Maturante...qe kurr s'u bera...

alban bala

Primus registratum
Re: Maturante...qe kurr s'u bera...

eh gazetarja se beri mbremjen e matures se vdiq njeri. por edhe ne klasen time nuk u be matura. nuk vdiq kush. shyqyr Zotit te gjithe jane mire dhe shikon jeten e vet gjithsecili.por tek ne ishte arsye tjeter. si shqiptare qe jemi nuk ditem me u marre vesh. deshtem te benim maturen dy klasa paralele njera u terhoq kurse ne deshem perseri ta festonim por nuk pranoi pronari i lokalit me pretekstin se ishim pak. preteksti me idiot do te thoja pasi ne fund te fundit paraja qe dhame asnjehere nuk na u kthye. si e festuam. ne menyren me te thate: ne shtepine e nje shoqeje si te kishim shkuar per vizite. çfaredo mund tia vije emrin veç mbremje nuk ishte. çte behs ndodh dhe keshtu si tek ne.

2929

Primus registratum

oh kjo eshte nje tem shum prekese por qte besh Zoti ka dashur qe ashtu te behet .. me vjen shum keq per shokun..por sidoqoft kjo tregon se ju per të pasket qene me te vertet shok, pasi qe e keni anuluar nje mbremje siq eshte mbremja e matures

bebi

Primus registratum

gazetarja, sot e mrapa jam e abonume te temat tuja /pf/images/graemlins/laugh.gif

pppppaa

Primus registratum

Ej futi njeri nje te abonume dhe per mua te kto shkrimet e gazetares... Keto po qe jane histori... Te lumte gazetare !
Tani na shkruaj ndonje histori tjeter me juve qe anulluat ekskursionin se u semur shoferi i autobuzit... Titulloje "Mission Impossible XIX" dhe postoje tek tema "Ca ke bo noi gjo per dreke?" E gjen te nenforumi Politika Shqiptare...
Histori shume interesante keto te tuat...me vertet...
Po qe se i ke gjithe shoket si veten lum si Gazetaria shqiptare.... ka per te ecur shume para...
Me pelqen shume stili... I ngjan pak stilit te Luan Zhegut (esseist i famshem shqiptar ky) ...
Ju lumte! Vazhdoni keshtu...!

alban bala

Primus registratum

eshte per te ardhe keq qe disa njerez tallen me fatkeqesite e te tjereve si puna e Poster. kesaj kategorie nuk meriton as respektin me te vogel

gazetarja_turke

Forumium praecox

Poster mendoi te shkruaj nje tem tjeter te bukur, qe do ishte interesante dhe do i pelqente gjithve e me se shumti ty, dhe adi si do e titulloja.
"Te zbuloi ca kerkoin njerezit pa dinjitet ne kete web-faqe"
dhe tema e dyte
"Si do reagonit nese do dilte jashte nga ketu Posteri dhe mos te kete te drejten tew beje komente bajate me"

Une per vete do kisha shume gjera per te diskutuar ne keto tema , se di perse poster veq me pelqe shume te shtyhem me njerezit qe skan aftesi te kuptoin ato qe shkruhen neper shkrime, sikurse tek shkrimi im.
Dhe do te lutesha te mos i lexosh shkrimet e mia.Sepse ato shkruhen nga une per njerezit me ndjenja, qe kuptoin dhe dine te duan.E keto sigurisht nuk vlejn per ty.
Me rrespekt Gazetarja qe e do shume.Me fal qe se do.

alban bala

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Poster mendoi te shkruaj nje tem tjeter te bukur, qe do ishte interesante dhe do i pelqente gjithve e me se shumti ty, dhe adi si do e titulloja.
"Te zbuloi ca kerkoin njerezit pa dinjitet ne kete web-faqe"
dhe tema e dyte
"Si do reagonit nese do dilte jashte nga ketu Posteri dhe mos te kete te drejten tew beje komente bajate me"

Une per vete do kisha shume gjera per te diskutuar ne keto tema , se di perse poster veq me pelqe shume te shtyhem me njerezit qe skan aftesi te kuptoin ato qe shkruhen neper shkrime, sikurse tek shkrimi im.
Dhe do te lutesha te mos i lexosh shkrimet e mia.Sepse ato shkruhen nga une per njerezit me ndjenja, qe kuptoin dhe dine te duan.E keto sigurisht nuk vlejn per ty.
Me rrespekt Gazetarja qe e do shume.Me fal qe se do.

