Materializmi tek femrat shqiptare!

Princesha

Primus registratum
Re: Materializmi tek femrat shqiptare!

Mos flitni vetem per femrat shqiptare sepse ato njihni, i njihni te huajat ju?
Edhe gurmazin ta marrin po mujten, rrijn me qorra e me tullaca vetem se ka pare e makina edhe i blen ca te doje ajo, i ka te gjitha.

Femrat shqiptare jane nuk them se nuk jane, po kurre nuk jane si te huajat.

/pf/images/graemlins/laugh.gif Une shof vetem xhepin e shtepise ,zakonisht kur jap dicka m'i dhurojne te gjitha... :angel: ..
Une jam materialiste e brendeshme /pf/images/graemlins/tongue.gif ,se c'a behet jashte nuk me hyn ne sy fare... :cool: ,po ama c'a ka shtepia , jane me mire ke xhepi ime ... :devil:

jack daniels

Primus registratum

Rozalina
Mos flitni vetem per femrat shqiptare sepse ato njihni, i njihni te huajat ju?
Edhe gurmazin ta marrin po mujten, rrijn me qorra e me tullaca vetem se ka pare e makina edhe i blen ca te doje ajo, i ka te gjitha.

Femrat shqiptare jane nuk them se nuk jane, po kurre nuk jane si te huajat.

Po moj i njohim te huajat,e huaja flas per pasanike ne pergjithsi,po ti thuash ma le makinen tende sot se me duhet,ja ku i ke celesat te thot bjere kur te duash.Me thuaj cile shqiptare ta ben kete?
Te huajat sjane kurre aq materialiste sa c'jane shqiptaret ku me sa kam pare shumica shkojne ku te jete parja.Te huajave ne pergjithsi nuk i intereson nga je apo sa pare ke ,mjafton te jesh njeri normal.
PS: Per kete nuk ju fajsoj ju vajzave por mentalitetin tone me kohe si shqiptare
se nuk jeni as te parat as te fundit mos kini marak.
Po mire se po ju bej nje pyetje,si do ta pritnit juve sikur nje djal pasanik qe ju do ta kerkonit vetem se ka pare dhe vjen nga nje familje me tradite dhe intelektuale, tju kthej shpinden e t'ju thoj nuk je ne nivelin tim ik,ca thoni ju pastaj? :shrug:

iliriano

Primus registratum

O shoke c'u prish dynjaja,
Si per burra dhe per gra,
Tani shitet sevdaja,
Mjer ai qe s'ka para.

Bravo ,bravo ,po ama vetem "pabuksi" e shet sevdane... /pf/images/graemlins/tongue.gif

OROSHI

Primus registratum

Te dashurat tona bajne ma shume se sa bajme ne per ato(them ne aspektin e dashurise,flijimit,respektit)jane edhe ma puntore,ndersa kur vjen puna per "macho",ne jemi te paret. :wave:

Princesha

Primus registratum

Po me ken "macho" ca hyn ne pun?
Me ta fal nuk vlen asi lek :idea:

Princesha

Primus registratum

Sweet boy

Po per ke je tu fol ti qe ta len makinen (din Stine? /pf/images/graemlins/laugh.gif )?

Kto te hujat kshu te rrejn ne paraqitje sikur nuk jan, po nuk te ka ra rasti ala thuj. Mi len ti makinat se per nji makine, s'u ba nami, po flitet per materializem ne gjak, edhe te hujat e kan edhe topi se lun.

jack daniels

Primus registratum

Lene (min Stine) se ate e kemi parti ne vedi /pf/images/graemlins/laugh.gif ...ma zi ja kane vu nji gjobe itesh nja tusen kroner se ka kalu shpejtesine,shyqyr qe skam kene une /pf/images/graemlins/laugh.gif ..edhe njate mangut kam /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nejse ju keni mendimet tuja une them qe shqiptaret jane shume materialiste. /pf/images/graemlins/tongue.gif

ladouce2005

Primus registratum

TE GJITHE NJEREZIT JANE MATERIALISTE, KUSH ME SHUME E KUSH ME PAK. /pf/images/graemlins/wink.gif