Normal ca mos ta mbash(mabsh) /pf/images/graemlins/laugh.gif ti kur t'pagujn aty n'pune per me bo llogje ne AF. Ca t'boj une qe s'kam kompjuter ne pune se do ti kisha lujt fene(sic ia kam lujt telefonit) /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga Blendi:
[qb] me ate me xham apo me ate pa xham?
Ik o rob zoti kryej punet se ktu e mabj vete!! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Gjalle je me bishtperdredhur?!Fillimisht postuar nga albana:
[qb] Blendi ku eshte Pilgrimi? [/qb]
Do dilni te peshkoni te dy cupkat e AF-seFillimisht postuar nga Albushe:
[qb]
Do kthehem prape una. Do ndihmoj icik Blendin sonte n'AF /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Ke te drejte, kam pare si e shqyen mishin AjO, hej none none!Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb] Gjalle the?
Nuk ngordhin kollaj bishat [/qb]
Po Albana !! /pf/images/graemlins/blush.gifFillimisht postuar nga albana:
[qb] Blendi ku eshte Pilgrimi? [/qb]
Goce ti je si feniksi, rilind nga hiri yt: me e re, me e bukur, me e fresket! /pf/images/graemlins/smile.gifFillimisht postuar nga albana:
[qb] Sot te gjithe me paskeni inat.Pse thoni ju bishe per mua dhe me uroni ngordhjen /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
S'e mora vesh fare une kete.Fillimisht postuar nga albana:
[qb]Do dilni te peshkoni te dy cupkat e AF-seFillimisht postuar nga Albushe:
[qb]
Do kthehem prape una. Do ndihmoj icik Blendin sonte n'AF /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
C'ke qe e shkru Feniksin me zzzzzz ti ore. Te eshte trashur s-ja ty ? /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga Blendi:
[qb] sfinksiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
5 femije dhe xhuxhi i reres. Fenikzi qe lindi nga zjarri. Me kujtuat keta dy libra per kalamaj. /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]