ej po shaka mo shoku shaka, mos u nxef tina tashi /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga insane:
[qb]what the phuck...po masanaj?Fillimisht postuar nga Next:
[qb] w t f w t 2 u (zgjidhe pak ket ekuacionin plak se e di qe je i mir ne math /pf/images/graemlins/laugh.gif ) [/qb]
Yo Next if ur thirsty..
make 7up yours.. [/qb]
Who hit ya babeFillimisht postuar nga TranofiljA:
[qb] Miremjes iher
Une duhet te isha ne mesim tani, por me shijon me shume ideja e kafes tek shkallet e biblotekes se shkolles....
Pretendohet nga ne qe pas njefare kohe njohje mund te zbulosh dhe te parashikosh personalitetin/charakterin e nje personi, mund te marresh me mend si do veproje...por shume here kupton qe e ke gabim fare...dhe kam filluar te kuptoj qe eshte situata ajo qe ben personalitetin[/qb]
Dah... kete e di dhe bufi!Fillimisht postuar nga Next:
[qb] Ej po flitsha per drogen me burrin e tezes tu ngron te Wendis kur degjoj ne radion 96.1 nje commercial kunder ecstasy . It's getting out of control dawg /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
..çudi atehere qe nxjerr ne pah dicka ndryshe c'do here. E kam vene re dhe me veten time dhe me te tjere. Situata ka provokuar reagime te ndryshme nga c'mendoja, ose c'parishikoja. Kjo e gjitha duke marre parasysh sa mire e "dija" personalitetin/karakterin tim...ose te nje personi tjeter.Fillimisht postuar nga AnaBlue:
[qb] Si mund ta beje situata personalitetin e njeriut? Nuk besoj... ndoshta eshte situata ajo qe e nxjerr ne pah. [/qb]