[/ QUOTE ]

Jam plotesisht dakort per ato qe shkruan gazetarja. fundja gjithsecili ka te drejte te shkruaje dhe te mendoje dhe te shprehet. por ajo qe eshte me thelbesore eshte kjo: "liria jote perfundon ku fillon liria e tjetrit"

kjo eshte thelbesore mendoj dhe per kete them se askush ketu nuk po din me i njohe keto kufinj. thjesht veçse i kalojne. prandaj apeli im eshte ky respektoni kete parim pasi keshtu do te fillonte te shkonte çdo gje per se mbari. pershendetje

pinkparadise

Forumium maestatis

ore, ti ben mire qe i del krahe gazetares, bravo te qofte, por fatkeqesisht nuk je aspak objektiv,

pastaj sa per punen e lirise, se ku fillon e ku mbaron, un me kete jam shume dakort, por siç eshte e drejta dhe liria e gazetares te shkruaj si te doje, ashtu eshte edhe e posterit te shkruaj ate qe mendon ...apo jo....

un thjeshte kam vene re nje gje, qe komplimentet pranohen shume me thjeshte se sa nje "vrejtje" dhe noj here harrohet te vihet vetja ne pikpytje...

Hajt pra, pershendetje dhe nga une /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

Ej futi njeri nje te abonume dhe per mua te kto shkrimet e gazetares...

[/ QUOTE ]

sowwy ! vetem i pari abonohet falas, dmth un' /pf/images/graemlins/laugh.gif

i ka nda zoti rrisqet /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

alban bala

Primus registratum

ore, ti ben mire qe i del krahe gazetares, bravo te qofte, por fatkeqesisht nuk je aspak objektiv,

pastaj sa per punen e lirise, se ku fillon e ku mbaron, un me kete jam shume dakort, por siç eshte e drejta dhe liria e gazetares te shkruaj si te doje, ashtu eshte edhe e posterit te shkruaj ate qe mendon ...apo jo....

un thjeshte kam vene re nje gje, qe komplimentet pranohen shume me thjeshte se sa nje "vrejtje" dhe noj here harrohet te vihet vetja ne pikpytje...

Hajt pra, pershendetje dhe nga une /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

jam plotesisht dakort me ty ne kete postim tendin. ndoshta edhe mund edhe te mos kem qene objektiv(nuk pretendoj qqe te jem gjithmone i tille por fundja une e thashe me siper qe liria jote mbaron aty ku filon liria e tjetrit. une ne kete teme vura re tallje me fatkeqesite e te tjereve ndaj dhe thashe qe disa njerez nuk meritojne as respektin me te vogel. pershendetje nga shkodrani_1980

pinkparadise

Forumium maestatis

mos ngaterro ironin me talljen...
e dyta eshte shume me negative se sa e para /pf/images/graemlins/winkwink.gif

ps: pershendetje nga pinkparadise /pf/images/graemlins/laugh.gif

alban bala

Primus registratum

mos ngaterro ironin me talljen...
e dyta eshte shume me negative se sa e para /pf/images/graemlins/winkwink.gif

ps: pershendetje nga pinkparadise /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

ke plotesisht te drejte. nuk ja vlen te merresh me njerez qe nuk pranojne te diskutojne dhe nuk ja dine vleren forumit. besoj te jesh e qarte tani

p.s. prej meje ndaj teje ska pershendetje por /pf/images/graemlins/smash.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

jimmy84

Primus registratum

Jo tema eshte shume e bukur. Teper prekese. Sidomos aty tek ajo pjesa ku "çante ai quni". Pastaj tek ajo pjesa "pos redaktorit" nuk u mbajta dot me ne kembe dhe as ne karrige.

alban bala

Primus registratum

Jo tema eshte shume e bukur. Teper prekese. Sidomos aty tek ajo pjesa ku "çante ai quni". Pastaj tek ajo pjesa "pos redaktorit" nuk u mbajta dot me ne kembe dhe as ne karrige.

[/ QUOTE ]

po ku u mbajte atehere

^^MIA^^

Forumium maestatis

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif