Bardhyli00
Forumium maestatis
nuk e di te mendohem........kam kaq shume kerkesa sa nuk di cfare te te them..............shaka shaka.po normal qe je e ftuar
nuk e di te mendohem........kam kaq shume kerkesa sa nuk di cfare te te them..............shaka shaka.po normal qe je e ftuar
Hahahhaa jooo sbehet kshu o thuje krejt ose mos fol hiq,,,jo e pamundur kam harruar megin........nuk falet, nje gabim shume i rende.................po patjeter qe po moj megi..........dhe per vajzat turke .............no koment..................hahahhahaha
Mua me harruat eee..pidi te paskakap Turqia me optimizem per martesen ee
kushedi ke ke gjet atje
![]()
avash nje here,me te vertet e lashe me nenkuptime,por mos del ne perfundime ti..........hahahah,flm gjithesesi![]()
po edhe mbase o megg perderisa seshte dukur me nga forumi .Kjo dmth qe kemi darsem?
![]()
Uaaa lum si ne...po edhe mbase o megg perderisa seshte dukur me nga forumi .
Mmm silviaa mos doje te thoje pesimiste???hahhaa po perse kaq optimiste mer djema..martesa eshte bukur ne moshen e duhur..mos u nxitoni se sa te gjeni nje njeri te pershtatshem do i kerkoni vete te martoheni me te...![]()
jo ishte e thene me stil kjo e imja..po flisja mbrapsht..besova do me kuptonit..Mmm silviaa mos doje te thoje pesimiste???![]()
Hah ,,ok kuptova!!!jo ishte e thene me stil kjo e imja..po flisja mbrapsht..besova do me kuptonit..
ska gje me kuptoni tani.![]()
haha un e mendoja matematiken romantike si psh,
Te dua + te kam Shpirt + te kam Gjithshka qe kam = un ta shqyej Zemren dhe varrosem brenda saj!