Massachusetts - we're back !!!!!

tirana

Primus registratum
Re: Massachusetts - we're back !!!!!

Mirmroma iher se m'dul ka menja..
Ore po do piqeni ju a si e keni hallin!! Ca u bo ktu han!! Urgjent te boni nji mromje tematiko-ferkimi dhe te merrni nji vale se ju muloi bora... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ju luta grenzave te me linin ca foto te jujat po marzallah se i shloshin ka dora!

AnaBlue

Forumium maestatis

Mos u nxef kot ti se nuk e ka me ty. Me duket se Albana do na organizoje ndonje gje kete radhe /pf/images/graemlins/laugh.gif

tirana

Primus registratum

Fillimisht postuar nga simply me:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif

Cin te gjuj ere, keta te Evropit nuk ma varin /pf/images/graemlins/frown.gif Linja e presh air-it i ka ndalu fluturimet deri ne nje lajmerim te dyte!
Masnej desha me dit si asht Isy se e nisem pak pa qef pri memesbalte [kopirait i Salos kjo fjala!]... [/qb]
E ke gabim... ne te Juropit gjujm kadal kadal, e kena n'stil.. por po te kapi predha, ahhhhà t'la shakull!

Zabelles se ça i keni bo ju anej se pri Firenze iku si kokrra e molles.. Tani mase e ka pas krymin mren po kshu ka jasht mir e lash. S'guxo robi me ju lon n'dor nji foshnje se ja merrni frymen /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb] E ke gabim... ne te Juropit gjujm kadal kadal, e kena n'stil.. por po te kapi predha, ahhhhà t'la shakull!

Zabelles se ça i keni bo ju anej se pri Firenze iku si kokrra e molles.. Tani mase e ka pas krymin mren po kshu ka jasht mir e lash. S'guxo robi me ju lon n'dor nji foshnje se ja merrni frymen /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Foshnjes un s'i bana gja dhe ate dite qe e poqa me shume me mori malli se u shmalla...
Sa per te gjujtmet e Evropianeve, sa me ne veri te vec aq me te ngadalte behen, dhe nga shakull, te lene akull!
Si te ka shku gjuetia ty yllo?! :tipsy:

tirana

Primus registratum

Pse budall jom un qe rri knej posht e..!?? /pf/images/graemlins/wink.gif
Un sezonin e gjuetis e kom myll ktu e muaj me pare gonxhe, dhe rrjetat i kom mledh se mu kishin gris dhe s'kapshin mo gjo. Tani po menoj me gjujt me rrjete flutrash po sja kom mor doren hala.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb] Pse budall jom un qe rri knej posht e..!?? /pf/images/graemlins/wink.gif
Un sezonin e gjuetis e kom myll ktu e muaj me pare gonxhe, dhe rrjetat i kom mledh se mu kishin gris dhe s'kapshin mo gjo. Tani po menoj me gjujt me rrjete flutrash po sja kom mor doren hala.. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Vallai i mencem je :tipsy:
Si ere paske muj qe e paske myll sezonin ti e ne s'dijshim gja?!
Chi e la fortunata :mad:
Ao, po flutrat rreshkesin e lal e te lejn vetem shkelqimin /pf/images/graemlins/wink.gif
/pf/images/graemlins/laugh.gif

albana

Lara Croft

Albana me te zgidhur kotken qe ka katranosur do ju beje nje feste si tua doje qejfi,dakort?

Ps Edhe nje here kush e ka radhen? /pf/images/graemlins/laugh.gif

tirana

Primus registratum

Cila fortunata mi..? U terhoqa ka beteja se dojsha me i dediku kohe rradakes time..
Masnej flutrat le te rreshqasin... Pak gjera rrojne ne eternitet dhe un nuk kam fatin ti kem... iher periher.
Ogni cosa che vorremmo rimanesse
viene e poi vola via..
qual' è la gioia del mondo
un lampo che illumina la notte
breve... anche se luminoso

pranej goce, shpirtin ne paqe dhe dritaret hapur.... te ket ka te hy te pakten po ju prish menja /pf/images/graemlins/laugh.gif

..che razza del *azzo gli uomini!!
:rockband:

alinos

Forumium maestatis

Sailor: S'te pelqeu parfumi im tyja :mad:
Hirko: Me ka ngri qafa mre, se fryn Krasta nga dritarja ime /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Albana: Te vij dhe una ne party se kam blere nje fustan te kuq! /pf/images/graemlins/blush.gif

p.s. I am sad cos smo stole a chocolate of mine in the fridge :mad:

albana

Lara Croft

Salo pse ishe ne Korce ti?Po ce mo s'me the dhe mua o shastimadh?
Alinos me fustan tjeter te vish po te duash se ta dish qe e kuqja eshte ngjyra ime dhe vetem e imja.Gjithsesi ti sille fustanin se e vesh une dhe te jap ndonje nga te mijte.Hihihi :cool:

tirana

Primus registratum

A jam i puthshem...????

monkey_smile21.jpg

AnaBlue

Forumium maestatis

hahahaha.... sa shikon foton e mesiperme nuk ke si e reziston dot deshiren per ta puthur! :cool:

Te keqen e flokeve! /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga albana:
[qb]
Alinos me fustan tjeter te vish po te duash se ta dish qe e kuqja eshte ngjyra ime dhe vetem e imja.Gjithsesi ti sille fustanin se e vesh une dhe te jap ndonje nga te mijte.Hihihi :cool: [/qb]
Jo mooooooj, dashke ti?!
Mir e nderroj me kusht qe te jete i zi ose blu, i njejti model. You think I can get into your size?! /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

C'fare ke ti mi??? :eek:

Me filloi shkolla oreeeeeeeee /pf/images/graemlins/frown.gif
..dhe nje klase qe kisha sot u anullua. Sec kishte profesori :confused:

Une per vete mezi pres t'ju takoj, se ku per mua s'ka shume rendesi. Une dhashe nje ide ashtu si kot per ke cunat...meqe nuk i kemi pare ato male e fusha bashke.

...vec i hall t'vogel kam un si Tranofile....nuk vi dot te shtunen. TE premten vi, por te shtunen me shume zor.

MOTI SOT DHE NESER..akoma ne funksion eee. Sa e modhe qe jom /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga albana:
[qb] Pse moj kur u shendoshe ti? [/qb]
:mad:

Un nuk jam shnosh, po ti je hollu /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pse mi Fantozzi jam une, per size 6 /pf/images/graemlins/blush.gif
help.gif

Le iher se ju amerikont i keni ndryshe permasat :tipsy:

alinos

Forumium maestatis

Got to go!
Qerrja shuuuuuummmmeeee e ngadalte.
Kiss you all [ca me shume e ca me pak /pf/images/graemlins/laugh.gif ]
Ndrikull mos harro fustaaaaaaaaaanin!

bye!