Re: Massachusetts - we're back !!!!!
Vazhdon
Si perfundim, uria beri punen e vet, Pilgrimi dhe Albana shkuan te benin mishrat ne BBQ. Se cfare ndodhi jashte ne erresire midis te dyve, nuk dihet akoma por i sollen mishrat e djegura. Dua te falenderoj personalisht Pilgrimin per ndihmen qe me dha. Cun flori, lum kush e merr!
Pastaj, midis muzikes, llafave filluam te hanim dhe pinim. Me duket se ne kete kohe mori Muni ne telefon, une vetem shikoja celularin qe shkonte dore me dore tek tavolina, dhe qeshja se Albana e ka qeshjen shume ngjitese! Nuk eshte nevoja te pish fare vete, mbaj Albanen afer dhe ja hudhe! /pf/images/graemlins/laugh.gif Nejse, folem te gjithe me Munin, bile dhe Balos nuk i pushonte goja dhe na u desh t'ja hiqnim telefonin! :tipsy:
Pasi llupem mire e mire, me barkun e ngopur dhe ca gota vere fillum duke kercy, bej foto, qesh me shume kot se plot. Blendi dhe Albana dilnin jashte gjithe kohes per cigare dhe te luanin me leveret e mija qe i kisha nderur perjashta!
Nejse, fillun duke kercy popullorce, une nuk mora pjese se kisha frike se kur ishte hedhja e kembes, do ja kercija ndonjerit me shqelm dhe kush duronte akuzat qe Ana na dha shqelmin by...! Kur erdhi ora 12 e nates (Trano ka lindur ne 12:01AM), Bella, Blendi dhe Albana shkuan te marrin torten e ditelindjes dhe pregatitjen e qirinjve, ndersa une dhe Pilgrimi mbanim te okupuar Tranon qe nuk e dinte, kur... iken dritat dhe hyjne garipat me torten me qirinj! Surprize!!!! Fillum resmet tortes dhe Tranos... ndenjem dhe icik dhe iken /pf/images/graemlins/frown.gif
Sido te jete... kete here e kaluan oren 12 te nates dhe asnjeri prej tyre nuk u kthye ne kungull. Ah... dhe dicka tjeter, ate qe thote Blendi per harem egzotik, eshte e vertete /pf/images/graemlins/laugh.gif
Mos thoni tani qe mbajme serkete... :tipsy: