Massachusetts - we're back !!!!!

Kordelja

Valoris scriptorum
Re: Massachusetts - we're back !!!!!

Fillimisht postuar nga Nelk@:<br />[qb] Damn that's a mighty big bannana! :angel: [/qb]
Ti perjashta se je nen efektin e chart-eve qe ke postu ke Diapazoni :lol: ke faqja tjeter ngla pa fryme una e atij grafikut vetem qe me masat matese s'jam familjare :lol: Sorry kam masen time :lol:

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Isabelle:
[qb] As me vje keq fare qe je panhonger :lol: !!! [/qb]
As likuren s`do me ja dhune mi , qe tu vyshkte bananja para kohe ... :lol:

Le_Routard

Forumium maestatis

Ka fillu me ardh pranvera, kan cel gocat e po morin bananen neper goje. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Penelja e V.G.:
[qb] As likuren s`do me ja dhune mi , qe tu vyshkte bananja para kohe ... :lol: [/qb]
Ncuq. E pse tja jap !!! Qe ti hapet syu ma keq a si ???

:lol:

Jo re' me mir i padit /pf/images/graemlins/laugh.gif !!!!

Kordelja

Valoris scriptorum

As likuren s`do me ja dhune mi , qe tu vyshkte bananja para kohe ... :lol:
Ufaaaaaaaaaaa :lol: ne gur e ne gur rafte ky llafi Zabelle te ka mallku ronde shume :lol:

Ah si jane femnat ziliqareeeee :lol: edhe per i banane s'kane karar :lol:

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga LR:
[qb] Ka fillu me ardh pranvera, kan cel gocat e po morin neper goje bananen. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
O LR , pse na hyn n`hise amon?! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Ufaaaaaaaaaaa :lol: ne gur e ne gur rafte ky llafi Zabelle te ka mallku ronde shume :lol: [/qb]
Ska gajle mi jo. Do ja kallxoj hales neser ne mjes... si onderr te keqe !!!

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb]
Ah si jane femnat ziliqareeeee :lol: edhe per i banane s'kane karar :lol: [/qb]
Ngjo Korde se vete e ke fajin. Pse s`ja gjete vatarin me majmune siper shalqinit?! /pf/images/graemlins/laugh.gif Do merrshim te gjithe nga nje thele e do myllshim gojen... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Noten! :wave:
p.s: ishalla ka banane akoma te dyqoni se m`hypi nepsi... /pf/images/graemlins/laugh.gif

BAh sinqerisht ofendim me te rende se "t'u vyshkte bananja" nuk kam degjuar deri me sot. Oburra betonoje izabel sa eshte e njome!

Kordelja

Valoris scriptorum

Penelina una s'di gjo se sot jam marre me pllenimin e luleve s'kam dale hala ke drurret frutore, jam akoma ke ato dekorativet :lol:

Isabelle

Valoris scriptorum

E myllim me kaq punen e bananes tashi. Se sikur u zverdh icik m'duket !!!

Nderkohe, e kuptut qe kena 35 minuta e kacafiu qe merena nderkontinentalisht me nji cop banane. Mu me vje turp per vete... po bej sikur sme vje !!!

Le_Routard

Forumium maestatis

[qb]
[qb] Ka fillu me ardh pranvera, kan cel gocat e po morin neper goje bananen. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
O LR , pse na hyn n`hise amon?! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Jo vallai! Une desha me o bujar e me ju dhone bananen time qe mos ziheni, po ju jeni mosmirenjohse!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Nelk@:<br />[qb] BAh sinqerisht ofendim me te rende se "t'u vyshkte bananja" nuk kam degjuar deri me sot. Oburra betonoje izabel sa eshte e njome! [/qb]
Po mire... ka betonim qe mund ta animate-sh me vone ?

:lol:

Goca

Primus registratum

LR doli dy here tu ofru banane... se nga i gjeti dy?! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Na tashi ngopuni te tera...
banane.jpg

Isabelle

Valoris scriptorum

[qb] Jo vallai! Une desha me o bujar e me ju dhone bananen time qe mos ziheni, po ju jeni mosmirenjohse!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Mos e banalizo muhabetin tashi /pf/images/graemlins/laugh.gif . Asnji nuk kerkoi me sakrifiku kaq fort nga vetja. Masnej, ke morr leje ke shefi plantacionit tat ti... se mos noshta vullnetarizohesh kot, e njelesh pa pune ne me te mire dite pune /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Le_Routard

Forumium maestatis

Sa per dijeni kilja bananeve te thata eshte me e shtrenjt se ajo e bananve te njoma /pf/images/graemlins/laugh.gif Bananet e thata jon te sprovume, nuk kalben po rrin gjithemon te forta /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Lum si ne qe boni sevap kshu gjonesisht juve se do ngelte dynjaja pa gjo edhe me keto raporte banane; banane-ngrenese jemi ne hall t'madh :lol:

Bofshi hajer :lol: