Massachusetts - we're back !!!!!

^mary^

Primus registratum
Re: Massachusetts - we're back !!!!!

Fillimisht postuar nga Patokja:
[qb]
Centrot bleji te gatshme, mos qerro syte me pune kryq ... /pf/images/graemlins/laugh.gif si puna ime qe njela tu qep gjithe jeten , per nje burre qe s`po duket akoma ne horizont. /pf/images/graemlins/laugh.gif
[/qb]
Mi jep borxh mu ato te qendisurat , in cambio preghero' per te /pf/images/graemlins/laugh.gif

^mary^

Primus registratum

Fillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb] dmth me i dal pronari ose autori i diçkaje, nje veprimi te caktuar. [/qb]
T'honksha trurin e vockel une ti qe ma ke si lajthi gjysem te kalbur /pf/images/graemlins/laugh.gif
Si ere qenka " Rivendicato " = Me i dal pronari dickaje :confused: ( mbase e kishe llafin per "rivenduto" )
Rivendivato = Te ri- hakmerresh
/pf/images/graemlins/wink.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Mari do ket pas noi nen-kontekst ai muhabet se nuk e hum hajduti si Xhafa simiten ...

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

MEqe jena ktu ke lloqet /pf/images/graemlins/laugh.gif me duhen ca sinonime ne shqip te "pervetesim" & "asistim"...

Grazias nella advanco...

Sqarim: pervetesim njohurish : jo zgrapje pronash /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ejvalla

^mary^

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Isabelle:
[qb] MEqe jena ktu ke lloqet /pf/images/graemlins/laugh.gif me duhen ca sinonime ne shqip te "pervetesim" & "asistim"...

Grazias nella advanco...

Sqarim: pervetesim njohurish : jo zgrapje pronash /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ejvalla [/qb]
asistoj , marr pjese
pervetesoj , zoteroj

Goca

Primus registratum

Asistoj= marr pjese; perkrah; mbeshtes; ( ku di gjo me une)
Pervetesim= perfeksionim; mmmmmmmm

ooooo Izo, sa te veshtira i bo pytjet... /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

kuku per gocen qe m'ka mor theks anglez...po Rivendicato o tu bofsha une ty jo Vendicato.

"Ho rivendicato il mio diritto della prima notte..." thoshin dikur ato zotnit ne mesjete /pf/images/graemlins/smile.gif

ja mramja mir i hera!

Isabelle

Valoris scriptorum

Zoterim mu sikur nuk ma mush men'jen ne ket rast. Se normalisht zoterimi eshte hapi qe vjen next ...

Jam duke u marr me risërç mi goc...

Isabelle

Valoris scriptorum

E shef sa mire bona qe i nejta n'krah hajdutit /pf/images/graemlins/laugh.gif . Tashi nihem si e plot-talisht-folur : si me e pas gjet vete perkthimin.

personazh

Valoris scriptorum

[qb] Mari do ket pas noi nen-kontekst ai muhabet se nuk e hum hajduti si Xhafa simiten ...

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
mire mu qe m'njef rreshqanthi e ma qit bojen pa nji pa dy....po ate shoqe per koke, qe o tu bo mercenaren 200 miljon milje larg, ate pse e cyt? :mad: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Je tu prodhu naj fjalor elektronik keshtu , ene do me e qit ne shitje eeee? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Izo, me duhet nje fjali anglisht , po nga ato shume te forta per t`ja thone njonit. Te ket kuptimin I`m done with you /pf/images/graemlins/laugh.gif , po nje amerikance te forte, qe te habitet kur ta ngjoje...

personazh

Valoris scriptorum

penele une di me t'thon i veprim qe ti bosh.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

^mary^

Primus registratum

[qb] Zoterim mu sikur nuk ma mush men'jen ne ket rast. Se normalisht zoterimi eshte hapi qe vjen next ...

Jam duke u marr me risërç mi goc...

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ne fjalor te Ramazan Hyses e mora /pf/images/graemlins/laugh.gif

^mary^

Primus registratum

[qb] "Ho rivendicato il mio diritto della prima notte..." thoshin dikur ato zotnit ne mesjete /pf/images/graemlins/smile.gif

[/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif aty te rri menja ty /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kacamiser /pf/images/graemlins/tongue.gif

^mary^

Primus registratum

[qb] mire mu qe m'njef rreshqanthi e ma qit bojen pa nji pa dy....po ate shoqe per koke, qe o tu bo mercenaren 200 miljon milje larg, ate pse e cyt? :mad: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
po nuk e ke ngju ate llafin ti :confused: Kush te shan ta do te miren /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Penelja e V.G.:
[qb] Izo, me duhet nje fjali anglisht , po nga ato shume te forta per t`ja thone njonit. Te ket kuptimin I`m done with you /pf/images/graemlins/laugh.gif , po nje amerikance te forte, qe te habitet kur ta ngjoje... [/qb]
:lol: :lol: :lol:

Thuj : I'm done with you : po BERTITI n'vesh !!!

ps. sa kam qesh :lol:

Isabelle

Valoris scriptorum

[qb] mire mu qe m'njef rreshqanthi e ma qit bojen pa nji pa dy....po ate shoqe per koke, qe o tu bo mercenaren 200 miljon milje larg, ate pse e cyt? :mad: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ho me ho se e pagujne mire n'ate kapanon qe ka ra... po ho !!!