Matrix Reloaded!

lir

Primus registratum
Re: Matrix Reloaded!

Master of Puppets I'm pulling your strings
Twisting your mind and smashing your dreams
Blinded by me, you can't see a thing
Just call my name, `cause I'll hear you scream...
haha me ne fund e kuptova MReloaded hahah :smash:

jack owar II

Primus registratum

Fillimisht postuar nga master of puppets:
Gjeja me interesante ishte qe kishte mundesi qe dhe Zion,neo,morpheus te mos ishin reale po pjese e matrices.
nope - nja prej efekteve t'skenes me seks u kone tji me kallxu tji z1 asht aslli, pra s'asht krijim virtual...ku ki pa kode tji bojin seks?

master of puppets

Primus registratum

Fillimisht postuar nga jack o'war II:
[qb]
Fillimisht postuar nga master of puppets:
Gjeja me interesante ishte qe kishte mundesi qe dhe Zion,neo,morpheus te mos ishin reale po pjese e matrices.
nope - nja prej efekteve t'skenes me seks u kone tji me kallxu tji z1 asht aslli, pra s'asht krijim virtual...ku ki pa kode tji bojin seks? [/qb]
Njerezit brenda matrices,ata qe s'e dine ekzistencen e saj hane,pijne,punojne,flejne e bejne dhe seks.Ajo qe per neon dhe shoke eshte reale MUND te jete pjese e matrices,pasi keshtu arkitekti ka kontrollin e plote te gjithckaje,pra te gjithe s'jane vecse marioneta per te.kjo mund te jete nje mundesi.te revolutions do marrim vesh mire si eshte situata.

OBEY YOUR MASTER!!

oneo

Forumium praecox

nuk ma ha mendja ta kene bere kaq te thjeshte 3shin, nejse te shohim.

hot

Hotgirl

ne nentor del,se jam vu ne rradhe e mezi po e pres
the matrix revolutions :wub:

I love new york

Primus registratum

another Matrix :eek:
wow c'bejne keta kshu, po pushtojne kinemane dhe po sfidojne njerezimin /pf/images/graemlins/laugh.gif

lissus

Primus registratum

Matrix RevolutionS dhe seria perfundimtare e Matrix pritet te dal ne Kinema ne Vjeshte .
Po tashme me sa di une ai qarkullon ne rrjet ne formen dvx

Une per vete e kam kerkuar gjithandej dhe kam arritur ta gjej vetem ne gjuhen gjermane ne madhesine e 705 mb userat qe e kan jane shum te paket , e kjo po zgjat dhe kohen e shkarkimit , sapo ta shkarkoj do ju informoj me sakte.
Por gjithsesi ky film qarkullon , ashtu sikurse edhe Zoteria e Unazave 3.

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] well eshte FILM, jo FILëm /pf/images/graemlins/laugh.gif
nga Berati je ti X-ray [/qb]
Po mire pra FILM,na fal per gabimin ortografik!
Nga berati jam pse???Te la pershtypje gjuha e te folurit??

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga X-Ray:
[qb]
Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] well eshte FILM, jo FILëm /pf/images/graemlins/laugh.gif
nga Berati je ti X-ray [/qb]
Po mire pra FILM,na fal per gabimin ortografik!
Nga berati jam pse???Te la pershtypje gjuha e te folurit?? [/qb]
e me
ka ndonje problem qe e njofta /pf/images/graemlins/laugh.gif :wave:

Seriozi

Primus registratum

E pashe dhe une me ne fund,tani doli DVD-ja ne shitje ketu dhe tani e pashe.I fundit nga i gjithe forumi une qekam me duket /pf/images/graemlins/laugh.gif ,eh po ç'ti besh keta lloj filmash nuk me terheqin fare,po hajde mo sa per mos t'vdekur injorant e pash dhe une.
Filmi nuk me pelqeu ose me sakte qe para se ta shifja,me ishte fiksuar ne mendjen time qe nuk do me pelqente.
Me shume me pelqejn filma te tipit "HEAT"(edhe meson si vidhen bankat).

Ps.Po te diskutosh gjate filmit per ndeshjet e fundit kualifikuese per EURO 2004 domosdo qe nuk do te pelqeje filmi.

hot

Hotgirl

una dje isha ne sinema ne pash qe e qiten ne rruklame ket matrix-revolutions..
vallai mosht fiksu sikur sdo mpelqej :shrug:
ta shofim

olti

Neo

w.matrix2.jpg

Dihet se si shija qe le i pari nuk ka me, por une kam besim qe pjesa e fundit e triologjise do jete me e bukur se e dyta dhe ne nivel qe do i afrohet te pares. Ne te do shohim se si Neo do tregoje veten se eshte vertete ai qe duhet te shpetoje njerezimin (gje qe e trogoi pak qe ne pjesen e dyte kur shpalosi fuqite e tij mbinatyrore dhe jashte Matriksit, ne realitet) dhe fundi i pushtetit te makinave. Por nqs keni pare The Animatrix do te dinit se kjo do jete shume e veshtire, duke pasur parasysh fuqine e vertete te makinave dhe dobesine e njerezve. (po flas si per nje gje reale /pf/images/graemlins/laugh.gif )