Brava Isabelle,ma gjej pak ate Nelken ma gjej ta baj per dy leke...Une i shkreti tyj la e tyj pastru shpine me prit mysafire e ajo me len keshtu...Kam pagu edhe policet me e kalu klandestine...leke t'shkume dam...
Nuk kapet ajo jooooo....jo per shkak se nuk nigjo Izabellen...po thjesht gjonat nga nje vesh i hyn dhe i dalin shume shpejt nga te kene mundesi /pf/images/graemlins/laugh.gif
:wave: une e bera vitin larg jush. /pf/images/graemlins/frown.gif
I dua shume te gjithe njerzit qe dy vjet me pare mbushnin ditet e mija dhe me sillnin aq ngrohtesi. Me mungojne castet e bukura qe kaluam bashke. Me duken si enderr. Tani me rethon zbrazetia dhe njerez te huaj qe nuk me ngrohin apo kuptojne per asnje cast. U be me shume se nje vit larg jush miqte e mij dhe telefonatat nuk mund te mbushin zbrazetine qe keni lene pas. Nuk thone kot qe gjerat e bukura zgjasin pak. Edhe ne zgjatem pak sepse bashke te gjithe ishim shume te bukur. Kishim nje copez shtepie ne dhe te huaj. Tani jemi serish si zogj korbi duke jetuar secili jeten e vet. Sa ralle shihemi, sa ralle!
Cfare bahet knej ka masaçuci mer quna:..
ka keni hup juve.insane djali na ke tha syte,dutit po sja maj mo men surratin /pf/images/graemlins/laugh.gif
pershendetje te dyve :wave:
Kam nevoje per nje sugjerim nga ju o njerez te ketij keshilli te ndritur /pf/images/graemlins/tongue.gif
E keni parasysh si ushtaret amerikane rendin ne formacion dhe nje kendon e te tjeret i pergjigjen ne kor? Nese po atehere me sugjeroni nje kenge shqiptare te thjeshte dhe ritmike se me duhet /pf/images/graemlins/laugh.gif
moj po e di ti qe nuk e mbaj mend Malet me blerim mbuluar? ma shkruaj icik tekstin. do e bej njesine te kendoje shqip do e bej /pf/images/graemlins/laugh.gif
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.