Massachusetts - we're back !!!!!

gjekec

Primus registratum
Re: Massachusetts - we're back !!!!!

Hajt se ata qe lehin s'KAFSHOJN, meraku po me ze per ata qe s'kan lehur akoma /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

Mirmjes!! Albana mire u gdhive ti? Me merakun tend kam fjetur prandaj.

Muno, si gjithmone kenaqsi me fol me ty ne telefon. Me detyroheni numrat e telefonit kur te takoheni ne Itali qe te mund t'ju marr une juve.

albana

Lara Croft

Blendi kafshoj mbreme,se ke nuk e di.
Tranofilja eshte duke fjetur po dje nuk pashe te kafshonte njeri.

albana

Lara Croft

Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb]Mirmjes!! Albana mire u gdhive ti? Me merakun tend kam fjetur prandaj.

Muno, si gjithmone kenaqsi me fol me ty ne telefon. Me detyroheni numrat e telefonit kur te takoheni ne Itali qe te mund t'ju marr une juve.[/qb]
Edhe une ty te kam pase ne mendje qe kur te kapa me presh ne dore.

Muno mua me jep pak adresen se do vij te te takoj personalisht. /pf/images/graemlins/wink.gif

AnaBlue

Forumium maestatis

Keni harruar shume gjera, fotot, llukanikun qe nuk e ha njeri (pervec Bardhoshit), fotot, kaseta...

tirana

Primus registratum

Patjeter colonelo, numrat dhe adresat do i kesh ne dispozicion. Uroj te kesh vuajtur sa me pak mbreme. Nuk ke çi ben, revolucioni ka dhe te tilla vuajtje!

Albanka, qe un nuk mund te vij via fax nuk dmth qe duhet te me hash shoket.. :mad: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Tranofilja nuk ka kafshu gjo mrom se ju kan thy dy dhomalla dhe nuk e blu dot mishin e robit. Shyqyr thuj se ka kafshim te rend ajo.

TranofiljA

Primus registratum

Miremengjes /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shume flm per mbreme...ishte nje surprise e kendshme. :thumbsup: :tipsy:
Une sot e kam per te ikur ne pune nga ora 12 po po i them 'vllait' te marr pak ne telefon /pf/images/graemlins/laugh.gif

Albana ka te drejte per mbreme...nuk kam kafshu...shume shume vetem sparkaten bona :cool:

tirana

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TranofiljA:
[QB.....
Une sot e kam per te ikur ne pune nga ora 12 po po i them 'vllait' te marr pak ne telefon /pf/images/graemlins/laugh.gif

.....[/QB]
Nuk e disha qe ne Boston u quka "vllai" /pf/images/graemlins/wink.gif . Po vllait tamom si i thoni ju anej?? /pf/images/graemlins/tongue.gif

albana

Lara Croft

Harova t'ju lajmeroj qe qe sot do te behem shummmmmmmmmmme serioze se e shoh qe tek Muni kam lene nje pershtypje shume negative.Pra mos prisni t'i shihni dhembet tim si ruaze me ne faqet e forumit.
Ky ligj hyn ne fuqi qe tani /pf/images/graemlins/blush.gif

TranofiljA

Primus registratum

Do ti laj mi....mos u bo merak.

Si do shkoje....Albana, TranofiljA, Albana, Tranofilja+Albana /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ana do na mysi fare kur t'laje filmat e vet! :smash:

Blendi

Primus registratum

150 here nje nate do thyente te gjitha rekordet. Le te jemi reale. Nja 100, jo me shume.

Kur do ti scanoni pozat qe ta boj ate montazin une? Apo nuk kom dal edhe me haremin tim egzotik qe ju morrsha te ligat. Apo ce hoqem ene at vallen, per qejf te, valles.

trano, na co llaf per te shtunen qe vjen. Ka shume gurmaze te etur dhe na hane kembet knejna neve.

albana

Lara Croft

Blendi une i anullova planet e tjera dhe do jem ne gjirin tuaj.
Ju dua per qamet!

esvathi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga albana:
[qb]Blendi une i anullova planet e tjera dhe do jem ne gjirin tuaj.
Ju dua per qamet![/qb]
Parp do jete kjo !!!! :eek:
help.gif
help.gif
help.gif

Majmuno i need ..... HEEEELP Oh my god. /pf/images/graemlins/frown.gif :tipsy: /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif