kam degju 24 karat baker /pf/images/graemlins/laugh.gif .. what can i say, my memory works ksisoj rastesh /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Pilgrim Eyes:
[qb] Po Sumkapuc e ke dëgjuar ndonjëherë ? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Me i bukri Albforumit paska pasur ditelindjen!Fillimisht postuar nga muku:
[qb]
Ej me uroni edhe mua per ditelindjen!!! [/qb]
kam degju 24 karat baker /pf/images/graemlins/laugh.gif .. what can i say, my memory works ksisoj rastesh /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Gjergji508:
Kte se prisja nga ty Ana, me ke zhgenjyer /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga AnaBlue:
[qb] Jam me xixa-buba se MIT eshte e mbyllur sot dhe une erdha ne pune!![]()
Kshu eshte kur nuk perdor trurin dhe telefonin qe me mjes por i jep lopates me pastru boren!![]()
Ca i bleve peshqesh Mukut? /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
ça Muni i mrekullushem qe eshte ky! Kafshet e celules tone i kemi me te mirat, Muni, Muku, Balo /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb]
ps.Nje hug per Bluçken se m'ka mor malli [/qb]
Fillimisht postuar nga Blue:
[QB]Fillimisht postuar nga Pilgrim Eyes:
[qb]Fillimisht postuar nga axl:
[qb] Fillimisht postuar nga Pilgrim Ey
Ciao Bella come va la vita ...../pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif jaaaaa Lara paska pas te drejt! sa me vonese qe e pashe! si ka mundsi tironc 24 karatsh me bo gabime t'tilla ti??? /pf/images/graemlins/blush.gif![]()
-----------------------------------------------
He Blue edhe ketu e kerkon duetin a? /pf/images/graemlins/blush.gif