MATEMATIKA E ROMANCES

Sweety el

Locus omnem
Burr i zgjuar + grua e zgjuar = Romancë
Burr i zgjuar + grua jo e zgjuar = Marredhenie e shkurter seksuale
Burr jo i zgj + grua e zgjuar = Martes
Burr jo i zgjuar + grua jo e zgjuar = Shtatzani

Kjo eshte MATEMATIKA E ROMANCES !

Megg

Carpe Diem
Njerez ju e merrni martesen si diktature:hidhu: ,po nuk do te jete keshtu,,,
edhe ajo ka bukurite e saja ,pidi shut up ti se na fute ne mendime :D

Bardhyli00

Forumium maestatis
hahahahha ,kujt i ben presion ti,me vjen keq ,jemi ne demokraci,secili ka mendimin e tij,mos me thuaj se ke deshire te martohesh

Megg

Carpe Diem
hahahahha ,kujt i ben presion ti,me vjen keq ,jemi ne demokraci,secili ka mendimin e tij,mos me thuaj se ke deshire te martohesh
Hahahahhaha,,, nuk kam deshire po dasht e pa dasht nje dite do martohemi te gjithe dhe nrm qe asnjeri se pranon qe i erdhi fundi shejtanllliqeve te beqarise :qaj:Prandaj po mundohem ta zbuuroj pak
"marteseeen"...

Megg

Carpe Diem
Pastaj mendimin mbaje per vete bashke me demokracine se na tmerrove edhe neve,mos harro se nje dite do na nxjerri shpija jasht,,,:pDuhet me u martu :)

Bardhyli00

Forumium maestatis
ju gocat do te dilni jashte ndersa ne ,e perfaqesojme ate................cfare ti besh i ka jeta keto,.................ironi e fatit

Pastaj mendimin mbaje per vete bashke me demokracine se na tmerrove edhe neve,mos harro se nje dite do na nxjerri shpija jasht,,,:pDuhet me u martu :)

Megg

Carpe Diem
ju gocat do te dilni jashte ndersa ne ,e perfaqesojme ate................cfare ti besh i ka jeta keto,.................ironi e fatit
Hahhaha pse me prindt do jetosh ti?
Tepakten psikologjikisht' se spo di si ta them ndryshe do te te nxjerri shpija jasht se ti ke jeten tende dhe fillon te mbartesh nje pergjegjesi qee.........:qaj:

Bardhyli00

Forumium maestatis
nuk di gje une ashtu thone ,ok se edhe un e kam motra ,keq me vjen se nje dite edhe ato do te ikin,do te me mungojne shume,................kush do te mi laj rrobat ,ushimin tim te preferuar...............e kupton apo jo?hahahahahahahahah

Megg

Carpe Diem
Hahhahaha po edhe une do iki nje dite dhe me vjen keq se ku do e gjej pc tim?qe ka brenda pidin e shuume shejtane te tjere me te cilet kalohet koha bukur,,,,Sduaa te martoheeeeem
hahah :p
Po frigoriferin si timin ku do e gjej???
:furious: