Bon shume mire qe rri anej nga ana tjeter e monitorit se una u trema kur the se je 1.85 i gjat. Jo per gjo por duke qen 1.35 e gjate per vehte do me dukeshe si gorrila! /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga LLAPAQENI:
[qb] ana ci do permasat e mia.ja se ti jap une po i deshe:
jom 185 i gjate sa 1 gomar mashkull me ka thon ime me
[/qb]
kot me te pyt ca do em thon llafi pergjunjur ne gjuhen e ndritur shqipeFillimisht postuar nga albana:
[qb] Nc nc nc!Une gjithmone te pergjunjur e perfytyroj kete Llapaqenin nuk e di pse /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Para te gjithash, si shefja qe jam te uroj mirseardhjen tek tema jone! /pf/images/graemlins/smile.gifFillimisht postuar nga LLAPAQENI:
[qb] ana mos u hargalis kot.se edhe njona qe tha ma jep nr e tel se kur te vij ne tir do te takoj e boni daljen direkt si i thone atij llafit:LLAFIN E MIRE DHE GISHTIN NE BIRE [/qb]
ooiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Outofmind:
[qb] Mirmgjesi, i need some tranquilizers for my wife /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif No more details about the story /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
amon re se nuk kom vra njeri me u shqyrtu ceshtja ime ne istanca kaq te larta qeveritare :tipsy: :tipsy: :tipsy:Fillimisht postuar nga albana:
[qb] Blucke cdo me thene mi?Izi po ti a mund te me japesh nje pergjigjje ne lidhje me kete ceshtjen e mesiperme![]()
[/qb]
Ne car ore mi pra?Fillimisht postuar nga AnaBlue:
[qb] As mish as peshk.. ose midhje si thote LR! /pf/images/graemlins/laugh.gif
Do vish te shtunen apo jo? [/qb]