Massachusetts - we're back !!!!!

ladouce2005

Primus registratum
Re: Massachusetts - we're back !!!!!

Tranoooo, s'durohet shprehja dashnise me kshu menyrash /pf/images/graemlins/laugh.gif
Izi /pf/images/graemlins/tongue.gif xhan xhan :kiss:

TranofiljA

Primus registratum

Izzy, jor firma si puna e asaj pasqyres magjike ke Borebardha /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Aj llajk it /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shiraz, dashnia o dashni...nuk ka Guidelines /pf/images/graemlins/laugh.gif Tregoji pak Izzo /pf/images/graemlins/wink.gif

BISOU

Primus registratum

Wahhhhh me paska ik shirazja ne Masacuse mu...
goce shpejt ke NY se se ke mire punen... ooo sa naejna knejna /pf/images/graemlins/laugh.gif bretharuqe :tipsy:

mos na vini re juve te tjeret se skena gjo te keqe per Masacusen po amo keto Newyrkezat i dume per vete ne :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif

hola graria :wave:

albana

Lara Croft

Miq e mikesha!
Po ju lajmeroj qe ne Korrik iki ne Irak per nje kohe akoma te papercaktuar. Mesazhet private ne forum do jene menyra me e mire per te komunikuar ndaj me shkruani kur te keni kohe dhe une do tu pergjigjem.
Trano me vjen keq qe nuk do mundem te te shoh kur te vish po Izi do te kujdeset per personin tend te rezikshem ne mungesen time.
Blucke amanet Blendin se e kam te vogel merr ne telefon numurin tat te interesohesh per te dhe fol me Agimin po ka munsi.
Pilgrimi, katili dhe Gjekja le te kujdesen per njeri tjetrin dhe te fillojne te mendohen per fesimet qe do bejme kur te kthehem une nga tokat e largeta, kismet.
Salon do doja ta merrja me vete po ai me ka haruar keshtu qe po marr ciften e po iki vete u pa puna.
Lara, Korde, Alinos, dhe Rrugac ju dua fort. Me shkruani ngandonjehere.
E juaja si perhere
Albana

albana

Lara Croft

Fatkeqsisht po Izi.
Tani ti mos ki merak se ne Ballad me thane qe ka dhe sallon flokesh dhe sallon bukurie per thonjte apo maskat e fytyes. Dyqanet jane ok dhe ka edhe pishine. /pf/images/graemlins/tongue.gif
:cry: :cry: :cry:
Zduuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.

albana

Lara Croft

Do i keni thashethemet te fresketa nga rajoni. Te te them te drejten nuk e kisha shume me qejf kete aventure po aventurat jane gjithmone interesante ndaj nuk e kam aspak problem te provoj nje me shume. Ceshtje adrenaline kuptohet /pf/images/graemlins/wink.gif

AnaBlue

Forumium maestatis

Do iki larg nga ju se me cmendet! - tha Albana duke perplasur deren. Te gjithe i mbuloj heshtja qe cpohej nga kumbimi i takave te larta te cizmeve te Albanes qe kercisnin ne mermerin e zi te korridorit.
Ku do shkoje? Ne Irak sikur tha. Mos ka gjetur ndonje aktor irakien andej... u perhapen thashethemet ne Thiatro. Kush e di? Albana koke-krrisur eshte /pf/images/graemlins/laugh.gif

Indulgence

Primus registratum

Albana... Good luck dhe u kthefsh me abronxature :wave:

AnaBluje - ja, po rrija keshtu kot mbreme dhe I had a revelation :angel: It's been in the back of my mind for a while, but finally :idea: ...
I know who you are and I have no doubt about it!!!
Freaky heeee :eek:

bebivogel

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga albana:
[qb] Do i keni thashethemet te fresketa nga rajoni. Te te them te drejten nuk e kisha shume me qejf kete aventure po aventurat jane gjithmone interesante ndaj nuk e kam aspak problem te provoj nje me shume. Ceshtje
adrenaline kuptohet /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Rruge te mbare ... :kiss:

Indulgence

Primus registratum

AnaBluje - E ke kuticken e PM-it plot... me duket se vetem nje here eshte pergjigja... :rolleyes:

albana

Lara Croft

Nuk do me vije keq per gje po per takat qe nuk do mundem ti marr dot me vete. :cry:
Fundja do i blej atje :idea: po ku dreqin do i vesh thuaj :shrug:

TranofiljA

Primus registratum

Bone c'bone, u largova nga Merika eee /pf/images/graemlins/wink.gif

Shpresoj qe te mos merzitesh shume andej. Sa per takat, mos e vrit trunin hiç se behesh eksperte e te ecurit maje tyre neper zhavorr ose rere. Flas nga eksperienca /pf/images/graemlins/laugh.gif

:kiss: (me dergo adresen kur te arrish atje, I can send you stuff for free. The benefit of APO /pf/images/graemlins/wink.gif )

albana

Lara Croft

po si per shembull ca do me dergosh? :rolleyes:
me hipi kurioziteti tani /pf/images/graemlins/smile.gif

alinos

Forumium maestatis

Ndikulla,
rruge te mbare :wave:
Une per vete dua nje zarf me pulle iraku, e du, e du, e du!!!
icon16.gif

te kam xhan :kiss:

p.s. Trano, i mbarova dhe me mbaruan :smash: