Fillimisht postuar nga albana:
[qb] Blendin e mbajta une te okupuar kete fundjave [/qb]
Jo, kam plan te vi ne Mars perfundimisht. /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga AnaBlue:
[qb] Ke plan te vish ketej per festa? /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
:cry: ....rri urte se t'mor me vete masnej...ta knosh mire ate kengen :smash:Fillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb] boll i rendove ktij kontinenti! hec, marsh anej nga "rruget e bardha" /pf/images/graemlins/laugh.gif
[/qb]
Balo besoj është qeni! Atëherë të sugjeroj që të marrësh një nga zbukurimet e ta vesh mu para dritares. Balua do ti sulet dhe ti shpeton nga problemi. Dritarja sigurisht duhet të jetë e hapur :tipsy: .Fillimisht postuar nga AnaBlue:
[qb] Te dashur miq,
Kam nje problem shume te madh dhe kerkoj mendimin tuaj aq e vyer per mua. Qe kur kam bere pemen e vitit te ri ne shtepi, Balo eshte bere si i terbuar. I turret zbukurimeve dhe dritave te pemes i egersuar. Ju lutem, vini doren ne zemer dhe zemren me mendje dhe me thoni si te veproj.
Gjithe te mirat,
AnaBlue [/qb]
Mund të ankohesh tek kryeministri i Kanadasë Paul Martin dhe t'i kërkosh që të më zbresi në SH.B.A se pastaj e din FBI se ku m'nis /pf/images/graemlins/laugh.gif .Fillimisht postuar nga AnaBlue:
[qb] Te dashur miq,
Ju lutem me ndihmoni perseri, kete radhe me Kondrapedalin. Jo vetem qe na urren ne "amerikaneve" por me jep idera te tilla sesi te vras qenin tim kaq shume te deshuiruar: Balo. Jo vetem kaq, por ka shprese se mos Balo eshte bashkeshorti im qe mund te thyeje qafen nga dritarja qe te thoe pastaj: e shifni ju qe jetoni ne Amerike, jua ka marre mendjen Bushi dhe keni filluar te vrsisni rrobt e shpis pervec irakieneve dhe arabeve te tjere te fajshem dhe te pafajshem. Ju lutem me thoni si te veproj me Kondrapedalin kur nuk kam prane as dritare dhe as bomben atomike nga e cila ka shprehur se ka frikera te medha. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Juaja,
AnaBlue [/qb]
Po ka mo pak me shajt Kanadaja mi, maroj pun shpejt e shpejt, si leprat /pf/images/graemlins/laugh.gif .Fillimisht postuar nga AnaBlue:
[qb] E pastaj te degjojme ankesat e tua ndaj kanadezeve? No way! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]