______________________________________________Fillimisht postuar nga albana:
[qb] Jeta po me theret ne shtigje te panjohura Pilgrim.Kuptohet qe ne teritor amerikan ose gjerman do te jem po nje gje eshte e sigurt qe do me duhet te iki nga Bostoni.[/qb]
Un jam per te bredhme...po ndoshta eshte me mire qe te shkojme diku tjeter dhe jo ke D. Jo per gje po meqe o Issy semure..dhe e di qe e ka fiksim te kercymen /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga albana:
[qb] Lista e bredharakeve te shtune
1.Albana
2.Pilgrimi
3.Trano
4.
5.
6.
7.
8. [/qb]
Banke, moj cupe, ke Gjermanishet ke zet moj? Gjuhen apo njerezit? Gjuha eshte e mrekullueshme. Ketu ben me te vertete shume ftohte po te ftohtin se kemi ndjere kurre, you know what I mean. Sa per afersine, ajo eshte relative moj cupe. Pastaj e di ti mo:Fillimisht postuar nga albana:
[qb] Patjeter po andej nga ju ben shume ftohte plus qe Gjermanishet e kam shume zet.Tani qe ka disa persona shume interesante nga ato ane,ka,po sa afer mund te jem une me ta[/qb]![]()
po mi...jo vetem filaxhanin...po te lexojne dhe doren, tymin e duhanit, B***enFillimisht postuar nga albana:
[qb] OK vajza shihemi te shtune ne oren 8:30pm.
Nje pyetje kishte Pilgrimi,Shikojne filaxhan atje /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]