Massachusetts-tema qe s'do me vdek!!

personazh

Valoris scriptorum
Re: Massachusetts-EDITED!

ça jan kto shkak-pasoja mi rrusho? çoji floket mrapa, boji çik me shkelqim, grisi çik patallonat nga mrapa, dhe kur te pish pijen hiqja pipen se dukesh me sexy.

elemntin "nuk du dashnor" as nuk e konsideroj /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

mozaiku

Primus registratum

Kur provoj ate stilin e flokeve Nazho, me gjujne 18-vjecaret e normalisht ma ben truni xixa-xixa se rri tu rujte veten mos leshoj noj fjale qe mund te konsiderohet molestim minorenesh ... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Troc muhabeti, s'ka meshkuj te hajrit hic ... Tashi ti thuj ca te duash, po ky eshte realiteti...

mozaiku

Primus registratum

Meqe jena Nazho, shif se mos na ben noj njonin qe njef.... e ke parasysh ti moooo, mu me pelqejne ato tipat Jeans-Kemishe .

personazh

Valoris scriptorum

meshkujt e hajrit jane t'merzitshem, po s'e ke kuptu ti. e ke vu re ne ça ambjentesh diskutohet per çunat e mire? kur mlidhen grat e fisit (pa shajt njeri ktu :D), ke drejtori kopshit/shkolles/punes dhe zakonisht pihet çaj kur folet per ta. horr mi horr. horr durrsaks. horr durrsaks qe o burre. shef sa RR ka, te knoq /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

ps: knej nga lagj'ja ime jan martu t'gjith. sa njoni shoku im italjon u depresjonote kur vinte neper festa /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

mozaiku

Primus registratum

Do iki nja 6 muaj ne Durres me tere mend . Mbase ka ngel noj 1 akoma ... Tashi qe po e menoj , m'ka pas pelqy 1 ne gjimnaz mu.... alamet RR-je ishte ... hajde shpatlla hajde... kushedi nga bohet?!

P.S: Ky eshte halli pra Nazho... ku me dale me shoqni cifte cifte ... edhe kur te morin ne tel me dale te duket se te morin per gjynof ngaqe je vetem... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

qeka serjoze çeshtja: merr i bluze ne shkruj kasrrud errub jokrek. shef ça efekti do kete ne subkonsh si gje. veç mos rri mrapa nai makine se del ashiqare bllof.

ah ne i gjo: durrsaket ne darke i ke t'gjithe ne tirone.

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

mozaiku

Primus registratum

Eme mire po he ... diten vijne tironsit ne durres , ne darke durrsaket ne tirone ... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Ca venesh duhet te frekuentoj une Nazho, se s'njof mo as venet tashi, duke pas parasysh edhe moshen time tani... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Me thuj ca emra se une e kam qit bllokun e lapsin me majte shenime...

personazh

Valoris scriptorum

u qyqa mi lal. stili eshte si me heq vemendjen na vetja ne kshu rastesh. ne kshu kopilliqesh kam msu qamet /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif . po fillun me bo xhibla i thu "ho me akoma s'jeni martu ju?". ato sigurisht do bojn karshillik tu thon "ne kena kohe qe jena martu" po qe s'e jan martu, po qe se nuk jan do shofin njoni tjetrin ne sy /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif . ne rastin e pare ti ja pret "po mir dashnor s'keni kap akoma, ça boni?". sidoqoft ti syt nga vetja i ke heq, dhe pa harxhu historite e lezetshme qe mund ti rush per nai bell fustacchione /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

mozaiku

Primus registratum

Nazho , pa i ra kaq gjate , a ka mundesi me gjet nojnji te thjeshte shpejt e shpejt e pa shume deklarata?! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
Te duket se pret koha ketu ?! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

ven e? ke parasysh rrugen e elbasonit? para se te shkosh ke ura, ke rruga qe lidh partizanin e panjohur me uren ke nji. aty vetem gjuhet 100%. tjeter, ke parasysh bllokun? sa futesh te rruga kryesore, rrugica dyte djathtas. per 30 metra majtas ke nji qe fundjave bohet nam dhe faktori ferkim trupash arrin majat e veta, kurse 20 metra me tutje djathtas bohet muzike live, dhe aty s'ke ven ku me leviz sumen. kshuqe shif zej nai ven afer nai tufe te bukur ose e hongre per nja 2 ore te mira /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif .

po hyne ktu njef nanji qe ti trego venet e tjera qe thu ti kshuqe problemi u zgjidh.

ps: per emra jam keq fare s'maj men asnji /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

personazh

Valoris scriptorum

ku jena ktu mi mozo, ke mcdonalds e? ç'o ky inspirim amerikon qe paske ti? avash avash pra! ty t'o plas buza, se tu plas ne i çik su bo nomi /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

mozaiku

Primus registratum

Tashi me thone te drejten, ajo ideja e atij venit ku u ferkoshin trupat e s'kishe ku me leviz "sumen", me pelqeu... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
Ene mos u habit me idete e mia kapitaliste ; me qene femer osht me e veshtir se me qene mashkull... fundja , se po boj iher qefin tim, s'u bo nomi... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

P.S: A me trego si shkohet nga Skenderbeu te blloku, se une s'jam rrit ne tirone lale ... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

te ai veni ferkimit un kam zbulu qe egzistojn sytjena pre argjile, dhe per me teper femra qe veshin diçka te tille /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

ke kapitulli veshtirsise mos hyjm, ose po hym e bojm me bast /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

si shkohet ke blloku? boje ne menyre praktike. qepju nga mrapa robve te vesh bukur po shkove dit te shtune. po qe dit jave isoj. po pate takat me fugu qepju makinave te bukra /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

mozaiku

Primus registratum

Une disha qe kishte sytjena me silikon, po me argjile po e mesoj nga ty tashi /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
E paske zgjeru goxha horizontin ti ....
Ok , do i qepem femrave te veshme bukur ... ishalla s'po perfundoj me noj ven tjeter thuaj... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

jo lal, siguro qe perfuno ke blloku..heret a von. aty eshte zanafilla e çdo gjoje. rrezik ne per te shku ne durres duhet me u nis nga aty se arrin me shpejt /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

mozaiku

Primus registratum

Me thone te drejten, po me pelqeu blloku, une per nja 1 muj po rri aty, pa leviz hic... derisa te ngopem e te mos me bjere me menja per "bllok" me 1 llaf /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

shum mire e bo. merr shkruj per pershtypjet e tuja je qe je. do trasformohesh ne personazh piktoresk, njona qe shkru liber per bllokun. do t'vije i modh e i vogel me tu shit içik. do te shfaqen ne pamjen e tyre me te mire, me humorin me te mire, me t'gjitha t'mirat mo se e do rasti. kur ka bo shok amerikoni qe kishte custodia shishe birre ke qafa mos bosh ti! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

kalova dhe i hudha i kove uje çimentos se m'njiten shapkat kur hyna.

po vuna re i gjo te çuditshme ke mesazhi qe kam shkrujt me siper. kush ma ka nxi ate "personazh" para llafit "piktoresk"? se un s'e kam bo.

qao.

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

mesazh plot kompasion per Mozin /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

ec mi lal se te çoj une nga Skenderbeu te blloku...kam nja pese vjet pa i shkel rruget e Tirones...po kaq gje e mbaj mend...vetem se mu s'me ke me per taka e veshje te bukra...

je per ecje zbath e veshje indiane?

Kondrapedali

Kondrapedali

Yyyyy, do ecim zbath. Uj kom un ke shpia se kom çpu pusin ne kom uj t'hatashëm 24/7.

Kush ka menie Tirone?