MATEMATIKA E ROMANCES

Bardhyli00

Forumium maestatis
nuk e di te mendohem........kam kaq shume kerkesa sa nuk di cfare te te them..............shaka shaka.po normal qe je e ftuar

Megg

Carpe Diem
:(:(Mua me harruat eee..pidi te paskakap Turqia me optimizem per martesen ee ;) kushedi ke ke gjet atje :p:p

Bardhyli00

Forumium maestatis
jo e pamundur kam harruar megin........nuk falet, nje gabim shume i rende.................po patjeter qe po moj megi..........dhe per vajzat turke .............no koment..................hahahhahaha

Megg

Carpe Diem
jo e pamundur kam harruar megin........nuk falet, nje gabim shume i rende.................po patjeter qe po moj megi..........dhe per vajzat turke .............no koment..................hahahhahaha
Hahahhaa jooo sbehet kshu o thuje krejt ose mos fol hiq,,,:p
pidii i falur je qe mke harruar po paske pas arsye ;) te kuptojme :D
Edhe by the way U plakshi bashke :D:D

Bardhyli00

Forumium maestatis
dy dite mungoj dhe ketu behet hataja ,si fillim mungesa ime nuk do te thote se u martova,dhe perse e paskeni mendjen vetem tek martesa ju.Akoma nuk ka ndodhur gje, keshtu qe akoma rreth e rrotull jam

silviaa

Primus registratum
hahhaa po perse kaq optimiste mer djema..martesa eshte bukur ne moshen e duhur..mos u nxitoni se sa te gjeni nje njeri te pershtatshem do i kerkoni vete te martoheni me te...;)

Megg

Carpe Diem
hahhaa po perse kaq optimiste mer djema..martesa eshte bukur ne moshen e duhur..mos u nxitoni se sa te gjeni nje njeri te pershtatshem do i kerkoni vete te martoheni me te...;)
Mmm silviaa mos doje te thoje pesimiste???:)

iLirjam

Forumium praecox
haha un e mendoja matematiken romantike si psh,

Te dua + te kam Shpirt + te kam Gjithshka qe kam = un ta shqyej Zemren dhe varrosem brenda saj!