Thuje se do te te behet inoti pucerr mu ne maje te hundes !!!Fillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb] kom mor inot dike po ZZZZZZZZZZZZZZ' du ta them [/qb]
Te te kisha porosit nuk kishe per te me uru gjo mo te sakte !!!Fillimisht postuar nga albana:
[qb] Izzzzzzi!
Te rente qimja!
Ku humbe moj?Me keputi malli. [/qb]
Tu bofsha skldabanje une ty jarebi !!! Te qeka bo mishi kokrra kokrra dhe une se paksish kuptu !!!Fillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb] jo re se nuk jom ftof....osht fresku i çik ambjenti midis se nuk e ka frekuentu izi...e mu m'pelqe ngroftesina /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif !!!Fillimisht postuar nga Isabelle:
[qb]Hap iher defterin se mos t'kom dhe un noi borxh /pf/images/graemlins/laugh.gif ??Albana me ty do i laj dhe shplaj hesapet tek e tek me breke/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif !!! [/qb]
Si ishte kjo ? M'ka dale mua bishti /pf/images/graemlins/laugh.gif ?Fillimisht postuar nga albana:
[qb] Epo tani te kam faj une?
Sa vjen Izi del dhe maja e nje bishti.[/qb]
Lal, mo modest se me te fshime hunesh nuk ka rol m'teater qe mund t'kapesh !!!Fillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb] Shoku Mali mirsetegjeta. Ajo pjesa teatrale m'pelqen po ja qe se kom un ate fat.
Shif mase me gjen noi rol me modest qe mund tia dal faqebardhe /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]