Massachusetts-tema qe s'do me vdek!!

mozaiku

Primus registratum
Re: Massachusetts-EDITED!

Une Kondre, po une vij per 1 qellim te caktum e ti s'me maron dot pune mu....

Mroma!

Kondrapedali

Kondrapedali

Mi goc, un kom martu gjymsën e mahallës nuk po t'marokom pun ty. Masnej, tashti që kemi ene Presidentin tonin nuk ka gjo që mos e zgjidhim.

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif meqë I missed you

mozaiku

Primus registratum

Ashtu mendon ti Kondre, po eshte icik e veshtire me me martu mua se kam fillu e hedh vickla shume keto kohet e funit ... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Varet sa i zoti do jete ai qe do me gjesh tina... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/yay.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Po pra. Sa fillove frengjishten ti tu rrit shum menia.

Ti m'thuj mu ku e do t'zotin ti ne un ta gjej.

mozaiku

Primus registratum

E du aty ku s'jane te tjeret ... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

He tashi , ma gjej...

Edhe ngjo , emra, nr telefoni e adresa e-maili ... mos me mbaj kot me premtime boshe mua , se edhe nazhi keshtu e mori naten e pare te shqetesimit tim , tashi s'po degjohet me :D.

mozaiku

Primus registratum

Gjithanej pra .... ah se harrova , te mos flasi frengjisht mundesisht dhe te mos kete pas me pak se 10 femra deri ne kete moment ... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Zakonisht nji që flet frengjisht nuk ka kalu nëpër 10 femra kshuqë gjo që rregullohet.

P.S. Me qen i zoti me qajt quhet? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif

mozaiku

Primus registratum

Quhet , quhet .... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Mjafton te mbaje shami vete ne xhep per lotet e veta , se une s'jam tu ja fshi jo... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif Vetem mund ti rri prane ne momente te tilla , e ta veshtroj /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Deri tashti e kom nji në menie po o pak i zon për momentin /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

mozaiku

Primus registratum

Hej bela... thashe se kishe nja 10 ... me keto njishat s'merrem une ... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Me kaq kërkesa sa ke ti 10 cop nuk i gje ke shumica e ke Gabi bashk /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

mozaiku

Primus registratum

Mohito e ke ate Nazho?! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
Na jep 1 gllenke , se na u tha gurrmazi /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Vec Burre te jete amon... s'kerkoj shume ...

personazh

Valoris scriptorum

gllenjka jepet me kusht qe te jesh me rrobebanjo kur ta kerkosh /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

burre do ti? kot i permena lidhset un, e dashke me opinga zotrote. modelin e mustaqeve si e do? me cepa perpjet, bisht derri, model fshese, apo stil braziljon? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

mozaiku

Primus registratum

Si Luigj Gurakuqi... ashtu ti kete /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Ke noj ngjyre te preferume per rrobabanjot , apo te kap te parat qe me vijne ne mendje?!

personazh

Valoris scriptorum

oh kur shef elegance ne ke mustaqet kjo mi non /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif . kushedi si i fikso karabin'jeret ti /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

ej po qeke nxi qe e thu pa fryk ket punen e rrobebanjove. ka lezet, lekura bojkaf shko me te zezen, sidomos kur jan t'holla rrobebanjot. veç t'kuqe me temina mos me i pat amon /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

mozaiku

Primus registratum

Te kuqe jo, po potokalli me viza a pranohen?! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Karabinieret jo dhe aq , po questoret duhet me i pa mire ne fakt /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif Halli te bo... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

heu!!! si dalin ca gjona m'drit tu bo muhabet plazhi. ku t'ka rasti ty me pa kuestor me sy mi? un maximumi m'ka arrit dora afer menges se policit te thjesht kur me mori shenjat e gishtave. mos je dhe ti nga kto te shitmit mi? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif