:lol: :lol: :lol:Fillimisht postuar nga sailor:
[qb] Qelbesireeee. Me ty e ka goca.
/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
sa te degjueshme e kam zemren time /pf/images/graemlins/smile.gifFillimisht postuar nga AnaBlue:
[qb] hahahha... sa me pelqen avatari. Pse e hoqe?????
Me duhet te iki... erdhi Pashai dhe me duhet te bej tualet dhe te lyhem me parfum. Kma ca business per te folur me te. :devil: [/qb]
Fillimisht postuar nga sailor:
[qb] Epo ka e gjera te rrumbullaketa de. S´jane te tera te gjata.
Hik me rrot dreqi se as rroten nuk njifke! /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga sailor:
[qb] Ma shpjego icik ket rroten?
Epo ca nuk ben zilia moj goce.Fillimisht postuar nga Isabelle:
[qb] Harap nuk e di se pse po kur te shof ty ktu verdalle me vjen me i vu drynin forumit dhe me u kthy pas nje lajmerimi te dyte. [/qb]
Rrefeja Helenes se Trojes ...Fillimisht postuar nga Ema:
[qb]
Izzy te kam pa ne enderr sikur me kishe shkruar nje leter me ca fotografi te ca femijeve qe ishin nja 11 a 12 vjec e me thoje se ishe ti.Pervec fotove dhe nje pusule te shkurter me kishe nisur edhe nje varse me patkua kali qe per fat te keq ishte ne enderr njelloj si ajo qe shoqja ime kish blere per veten e saj.Kjo varse na u be shkak sherri dhe u zgjova duke qare[/qb]
Pse re kjo pasko qon kjo ikona famshme mi?? Une nuk e kisha pa!Fillimisht postuar nga Isabelle:
[qb]Ishte ky ktuja !Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb][/qb]![]()
Una ket do e propozoj per BAN se ky osht anti-madhesi dhe anti-kenaqesi vetiake :lol: S'kam pa kshu robi qe t'i fusi hundet kudo :lol:Fillimisht postuar nga LR:
.... Thuj te rrisi Majmunen e te zvogloj bananen se kshu vallai ajo vetem mund te flej duke pa ondra te bukra, nuk e ha dot se osht e modhe shume e nuk ja nxe. Sotmaku e kisha llafin se mos e merni persmrapshi si zakonisht.
:lol:
Shenjat e pleqnise... /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] S'kam pa kshu robi qe t'i fusi hundet kudo :lol: [/qb]
:lol: :lol: :lol:Fillimisht postuar nga LR:
Motivi do jete 'tafmaqare modhe, rri pa gjo nashti!'
/pf/images/graemlins/laugh.gif
Nuk e boj nga pleqnia po ashtu ma kerko situata! /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Penelja e V.G.:
[qb]Shenjat e pleqnise... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] S'kam pa kshu robi qe t'i fusi hundet kudo :lol: [/qb]