Re: Massachusetts - we're back !!!!!
Ana e beri kukamcefti. Prti tani, se paskam shume tema per te adresuar.
Pike se pari: jam shume dissapointed me pershkrimin e ngjyres time, se ngjyra mire, aqua, nuk shko me asigjo po vetem eshte me rergull. Po pershkrimi ishte beterr: hardowrking, diligent, analytical? Po pse mi, vetem kafshe pune qekam une? Le pastaj pershkrimi i gjate qe po gjeta my calling in life, I could be a great healer?!!!! Edhe ne Med school dashkam me cu keta? Kurre!
Anyways, bera nje google search dhe gjeta ca agjensi meshkujsh po ta kripnin koken. A ka noj mashkull qe ka nevoj per cash dhe eshte ne gjendje te tundet pak ne menyre ritmike per nja gjys ore?
E treta, kur bera my pre-natal visit ketu me thane: mos ha djathra te buta si psh: brie, mozzarella dhe fetta. Tek dy te parat s'e vrava shume mendjen po kur tha fetta, aty u ngrita nga karrigja ne shenje proteste. Ju thashe, dashkeni me me sharru urie. SIdomos tremujorin e pare, une vetem buke te theku me djathe e vaj ulliri doja, shume shume ndonje domate here pas here. Pastaj, a hahen vezet e skuqura pa djathe te bardhe? Sorry! Po kete keshille se vura ne pune.
Na falni qe u zgjatem po keshtu eshte kur Zabellja s'me del per kafe me preteks pune intensive. Ma thave gurmazin sot, e poshter!