s'ka mimike qe t'tregoje seriozitetin dhe shqetsimin tim per ato pytjet qe bona /pf/images/graemlins/smile.gif
desha me von ket ---> ...po vallahi m'ngja si ato robt qe i kan ra floket, e tre cullufet e vetme qe i kan njel, i kan ngrit perpjete si baluke adoleshenti /pf/images/graemlins/laugh.gif
Degjo une jam majmun vete simas kalamojve te Maos. Mujet e pare te vitit isha si kot : si pa horoskop : sikur arrijshin deri ke Luani dhe thojshin "lene ktu iher se kthehena neser e shofim si shenje". Tashi tu dal dimri dhe sikur tu na buzqesh viti. Megjithate, le te themi qe deri noshti nuk ka qene 'kulmi i vitit'. Por pres, me sy te hap dhe me deshiren e mire qe do rregullohen gjonat knej e tutje.
Duto ca do ti me shenjat e tjera? Mos e ke daten e lindjes te negociueshme /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe ne zdim gjo ? Maj taten aty dhe mos e luj mo po lutju Kinezit qe t'shofi naigjo mo te hajrit gjysmen e vitit qe ka njel.
shume me motiv erotik kjo kenga qe na pershnete! rrofsh, ka per t'na e kthy n'tuç fatin e vitit qe sot e tutje. po pate munsi ma dergo me muzike, ta fishkellej rruges, se kam pershtypjen qe duhet t'ket nai lloj mesazhi subliminal (vrej lidhjen subliminal-artjola toska te lutem /pf/images/graemlins/laugh.gif ) e ta perhapim ket "virus" /pf/images/graemlins/laugh.gif
qenie njerezore? na e bone kalimin majmun-njeri me shpejt se te libri Darwinit te keqen /pf/images/graemlins/laugh.gif . me avash me avash, se majmunlliku ka t'mira plot besoj /pf/images/graemlins/laugh.gif
Artjola Toska kishte qit nji fotografi n'kapak te CD-se qe po deshe me ju tregu kalamojve kismet gogolin noiher, do t'hyj n'pune me verte kjo.
Me vjen cudi qe nuk me pyte se si me ra mua CDja e ksaj gushpullume /pf/images/graemlins/laugh.gif n'dor. Ma kishin nis prej trojeve tona si muzike PU-PU-llore /pf/images/graemlins/laugh.gif . Ishte nji kenge tjeter qe titullohej " harxhoje paren..."...nji tjeter ishte "kush ja pa hajrin dashnis'"...
Tashi te kthehemi ke delet tona : na kallxo pak per ket cucen e bekume n'fjale ...
Tashi pse shpif un' /pf/images/graemlins/laugh.gif nuk do me thon qe duhet te shpifesh dhe ti. Kshu qe kur une te them mos shpif dhe ti si mu, po kallxo per ate bjonden 2 metra qe dun me te te bo shpija, ti mos boj sikur nuk kupton se per ca po shpif un'.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.