Dmth nga Pesimizmi i realitetit me iku gjithe entuziazmi rinor. Me vinte me qajt kur dilsha te lagja dhe nuk ma kuptojshin robt hallin.
KISHA PA HOLLANDEN -KY QE HALLI IM I MODH
Sepse ngaqe une nuk kisha dale jashte te shihja me pare. Kisha nis te imagjinoj se Shqiperia (ME Sal Berishen ne krye) kishte nisur te bente progres. Me dukej sikur vendi po rregullohej, por mesova, Sic tha Fadil Hasa te estrada: Ne s'shqipni jena jo vetem 100 vjet mrapa po edhe 50 vjet anash.
Shpresoj ky kthjim i dyte te jete komplet ndryshe. [/qb]
Pse me men mbahet nusja mer?Thashe se e mba unaza /pf/images/graemlins/laugh.gif ,Kondre,ta knova kongen :lol: /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Ma par se nuse ti uroje për men se manej ja gzojn kojshija nusen :lol: :lol: :goofy: [/qb]
:lol:Fillimisht postuar nga OROSHI:
[qb] Tironce kemi sa te dush knej,biles njonen gati e futa n'thes por e kapen me nji thes miell,kishte qejf buken e bame vet e shkreta /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Absuqe une thash vende mi xhan jo tulla beton e lloç /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga abstract:
[qb]
PS: Tush, nalu mor burr, si ja shan gjakun tjetrit![]()
masanej dhe ti i njeanshem po tregohesh, si s paska vende t bukra n tiranen sot?
S do t kesh ken kahere ndoshta, e s din gja.
Ka lokale, ndertesa, fantastike.
Psh top chanel TV m ka pelqy mren e jasht.
ka makina sa t dush.
---------------------
ma mir gjall se dek /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Kom ndryshy mi /pf/images/graemlins/laugh.gif ... nuk me njef as ti mo... /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Isabelle:
Vec ta shofesh Blendo :lol: !
[/QB]
Tashi jemi te barabarte ama, se niveli i pluhurit eshte bere gjithandej njesoj... /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga MLK:
[qb]
Vetem i gjo i kishim zili se ishin ma te zinj se piqeshin gjithe diten ne diell /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
E qysh quhet kjo agjensia jote?! :lol:Fillimisht postuar nga IRON MAN:
[qb] n vish n gusht atje TA ORGANIZOJ UN PRITJEN N RINAS , me nja 30 tiranse n minifun para aeroportit . /pf/images/graemlins/tongue.gif
[/qb]