Knej nga une ka fillu me ik vapa ( me ne fund). Jom si kokrra molles kur fillon me i hy krymi. :shrug:Fillimisht postuar nga TranofiljA:
[qb] Me thoni pak ca beni andej se me late ne erresire (c'mu kujtua ajo kenga.....me vargjet...u ndame ne erresire....tra la la la laaaaaa)
PS: Me falni, e kam nga vapa :tipsy: [/qb]
vetem iher e??????Fillimisht postuar nga * Penelat e Van Gogut *:
[qb] Une po perqafoj iher Izin e Filen. /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Une nji here te perqafova e Blendi po na shifte shtremet , lene mo me e zgjat ma shume... /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga TranofiljA:
[qb]vetem iher e??????Fillimisht postuar nga * Penelat e Van Gogut *:
[qb] Une po perqafoj iher Izin e Filen. /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]![]()
:kiss: [/qb]
Ja kom provu perqafimin... /pf/images/graemlins/smile.gif , puna osht me gjet naj menyre me e perserit...Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb] Perqafoje dy here se Trano jep nje perqafim te ngrohte, sh. njerezor. Ket e them ne menyren me te sinqerte dhe pa tallje fare. [/qb]
Po m'vjen ne mend me t'rrutullu iher siper kartonit te " Mos u nxefit". /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Blendi:
[qb] Mi, mir perdor Blendin si justifikim kot ti tashi. Tamon si zar. /pf/images/graemlins/frown.gif
[/qb]
...mahu bre burre!!! /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Blendi:
[qb] Perqafoje dy here se Trano jep nje perqafim te ngrohte, sh. njerezor. Ket e them ne menyren me te sinqerte dhe pa tallje fare. [/qb]
Pse rrusho, ke naj menje tina?! /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga Blendi:
[qb] O bojaxheshe, ti a je ne Siena apo ne angli tashi? [/qb]
Fillimisht postuar nga TranofiljA:
[qb]Une s'jam tu pa gjo. Luj venit per tre jave se masnaj largohem une... /pf/images/graemlins/wink.gifPenele...te jam afru goxha /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]