Massachusetts-tema qe s'do me vdek!!

zog

Primus registratum
Re: Massachusetts-EDITED!

fjala POÇ vjen nga latinishtja POTUS e cila vete vjen nga shqipja e vjeter (me e vjeter se latinia) PER UJE ose PI UJE. pra si rrenje ka foljen shqipe PI.

Blendi

Primus registratum

Fjala LOCK anglisht vjen nga fjala LOÇKË qe dmth DRYN ne zonen e Korçes. :p

zog

Primus registratum

vetem se lok tend nuk shqiptohet siç shkruhet. dhe ne ket mesele e rendesishme eshte SHQIPTIMI (ngaqe njerzit kane shkruar shume me pas sesa kane folur), jo shkrimi.

latinet dihen qe shqiptimin e kane shume te perafert me shkrimin. ndersa anglezet ti degjosh kur thone revolujshen duken sikur e kane shpik vete qat fjal er bac.

VoGeLuShI

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Blendi</div><div class="ubbcode-body">Fjala LOCK anglisht vjen nga fjala LOÇKË qe dmth DRYN ne zonen e Korçes. :p </div></div>

me sa di une loçke ne korçe nuk perdoret hiç

ne drynit i themi reske /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

zog

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: mAsTeRmInD</div><div class="ubbcode-body">po fjala zog nga e ka prejardhjen ? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif </div></div>

fjala ZOG vjen nga ZE, ngaqe zogjte jane kengetare. per ket shquhen.

Blendi

Primus registratum

zOG KISHE CA IDE INTERESANTE PARA NJA NJE JAVE TE PESHKU PO NUK I COVE ME TEJ. me falni per germat e medha/

Blendi

Primus registratum

e kam fjalen per ato tema ku po flisnim per lumturine ne jete, sesi kjo ne shqiperi vjen ne nje forme tjeter nga jashte e qe ne nuk duhet te zhvillohemi duke imituar majmunerisht. me shpeton cila teme ishte....

mozaiku

Primus registratum

Kma 1 hall. Me eshte nxi vetem gjysma e komes. Si t'ja bej me nxi ne menyre uniforme gjysmen tjeter...

^^MIA^^

Forumium maestatis

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Mozaik_i_qelqte</div><div class="ubbcode-body">Kma 1 hall. Me eshte nxi vetem gjysma e komes. Si t'ja bej me nxi ne menyre uniforme gjysmen tjeter...

</div></div>

ahahhahahahahahhahahahahhahahhahahahahhaha ahahahhahahahahhahaha
hahahahahahhahahahahahaahhaha
hahahahahhahahahahahahahahahahahahhaha

o sa kam qesh Moz je e madhe /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

gjalle je ti mi? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Moze, kur t'shkosh ne plazh zbulo vetem pjesen e panxime.

ameba

Forumium maestatis

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahhahaahahahahaha /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

E bukur kjo teoria File /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif

Kot nuk thone: Sa te rrosh do mesosh /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

mozaiku

Primus registratum

Ngele mbrapa Files ti cuno, ca te ka gjet ?! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

ameba

Forumium maestatis

Asgjo nuk me ka gjet mi Mozi, po ene mrapa teje nuk ngelja dot se e ka zane vendin Scorpi /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif

personazh

Valoris scriptorum

ah mer kiç qe te tremin grate ty! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

kam pa ne enderr qe me kafshote njona mu ne hunde mbreme, po kishte ca dhembe te mprefet, gati çpues, se ate ndjesi me jepte. e t'menosh qe e kishte me dashni /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

a ne i gjo: Nelke ta perzun zogun. njela vetem un per ty tashi. po jom i merzit ta dish, m'ishte bo ferre e lezetshme ne kom ai kodoshi.

mozaiku

Primus registratum

Po mu, di gjo kur do me perzejne ?!
/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

fillo gjuj nelken se ne ty do t'vi rradha. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

ça bo mozo? ke njel pa lek ne nuk do me dal?

mozaiku

Primus registratum

ufffff s'dal vetem une ... keshtu qe i bie qe kam ngel pa dashnor Nazho.... kohe te keqija fort...