Massachusetts-tema qe s'do me vdek!!

AnaBlue

Forumium maestatis
Re: Massachusetts-tema qe s'do me vdek!!

Per me teper per filma shqipetare shko ketu: [ http://www.argetohu.com/

Gezuar dhomen e pritjes se re! Na u shtofshin kolltuqet /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

eh mer kone qe kapesh mas ca detajesh te parendesishme. ti pyt ku do flej e gjona te tilla, autobusi urban s'ka çte duhet ktu :p

Ane, perveç Bolero, qe eshte i lezetshem si film, ata te tjeret nuk i njoh (titujt historike tip tela per violine natyrisht qe po). pashe ca fragmente te "djelmosha te rrezikshem" dhe vetvetiu me shkun duret ne koke e fillova tu u zgerdhi /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Nazhi Tirana viti zero eshte i vetmi film shqipo qe kam pare i cili trajton vitet post 91' por duhet thene qe eshte film pa "plot" dhe e pershkraun shqiperine njecik si shume realisht per tu ndjere rehat perballe nje audience te huaj. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

nelk ti ke te drejte, po meno qe un kam kaluar eksperience e shetitjes se nji mikut tim italjon ne mes te tiranes ne periudhe viti te ri. ke parasysh si shitet gjeli i detit 20 metra larg Skytower? aty e kam pertyp turpin kocka /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

mozaiku

Primus registratum

Mroma iher!
Nazho, si e drodhe muhabetin ti ne ate rast?! Une zakonisht perdor justifikimin e teorise se "ekonomise se vogel ne baze familjare"... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif
Meqe erdhi fjala te turpi po ju tregoj edhe une ate turpin tim.
... Ishte dite e bukur tetori. Nga torrja u shifte deti si voj... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif U futem te amfiteatri Durresit edhe arritem me 1 vend ku te muri djathtas kishte nje alamet afresku te nxime nga tymi i zi. Na tha shoqeruesja e amfiteatrit qe ca maskarenj adoleshente kishin djeg nje gome makine aty brenda para nja dy ditesh.Miku im shprehu keqardhjen e vet, por me tere dhimbjen e tij vazhduam neper shkalle e ndersa shoqeruesja na tregonte nje varr ilir te nje femije, s'kishim si te mos shifshim shiringat e hedhura rreth e rrotull. Nderkohe qe une mundohesha me nderru vend , shoqeruesja ma priti me shume elegance.
- Sa sy te bukur qe paska. E paske zgjedhur te mire.
- Me falni, cfare?!
- I mire qenka , i mire. E kujt je ti xhan?!
Hej belaaaaaa..... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

TranofiljA

Primus registratum

Miremjes tregimtare /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Sot ne metro kam vu re dicka . Gjithmone kam menduar qe raporti i nje mashkulli me gjoksin e madh te nje femre ka qene raport i mire. Te dyja palet pelqehen...vetem sot vura re qe meshkujt edhe u ndikan edhe ne siklet (jo qefi) para nje gjoksi shuuume te madh. Ishte nje grua (afrikane) e ulur, me nje bluze te hapur dhe nje gjoks gjigand....vetem kur i shifje gjithe meshkujt qe nuk dinin ku te shikonin....filluan te ju merreshin mendt nga levizja e kokes. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

Ndoshta kishte te bente fakti qe ishin ne publik.... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/shrug.gif

S

Scorpion

Guest

Gjerat e ekzagjeruara nuk kane ndonje gje aq te bukur...

TranofiljA

Primus registratum

prandaj u ndjene ne siklet thua? Ngaqe nuk ishin t'bukra e??? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

personazh

Valoris scriptorum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Mozaik_i_qelqte</div><div class="ubbcode-body">Mroma iher!
Nazho, si e drodhe muhabetin ti ne ate rast?! Une zakonisht perdor justifikimin e teorise se "ekonomise se vogel ne baze familjare"... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

</div></div>

i dhash raki mjes drek darke. meqe ai jugor e un jugor si origjine kupto. bromp!!! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

po kur kerkote harte Tirone... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

çudia modhe qeka qe qeka fol per cica t'mdhoja e nuk kan vershu komentet. ça i keni bo vetes me ate parashikimin e motit, hiqeni si tradite :p

Perpara punes sime jane duke protestuar. Mos ndoshta ajo afrikania e Files punon ketu? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

personazh

Valoris scriptorum

o ti qe shkru me stil libri. shtjellohi gjith ato te panjohurat qe ke fut me nji fjali te vetme se kam harru goten e ujit ne shpi e nuk njy dot gishtin kur shfletoj /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

TranofiljA

Primus registratum

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif

Ndoshta Nelka....ajo zbriti ne Gov. ctr. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

Nazho....

personazh

Valoris scriptorum

file:

-ku puno nelka?
-ça punon nelka?
-ç'ne protesta ke nelka?
-ç'lidhje ka protesta me ate grune?

s'e njifke nelken ti jo! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

Nazhi larg qofte te shpjegohem, po humba edhe misterin une s'me nglet gje tjeter /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Me falni gjys' ore por me pret Jose dhe makaronat poshte ne mense. Nuk do ishte mire sikur ne vend te me mbushte pjaten dyfish te me ulte cmimin 50%? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

misteri nuk qendro ke fakti qe trego mi lal, po si e trego. pse me bo me thon gjona qe dihen?!! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

dhe siç thot babi im: ha t'keqen se je burre /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

TranofiljA

Primus registratum

Nazho, nuk di me ju pergjigj atyre pyetjeve, nuk t'rrej. Nelka eshte gjithandej dhe s'kapet me i ven. Sa here i mesoj punen ajo leviz....Me duket se ben noi pisllik ke puna dhe detyrohet me u mcef pa lene gjurme. Dyshimi im ky /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Ej, ketu ke puna do pikturojme ca si flamure, me shprehje te ngrohta...si tip urimesh. Me shkruani dicka shqip....te shkurter.

sh. flm.

personazh

Valoris scriptorum

ça sebepi? e para qe m'vej ne men "rri si m'shpi tate" /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

ameba

Forumium maestatis

File te ai flamuri n'Shqip shkruji nje fraze te tipit: Sherohu Trim, se te don Partia /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

P.S: Nazho mos mu lodh shum me shfletu enigmat e Nelkes se rrezik te bien floket /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

TranofiljA

Primus registratum

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

gjera qe do u thoje te semureve, nje perqindje e madhe e te cileve nuk shohim me larg se me muaj. Ndonje thenje e vjeter, si urim???? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_think.gif