Massachusetts - we're back !!!!!

esvathi

Primus registratum
Re: Massachusetts - we're back !!!!!

Fillimisht postuar nga TranofiljA:
[qb] Sa zili ju kom kalamoja....ca nuk do jepsha per nje kafe ulur ne divan...edhe grupin tim /pf/images/graemlins/frown.gif :sleep:

Aj mis ju oll!! [/qb]
Hi lal! :wave:
Edhe mua me ka marre malli per nje kafe gju me gju me popullin :thumbsup:
Mos u merzit se edhe pak kohe kane ngelur... /pf/images/graemlins/smile.gif

Goca

Primus registratum

Pilgrimo, ma mbani icik afer Marin eeee /pf/images/graemlins/wink.gif tashi qe eshte anej...

Trano, vitin tjeter te premtoj qe edhe une do vij me pi kafe te divani jot , gju me gju me Pilgrimin... /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Mary:
[qb] dua edhe una te vi ke party :cry: [/qb]
Mos qaj ri...se vetem mos te gjetsha ku je...se per flokesh do t'marr... /pf/images/graemlins/tongue.gif

Me ne fund kalamoja kam nje foto per ju...nga une. Hajde lozim...Ku eshte TranofiljA??? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

IM000088.jpg

Dolores

Primus registratum

O File ke fillu te party rendshem e?? /pf/images/graemlins/laugh.gif ..........qeka orgji ushtarake ho ho ho /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.S. na ka marri malli :kiss:

Goca

Primus registratum

/pf/images/graemlins/wink.gif Une te gjetaaaa.... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Cfare ke lidh tek qafa se s`duket mire? :confused:
Ene ngjo, une kujtosha se ti bojshe infermieri, thashe ka hik anej per infermjere ushtrie... s`ma murr menja qe kishe pushken krahut... :eek: /pf/images/graemlins/wink.gif .
Kujdes nga ai qe ke onash se shume ngjitur te rrika... /pf/images/graemlins/tongue.gif
:kiss:

^mary^

Primus registratum

[qb]
Fillimisht postuar nga Mary:
[qb] dua edhe una te vi ke party :cry: [/qb]
Mos qaj ri...se vetem mos te gjetsha ku je...se per flokesh do t'marr... /pf/images/graemlins/tongue.gif
[/qb]
Hajde hajde se me duket kam per te maj un per flokesh ty qe mos me na hik mo .

TranofiljA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Penelat e Gogut:
[qb] Ene ngjo, une kujtosha se ti bojshe infermieri, thashe ka hik anej per infermjere ushtrie... s`ma murr menja qe kishe pushken krahut... :eek: /pf/images/graemlins/wink.gif .
[/qb]
ca infermiere ri...nuk merrem me gjylpona une se jan me rrezik ato...fillojne e ankohen robt..jo e ke doren e rende...jo e paske si pupul /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kjo foto eshte marre pasi kisha nja 17 ore pa gjume...

Goca

Primus registratum

Syun pishe e ke prape si prape... /pf/images/graemlins/wink.gif

E di qe te kam mendu, thashe rri e ankohem une ketu rehat fare, Trobafilja atje tu flejt ne cader e tu i hyp maleve e kodrave... /pf/images/graemlins/frown.gif .
Po menojsha si ja bon kur bo dush , se ju s`i keni dushet e ndame me duket?! :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Eh , me kujtove zborin... dhe djemte shqiptare qe paguajne per ushtrine... /pf/images/graemlins/wink.gif , se s`ja mban... /pf/images/graemlins/tongue.gif .

TranofiljA

Primus registratum

...jo ri se kshu kujdesen fort per ne. Dushin e kena me t'ndame...por dhe pa te ndame e provova dhe per icik me ra t'fiket.
Imagjino lajm ne gazete...Gjehet trupi pa ndjenja i filanes ne pllakat e hales #x

Ca nuk me kan pa syte deri tani :lol:

Poseidoni i Madh

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Penelat e Gogut:
Trano, vitin tjeter te premtoj qe edhe une do vij me pi kafe te divani jot , gju me gju me Pilgrimin... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/QB]
Pse vetem ke divani i Tranos ???? :rolleyes: :confused:
Une kom nje ide me te mire....ulu ke preni i
Pilgrimit :devil: :goofy:

sweet eda

Primus registratum

[qb] Sa zili ju kom kalamoja....ca nuk do jepsha per nje kafe ulur ne divan...edhe grupin tim /pf/images/graemlins/frown.gif :sleep:

Aj mis ju oll!!!

PS: The strangest :confused: feeling is eating Burger King out of a truck in Kosove [/qb]
I know the feeling, happened the same to me

TranofiljA

Primus registratum

...kur e ke avionin ne 6 t'mjesit /pf/images/graemlins/laugh.gif

airport.jpg

Rinas...here I come again :thumbsup:

TEA

Forumium maestatis

gjes mierikonsa :wave:

trano se mos bijm ne t'njejten dite /pf/images/graemlins/smile.gif