Massachusetts - we're back !!!!!

AnaBlue

Forumium maestatis
Re: Massachusetts - we're back !!!!!

Une qekam nje rast i vecante kur grupi i gjakut tim tregoka Opingat e Sheros /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

Blendi, eshte thjeshte pune truri dhe kohe te lire.

Mesova qe shume gjera lidhjen me grupin e gjakut, si personaliteti, dieta..etj etj. Prandaj thashe ta kqyrja mire ket muhabet /pf/images/graemlins/laugh.gif

Gjaku im ka avullu. /pf/images/graemlins/smile.gif

personazh

Valoris scriptorum

thojn qe lengjet nuk kalojne dot nga gjendja e ngrime ne te avullt papritur /pf/images/graemlins/tongue.gif

edhe ky muhabeti i grupit u desht me te nxjerr personalitetin. mu s'ma ma me dhon informacjon mbi numer kome, ngjyre flokesh, sasi leshi e gjojna te ktij lloji se nuk o çudi qe tjetri te shef ne sy e te thote "po ti qeke kshu e kshu e kshu" /pf/images/graemlins/tongue.gif

sweet eda

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TranofiljA:
[qb] 1. Grupi AB eshte shume i rralle. Keta njerez karakterizohen nga ndjenja e misherimit, drejtesise. Ka hulumtimet qe thone se Krishti ka patur gjak AB. Nuk dihet me 100%, por testi eshte bere nga pelhura qe me te cilen mendohet te kete qene mbeshtjelle trupi i Krishtit.

Per kete grup thone qe te dy gjinite, mashkulli dhe femra, kur vjen puna ke seksi e kane vetem per hobi, nuk i kushtojne rendesi shume te madhe.

femrat nuk e shijojne
Kaq mbaj mend... /pf/images/graemlins/laugh.gif

:kiss: te gjitheve [/qb]
une jam AB edhe eshte pak a shume e vertet kjo qe thua, them "pak a shume"se asgje séshte perfekte
femrat nuk e shijojne (séshte e vertete)

TranofiljA

Primus registratum

Ju ka pershendetur dielli sot?

Ktu ke une eshte M.I.A /pf/images/graemlins/frown.gif

TranofiljA

Primus registratum

U kuklla /pf/images/graemlins/smile.gif

Me duket se sot jemi vetem ne te dyja. Bushi do kete nxjerre ndonje "holiday" tjeter qe nuk po vikan kta verdalle.
Ose do ken ik te gjithe per vizite ke Hillary Clinton se i kishte ra t'fiket. /pf/images/graemlins/laugh.gif

M.I.A = Missing In Action

C'me ka bo ushtria. :shrug: /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

E di mi e di, po m'kane bere merak pak fare...aq me shume ai peshku...kushedi do kete taku noi yll deti e ja ka marre menjen.

JO per gje po e ka punen afer ujit ajo... /pf/images/graemlins/smile.gif

Ti pergatitu per nje jave me reshje andej se ktu thone qe bora nuk ka plan te pushoje /pf/images/graemlins/frown.gif

TranofiljA

Primus registratum

Ti ma paske marre diellin mu :mad:

Nrofu, nrofu /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ka je mshef ti yllo?

TranofiljA

Primus registratum

:lol: :kiss: (u kill me)

...une akoma knej, ne vullkan /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ca provimi ke?

TranofiljA

Primus registratum

Iket ju e?

Po iki dhe une /pf/images/graemlins/laugh.gif :wave:

auch3.bmp

personazh

Valoris scriptorum

kjo fotoja eshte kap nga siper....te kan hudh gjo nga humvee ne ecje e siper e? /pf/images/graemlins/tongue.gif . po e gzume qeke prap veç /pf/images/graemlins/laugh.gif

knej nga ne bora pushoi, po na ka nalu komuna t'ecmen poshte parvazeve se perfuno poshte nai mali me bore, qe rreshket pa leje nga çatite. kom peshtu 3 here deri tashi. sa kaloj nai pjese rruge, nigjoj nji bumje mrapa shpine. heren e pare u ktheva te shifja se ç'kish nodh. bona hallve ne darke.

pershnetje salos se u bo kohe pa e pa. mire zotnia juj?

personazh

Valoris scriptorum

farzez jo, po konjak Skenderbeu e raki pa sheqer ka ngel içik. bujrum sa nuk harroj si bohen qoftet /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Dhe eshte i hidhur, moti dua te them, i ftohti. Ju e keni fajin, a degjo nuk ta mbarova porosine se ajo motra iku shpejt e shpejt. Sorry [/qb]
Me mu e ke?!

Mos fol se njeriu i fundit qe kam telefonu para ikjes ke qene ti :mad: dhe s'me more mrapsht :mad:

As zonin s'ta nigjova tamom /pf/images/graemlins/frown.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] As zonin s'ta nogjova tamom /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Pale nje puthje qe sta dhash ... !

:wave: /pf/images/graemlins/laugh.gif :wave:

ps. Prape ju te dyja /pf/images/graemlins/laugh.gif ?

Kordelja

Valoris scriptorum

Ajo eshte endrra ime e shpuar nga plumbat e rastesise, e masakruar nga mungesa e tempizmit, e vrare nga xhelozia e koherave, e perflakur nga agimet e vetmuara, e djegur, e zhubrosur, e percudnuar pa meshire nga fati i pameshire...dhe te iki te pije ne bodrum ky fara jeshilte se mu mu cane kocckat nga mungesa kalciumit te vecante me emrin Lara.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Paskam ngaterru me Thiatron po ketu lexo me shume Lara. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Zabo, po me skadon mikrocipi /pf/images/graemlins/laugh.gif

AnaBlue

Forumium maestatis

Paska fillu konferenca ketu? Prit te marr nje kafe dhe erdha /pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga s@ilor:<br />[qb] nazho e lal, hec ikim ke guzhina e pim i got tamom ne, se do flasin per cipa te skadume femrat ktu. he derman [/qb]
Ti si shume i pim qeke sot ! Mire vete po dashke me shty n'rruge t'shtremet dhe Nazhin qe heren e fundit ka pire per pagezimin e Doruntines (komshijes) 10 vite te shkuar.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Ca kafe mi?

Imperial Tort me ka shku menia me kete veren qe ia harrova emrin /pf/images/graemlins/laugh.gif

Meshire /pf/images/graemlins/laugh.gif