Re: Matrix Reloaded!
more, une s'e kam problemin me letrarche, po me pallogjiken e shkrimeve...
thu: Une thashe qe me duket idiotesi t'i hysh hollesirave apo boshlleqeve tek Matrix, nuk thashe qe njerezit qe i hyjne ketyre hollersirave jane idiote..
tash, niri asht ajo tji e bojne veprimet e tij - e n'veprime t'tij a edhe shkrimi n'albforum...nese shkrimet e njerzve t'doken idiotsina, kjo rrjedhimisht nenkupton tji ata njerz me ato shkrime jane idiota...perndryshe, ofendim e pa ofendim, puna s'asht aty, po asht te etika e muhabetit...dmth, persa m'perket mu, ti je i lire me e shajte e me e ofendu kond t'dush e kur t'dush e tjysh t'dush, por lej pak vend vetit me ta terheke vrejtjen njerzit, si psh une...me ni fjale, ma pak arrogance, sepse e ki t'pabaze...
perndryshe, une dy arna n'teori t'ajnshtanjin i kam kepe, kshtu tji tash nuk m'ka mete tjeter vech me i hallakate arrnat n'matriks - d0 u have a prob. with 7h47?
perndryshe 2, e kam lexu edhe ma heret ata tji e ki shkru per terminator, edhe prita mos po thu dishka t're - ngo ktu, terminatorin e perne vet, edhe nuk e di se pse ki problem nese njerzit dojin dishka tji ty s't'begeniset...me pase kone ti ma i ri, i rriten n'kohe t'terminatorit, edhe me pase pase ike gjyshi yt n'mal t'zi, ku n'84shin ke pase mundsi me e pa filmin, at'here besom tji me t'njajtin nenchmin me t'cilin shkrun per matriksin, me t'njajtin nenchmin kishe shkru edhe per terminatorin...ngo ktu, matriksi rules, edhe agent smith rules!!!
ps. mati fjelt - mvarsisht se sa i mate fjelt, tjatj ma n'veri je...jo n'finlande, ku merdhihesh, po n'veri t'malesorve, luftarve t'tokave t'largta (highlanders, warriors of the frontier)...