Massachusetts - we're back !!!!!

Goca

Primus registratum
Re: Massachusetts - we're back !!!!!

Po vjen Linosiiiiii...... /pf/images/graemlins/smile.gif

Amon , u knoqa tu nejte n'dritare sot e tu pa robt qe hyjne e dalin......

albana

Lara Croft

Fillimisht postuar nga AnaBlue:
[qb]Banke, mos harro te sjellesh me vehte letrat per fall diten e shtune. Po te gjeni letra Tarot do jete me mire akoma. Me duket se do jemi vetem ne gocat me Bardhoshin /pf/images/graemlins/smile.gif , pra mund te vini lirshem fare me pishama /pf/images/graemlins/laugh.gif , apo kanatjere... apo.. whatever! Une po vesh nje kostum banjoje dhe nje kapele me teme nga Santa atehere.

Fiksim, desha te thesha Leksion... kam nevoje per leksion nga Zenepja si futen dy kembet ne nje kepuce /pf/images/graemlins/wink.gif

Blucka perqafon Munin dhe Laren![/qb]

gjekec

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Pilgrim Eyes:
[qb]
Fillimisht postuar nga Fiksimi:
[qb]eee si vajti puna /pf/images/graemlins/laugh.gif , te ta kerkojne jo tua kerkosh /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/blush.gif [/qb]
Pse me,kush ta paska kerku ty!!!!?
Ty me zorr ta dhan per vete. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
plak me mu mos fol se jam nji shkall me lart nga ty, as kerkoj as ma kerkojn, po m'pelqeu e marr e fus nxhep edhe mbaroi muhabeti :mad: /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

gjekec

Primus registratum

i smell political incorrectness /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

aiiiiiiiiiiiii fiksimi dhe pilgrimi n'sfide... kush e jep ma shume se me e kerku?! /pf/images/graemlins/laugh.gif

esvathi

Primus registratum

Plak me mu mos fol se jam nji shkall me lart nga ty, as kerkoj as ma kerkojn, po m'pelqeu e marr e fus nxhep edhe mbaroi muhabeti :mad: /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif
Kujdes nigga /pf/images/graemlins/blush.gif se mos biesh nga shkallet se si shume lart po shkon,keto kohet e fundit. /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Jo per gjo po mos ngelesh nga mbrapa sic ka ndodhur edhe kush rri e te pret ty pastaj. /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

gjekec

Primus registratum

kush e jep me shume se me kerku... kush e jep me shume se me kerku..hmmm.. ta them ndryshe njeher se mos e kaptoj.. kush e kerkon me pak se me e dhen... as tashi se mora vesh...hmmm.. helpp!!!

gjekec

Primus registratum

[qb]

Plak me mu mos fol se jam nji shkall me lart nga ty, as kerkoj as ma kerkojn, po m'pelqeu e marr e fus nxhep edhe mbaroi muhabeti :mad: /pf/images/graemlins/tongue.gif
Kujdes nigga /pf/images/graemlins/blush.gif se mos biesh nga shkallet se si shume lart po shkon,keto kohet e fundit.
Jo per gjo po mos ngelesh nga mbrapa sic ka ndodhur edhe kush rri e te pret ty pastaj. /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
:confused: njeher lart njeher posht njeher majtas njeher djathtas... iluzion optik /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

esvathi

Primus registratum

[qb]kush e jep me shume se me kerku... kush e jep me shume se me kerku..hmmm.. ta them ndryshe njeher se mos e kaptoj.. kush e kerkon me pak se me e dhen... as tashi se mora vesh...hmmm.. helpp!!![/qb]
KU paska merdhif me duket :rolleyes: /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

!!![/qb]
KU paska merdhif me duket :rolleyes: /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/QB][/QUOTE]

Ndihmoje icik shokun se qenka ne veshtiresi .... :rolleyes:

Isabelle

Valoris scriptorum

Pse u liru eeeeeeeeeeee /pf/images/graemlins/laugh.gif ????

Ku kujto ti mi se jetojm' ne ne Bogota eee ?

/pf/images/graemlins/laugh.gif

ps. qyqa qyqa paskeni morr vrull !!!

albana

Lara Croft

Mjaft u gricet ju te dy se pas te puthurave kam me ju shkul floket te shtunen. :mad:

gjekec

Primus registratum

kam nji mendim, luajm nje loj me penallti, un pilgrimi dhe hirko gjujm, penelja rri n'port /pf/images/graemlins/laugh.gif

albana

Lara Croft

:eek:
ajaja!
gjera te tilla grupore nuk lejohen ne forum.
PS
Izi e ke gati kameren ti mi /pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Me leje mos me ç'perqendroni se po fokusohem sot mbi shefin /pf/images/graemlins/laugh.gif !!! Punen e kam llafin : kemi shume pune me shefin !!!!

ps. shefin meqe ra fjala ma ze lemza per dite !!! I kam thone do e kesh virusale !!!

albana

Lara Croft

Qe per te ngritu "goten" e kane llafin kjo dihet,po se per ty se per ndonje tjeter kjo nuk eshte sqaruar ende :confused:

Goca

Primus registratum

[qb]kam nji mendim, luajm nje loj me penallti, un pilgrimi dhe hirko gjujm, penelja rri n'port /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Vetem me radhe ju lutem..... jo te gjithe pernjehere..... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.S: Ke fuqi me u morre me penallti ti me dreq.... /pf/images/graemlins/tongue.gif duhet force e preçizion.... /pf/images/graemlins/tongue.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

P.S: Ke fuqi me u morre me penallti ti me dreq.... duhet force e preçizion....

hahahahaha

ps. ho mi ho se kane te drehte me gjujt 5 her' : njona do ta zej mo !!!