PAT-okja ka ra mrene kembe e koke , vetem se ka ra me tre pernjiheresh e s`di si me ja bo nime... /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Blendi:
[qb] U bo si zyra e sqarimeve ne bashki ktu. Vetem se perseprapthi, populli vjen me dhon sqarime, jo me mor.
hec penele sqaroja gjonat izabelles se do materjal per n'pushim t'drekes, t'japin nji ore pushim te puna asajt, s'shtyhet koha. [/qb]
Veje ketu para se te hiki, se kushedi me qeteson nga nervat... /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Blendi:
[qb] Une desha me von nje foto, por vura re qe ALBUMI FOTOGRAFIK eshte shujt. hi Hi hi ca gallateeeeeeee [/qb]
I bi qe paske ra 1/3 e kokes dhe kembes nga 3 here. Po ske faj ti, se ti te co deri ke buza detit, dhe masnej te kerko dhe llogari.Fillimisht postuar nga PAT-okja:
[qb] PAT-okja ka ra mrene kembe e koke , vetem se ka ra me tre pernjiheresh e s`di si me ja bo nime... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ne situata te tilla te kam pa edhe here te tjera... /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Blendi:
[qb] jo se kam turp [/qb]
Kjo do me heq nervozitetin e vet me duket... /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] :lol:
Amon veje. Di do na lesh kshu Penelen nervoze /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Mire ti e une , se na falet nga natyra , po s`ka njel cun qe s`i ka hedh nji sy asaj temes... /pf/images/graemlins/laugh.gif Ve bast qe t`gjithe do kene filluar kurs pranoterapie... /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Mos. Une e kam frekuentuar keto dite. Tani u bona vete me turp. ketu na mbeten vetem dhemballet e prishme pa tregu. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Komenti:Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb] Qe. E vuna, nuk ka album se do e kisha von. Hapim nji album t'ri?
[/qb]![]()
Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb] une avdall kam qen gjithe jeten mi Penele, se mos eshte hera e pare qe tallen bota me mua. /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
apo preferon me ta thone troc... /pf/images/graemlins/laugh.gifTrëmbe... Trëmbe !!!!Fillimisht postuar nga PAT-okja:
[qb]![]()
Ishte kompliment i terthorte ...apo preferon me ta thone troc... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]