Masturbimi, c'mendoni per te? I nevojshem apo i padobishem...?

-Zana-

e...Thjeshte
Po s'besoj se s'ke eksperiencen e plote te jetes seksuale. Te masturbohesh nuk duhet dhe nuk prish asnje ekuiliber ne dashurine e dy personave, madje ndihmon, madje ndihmon edhe shendetin joseksual.

Nuk ju pergjigje as ti pyetjes time... pra per ty eshte normale pshm te kapesh gruan tende duke u masturbuar tinzash teje ? Dhe e quan te shendetshme ? masturbimi kryhet ne mungese te seksit .... ose masturbon njeri-tjetrin.

joetisti_

Locus omnem
Nuk ju pergjigje as ti pyetjes time... pra per ty eshte normale pshm te kapesh gruan tende duke u masturbuar tinzash teje ?
une po e pergjithesoj sepse shembulli personal do te ishte i paplote. Une e di se ka persona qe e kane problem, por po them se s'duhet te jete keshtu. Sa per personalisht, me ka ndodhur. Dhe jo se s'e e kam mirepritur qe ne fillim, por ama kam kuptuar s'e s'i ndryshoj dot ligjet e natyres.

-Zana-

e...Thjeshte
Kjo teme eshte taman per ilustrime personale, jo ne pergjithesi ... Per mua eshte ofendim te kap te dashurin/ burrin tim duke u masturbuar tinzash meje... madje do ta lerja fare. Ligji i natyres, po e riperseris qe masturbimi kryhet ne mungese te seksit/ pales tjeter, ne te kundert dicka nuk eshte ne rregull me ty ... ose dicka nuk eshte ne rregull ne lidhje/martese.

joetisti_

Locus omnem
Kjo teme eshte taman per ilustrime personale, jo ne pergjithesi ... Per mua eshte ofendim te kap te dashurin/ burrin tim duke u masturbuar tinzash meje... madje do ta lerja fare. Ligji i natyres, po e riperseris qe masturbimi kryhet ne mungese te seksit/ pales tjeter, ne te kundert dicka nuk eshte ne rregull me ty ... ose dicka nuk eshte ne rregull ne lidhje/martese.
s'kam pse te ngulmoj qe te ndryshoj mendimin tend, por sidoqofte duhet te pohoj se pjeserish e ke mire e pjeserisht gabim.

Thamina

Papirus rex
Se ke thene ti, por une ta solla une si shembull .... pra eshte normale per ty te kapesh burrin te dashurin tend.... duke u masturbuar , tinzash teje ?
...edhe nje here meqe sjam sqaruar.Pasi njeriu smundet te sqarohet me nje fjali qe shkruajme ne nje teme.
E dashur Zana kam dashur te them qe e perdor,preferoj dhe masturbimin ne jeten e perditshme.Kjo pa dallim a ke apo ske mashkull ne jeten tende.
Nuk kam thene kurre qe e ben tinxash ..."pasi kete pjese nese do behet tinxash e di vetem ai"
Kam thene qe KA SHUME MENYRA MASTURBIMI.E ka shume raste qe perdoret dhe kjo "metode"

Psh. me te dhen nje shembull kshu sa per nje ide.
Me pelqen ta shoh mashkullin tim ne karrige ndenjur me cigare ne dore,nje gote pije aty afer tij ...dritat e fikura e vetem drita e qirinjve qe me len te dalloj vetem format e objecteve dhe driten e syve te tij...
E une qe jam nudo ne krevat e masturboj veten e pse jo kaloj ne disa orgazma perpara tij ,qe therras emrin e tij e i lutem qe e dua ne ato sekonda brenda meje...derisa kjo gje e tundon e nuk duron me, e vjen drejt meje...:)

joetisti_

Locus omnem
...edhe nje here meqe sjam sqaruar.Pasi njeriu smundet te sqarohet me nje fjali qe shkruajme ne nje teme.
E dashur Zana kam dashur te them qe e perdor,preferoj dhe masturbimin ne jeten e perditshme.Kjo pa dallim a ke apo ske mashkull ne jeten tende.
Nuk kam thene kurre qe e ben tinxash ..."pasi kete pjese nese do behet tinxash e di vetem ai"
Kam thene qe KA SHUME MENYRA MASTURBIMI.E ka shume raste qe perdoret dhe kjo "metode"

Psh. me te dhen nje shembull kshu sa per nje ide.
Me pelqen ta shoh mashkullin tim ne karrige ndenjur me cigare ne dore,nje gote pije aty afer tij ...dritat e fikura e vetem drita e qirinjve qe me len te dalloj vetem format e objecteve dhe driten e syve te tij...
E une qe jam nudo ne krevat e masturboj veten e pse jo kaloj ne disa orgazma perpara tij ,qe therras emrin e tij e i lutem qe e dua ne ato sekonda brenda meje...derisa kjo gje e tundon e nuk duron me, e vjen drejt meje...:)
lum si ata djem qe te kane prane, Thamina.

-Zana-

e...Thjeshte
Masturbimi me njeri tjetrin , eshte mese normal dhe nuk besoj qe ka cift qe nuk e frequenton .. Nuk ka gje per te shtuar ne k'te rast . Ne te kundert sjell prb dhe nuk me duket normale .. Por k'te te kunderten po e Leme tani , sepse si perfundim te gjithe pothuajse rame Dakort ... Thjeshte e sollet & peshtollet muhabetin, round and round .. Lol

Ps ... By the way Thamina, Vetem ne ate pozicion te pelqen ? Lol

Thamina

Papirus rex
Masturbimi me njeri tjetrin , eshte mese normal dhe nuk besoj qe ka cift qe nuk e frequenton .. Nuk ka gje per te shtuar ne k'te rast . Ne te kundert sjell prb dhe nuk me duket normale .. Por k'te te kunderten po e Leme tani , sepse si perfundim te gjithe pothuajse rame Dakort ... Thjeshte e sollet & peshtollet muhabetin, round and round .. Lol

Ps ... By the way Thamina, Vetem ne ate pozicion te pelqen ? Lol
hahahahha sigurisht qe jo vetem ai pozicion ,ka plot pozicione tjera,thjesht avash avash do I themi.

Te pershendes e dashtun.