Dreqi e mori,po degjoja ca si zhurma jashte po s'me vajti mendja kurre. As ne Shqiperi nuk ta bejne kete. Edhe kur te vjedhin ta ulin xhamin me delikatese e te marrin c'kane per te marre,jo te ta thyejne ne ate fare derexheje. Thone qe do bjere dhe shi neser. Hajde thuaji vetes qe je ne Amerike po deshe. /pf/images/graemlins/frown.gif Hajde fat derri qe kam hajde!
)Ndjej se kam nevoje per ngushellime! /pf/images/graemlins/frown.gifja cbehet kur nuk vjen te na takosh me arsyen " kam shume per te lexuar!!!"Fillimisht postuar nga Albushe:
[qb] Ca m'ka hyp inoti keq fare me shajt sa nuk e keni idene!
Kush ishte ai shkr... qe m'12 t'nates vje e thyn xhamat e makinave para shtepise sime?![]()
![]()
(me falni per fjalorin por eshte e pakta qe mund te them) I kishte hedh poshte dy xhama te tre makinave te familjes. PO c'pati iher? C'mutin deshi dhe erdhi te thyente ate timen? JO per gje po vajta dhe i nderrova vend nja 1 ore para se ta thyenin. E bera gati gjasme se do ikja heret ne shkolle. pfffffffff![]()
Erdhi policia dhe thane se kjo gje kishte ndodhur gjithe keto kohe ne Worcester dhe se se shpejti do i kapnin.Dreqi e mori,po degjoja ca si zhurma jashte po s'me vajti mendja kurre. As ne Shqiperi nuk ta bejne kete. Edhe kur te vjedhin ta ulin xhamin me delikatese e te marrin c'kane per te marre,jo te ta thyejne ne ate fare derexheje. Thone qe do bjere dhe shi neser. Hajde thuaji vetes qe je ne Amerike po deshe. /pf/images/graemlins/frown.gif Hajde fat derri qe kam hajde!
![]()
Ju komshinjte e Usterit ruajuni se mund tu ndodhe edhe juve. Kur erdhen ktej nga lagja jone vajmedet andej afer Downtown-it...
Hajt naten iher(mua s'ka per te me zene gjumi fare nga inati)Ndjej se kam nevoje per ngushellime! [/qb]
Mos bofsh as i lek ishalla e tu thafte mendja tu thafte! PO s'erdha here tjeter atje kushedi c'do me thyejne. /pf/images/graemlins/tongue.gif
/pf/images/graemlins/laugh.gif Ku e gjeten me shtepine time. S'deshen te vidhnin asgje,thjesht kishin thyer xhamat dhe kaq. Kompania qe rregullonte xhamat tha se kjo ndodh vit per vit ketu ne Uster dhe se kete vit na paskesh filluar pak si heret. Qeka zakon usterian.
/pf/images/graemlins/laugh.gif
ua sa te bukra, ti gezoniFillimisht postuar nga TranofiljA:
[qb] ...my favorite part of the day... /pf/images/graemlins/laugh.gif
![]()
..night time /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
[/qb]![]()