Massachusetts - we're back !!!!!

tirana

Primus registratum
Re: Massachusetts - we're back !!!!!

Fillimisht postuar nga AnaBlue:
[qb] Ika, ika... u pa puna, po shkoj te tundem me forcat e mija. Shyqyr qe na msoj Dulla si me perdor belin neper aksione :eek:

[/qb]
A e provojm iher sbashku Bluçke se mase kena te njejtin ritem tunjeje?

TranofiljA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga REA:
[qb] amon mo,mos fol mo se e kom nje rimorso n'zemer per ate dite qe s'isha ...[/qb]
...me mire qe nuk ishe mi...se po t'kishe qene ti aty nuk do ti kishim pa dot fotot /pf/images/graemlins/tongue.gif

Paskeni shku n'pune me verte ju sot ee :eek: Jeni bo per t'marre m'sysh....

Kapeni me....

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb] Ciao Rea
Kur do tunemi noi funjave kolektivçe ke ajo kodra juj..? Te fala Tea-s dhe Penelushes. I keni hum gjurmet ju anej.

To Zabella
Fillo e tundu ti nderkohe sa ta gjej si vazhdo. Le nom, u ke bo me majt shenime dhe per me u tund. [/qb]
grazie Kenny, kur te dush tundena, vetem mos na shkund fort se s'kena takat me kercy vallen e vrapit.... /pf/images/graemlins/smile.gif

Goca

Primus registratum

Ejjjjj...

Mirmroma iher se na hutut, tundu nga e majta, tundu nga e djathta, po na merren mendt tani. Si keni qene anej nga Pjepri qars?

Kshu osht kur e ke mendjen me dhone xhevap shpejt e shpejt ene harro si me u sjelle.
Knej bene, kodra osht tha, s'ka gjol mo, bujrum... po ket radhe amaaaaaaaa do bohena tap se s'ka lezet esell... ( e kom per te tundmen eee)
blush.gif

ReA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TranofiljA:
[qb]
[qb] amon mo,mos fol mo se e kom nje rimorso n'zemer per ate dite qe s'isha ...[/qb]
...me mire qe nuk ishe mi...se po t'kishe qene ti aty nuk do ti kishim pa fotot ... [/qb]
qekena fifti fifti se dhe une ato ju kom pa ne ate vidion tu u tun ... :thumbsup:

TranofiljA

Primus registratum

[qb] qekena fifti fifti se dhe une ato ju kom pa ne ate vidion tu u tun ... :thumbsup: [/qb]
...nigjo se ishim esell fare aty ee... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Penele..ate porosine lal nuk ta kam cu dot deri ne FUN FUN fare...se o bo si gjo e eger...nuk i afrohesh dot mo
wacko.gif

personazh

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Pilgrim Eyes:
[qb] Po Sumkapuc e ke dëgjuar ndonjëherë ? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
po Sum Teke Teke Teke Lek?

hikni ere rob qe nuk lat rehat as kallomat.

Goca

Primus registratum

Trano , c'ke ti mi lal, durimi im s'ka te sosun,,, kom prit kaq kohe, s'po pres ene nja 1 vit....hajt se punet e mira bohen dalengadale... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

TranofiljA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga *Penelat e van gogut*:
[qb] Trano....hajt se punet e mira bohen dalengadale... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
..ah /pf/images/graemlins/frown.gif ..kshu kujtojsha ne un...po shif se nuk bohen mo gjonat dalekadale...se jan bo punet me afat skadence tani. Nuk rrine ne vitrine per i kohe t'gjate...

Duhet me marr i shkop ne me caktu kufi goceeee...se shtyjn robt /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Perfundimisht gjonat bohen o TAK FAK...o HIC :eek:

esvathi

Primus registratum

Sa nxonce mire që o kjo dreq ere ka fillu me e ka shpjegimin e mësuesit që në shpjegim. :cool:

ReA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TranofiljA:
[qb]
[qb] qekena fifti fifti se dhe une ato ju kom pa ne ate vidion tu u tun ... :thumbsup: [/qb]
...nigjo se ishim esell fare aty ee... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

[/qb]
eheee ashtu m'than ne muve /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

Njaty mrapa kutise postes tu lujt thiatro... Sken me te eger nuk keni per t'pa mo kurr :mad: :mad: /pf/images/graemlins/tongue.gif :mad: :mad: :wub:

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga AnaBlue:
[qb] Kot e ke se Muku eshte i imiiiii.... dhe akoma i ka te mcefme tek oborri im kockat! /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
a prandaj vjen te oborri jot aiii, po mbasi mbaron kockat te ti, vjen te un me pi capuccino-n e mbasdites /pf/images/graemlins/tongue.gif

bebi

Primus registratum

[qb] Ok, e morem vesh! Lara dhe Pilgrimi do tunden seshpejti. [/qb]
muno, m'ban me dit kur tunden kto, se me t'than t'drejten ka koh qe s'kam shku ne teater, masandej me pas miss JOLIE uhhhhh me mr E.John,
punto nero punto nero!

esvathi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blue:
[qb]
muno, m'ban me dit kur tunden kto, se me t'than t'drejten ka koh qe s'kam shku ne teater, masandej me pas miss JOLIE uhhhhh me mr E.John,
punto nero punto nero! [/qb]
/pf/images/graemlins/blush.gif :eek: :confused: :wub: /pf/images/graemlins/laugh.gif No coment....

tirana

Primus registratum

Vallaj nuk e di se kur tunden ekzaktesisht. Kom hum programin e tundjeve per vete, figuriamoci nese me kujtohen te tjeret.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Pilgrim Eyes:
[qb]
Fillimisht postuar nga Blue:
[qb]
punto nero punto nero! [/qb]
/pf/images/graemlins/blush.gif :eek: :confused: :wub: /pf/images/graemlins/laugh.gif No coment.... [/qb]
po ta kande ty eee /pf/images/graemlins/laugh.gif heheheeh

bebi

Primus registratum

[qb] Vallaj nuk e di se kur tunden ekzaktesisht. Kom hum programin e tundjeve per vete, figuriamoci nese me kujtohen te tjeret.. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
muno pse nuk perfiton e futja nje te tundme kur te tunden keto? jo per gja po kan me ba nji t'tundme latine kto qe... e meglio nn perdersela /pf/images/graemlins/tongue.gif
(ma mir se loja me domino ne breg te liqenit me LR)

esvathi

Primus registratum

O Muno!!!!!!!!!!!!!! Po nuk na the o burri dheut se si shkoi Tundja me ANA BLUN.........(driveway vetekuptohet)Se si shumë po u ankonte dje ajo. :rolleyes: /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif