Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006

personazh

Valoris scriptorum
Re: Massa - Prill-07!

carpe diem baby, dhe per me teper me akorin tim te preferum. po s'boj per kapiten me verte se ahu, pertoj. kush rri ma kapele pastaj, t'bo qe te bin dhe floket thojn...prite zot! :p

ika un iher. noten e shifna verdall. ju hongshin xixellonjat.

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

eee mire xixellonjat na hongshin te gjitheve... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wave.gif hajt noten

TranofiljA

Primus registratum

good_morning_coffee.gif

Dolores

Primus registratum

Uuuu paske ardh mi....morning edhe rrofsh ...ky mashkulli s eshte gje po kafja duket e ngrohte /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

TranofiljA

Primus registratum

u, t'paskam ktu per muhabet. Nuk po me niset dita hiç...si me ja bo?

Nuk e ke idene sa here me behet t'i them ketyre ke puna "Z'du!", kur kerkojne ndonje gje /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Dolores

Primus registratum

Ah sidomos me kte kohe te bukur perjashta...rebelimi ne pune vjen natyrshem ...u thuaj si me lezet u feel slow nga alergjite edhe mase nuk te kerkojne me shume sec duhet /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

Une s'kam pas kurre alergji....por keto vite ketu me ha hunda sikur do zihem me gjithe lagjen. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/frown.gif

Filluan t'ju bezdisin turistat mi?

Vals

Primus registratum

Ky forumi i ri ma ka prish terezine me keto ngjyrat e shpelame.

Trano, join the crowd. Edhe une po pertokam shume sot.

TranofiljA

Primus registratum
Re: Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Blendi</div><div class="ubbcode-body">per te distaten here...mirseerdhet grupi me Rezistent! ne AF.

Sipas tradites, ja dhe moti sot ne Mass.
radar_boston_640x480.jpg
</div></div>

s'kam gje per te shtuar.

Degjuat qe kane zbuluar nje planet te ngjashem me Token? A few light years away, po hec mo.....nje dite do hapen ambasadat /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

personazh

Valoris scriptorum

file ti ke moc ke shpia kshuqe mos u habit. kshu o kur fle me gjo me push. po pate lek porosit nga ato macet antialegjike qe i kan bo ne laborator, nja 2500 dollar benin. paguj dhe nja 500 per ta bo macen hadjute profesioniste bizhuterish a gjonash me shkelqim e fute ne pune te qesesh leket e investimit. shef sa kollaj?

ameba

Forumium maestatis

A thua do japin kollaj vizat per shqiptaret te kto ambasadat mi File apo do e bejne me llotari /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

Dolores

Primus registratum

Sa mire i di ti kto punet e macave /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

Une sepse s kam kuriozitet edhe deshire te iku diku ne hapesire...me pelqen kjo toka jone e ndotur nga te gjitha anet /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/goofy.gif

TranofiljA

Primus registratum

As une mi, une ku t'iki me noi vend sa me t'vogel /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Sot po shifsha nje pune qe ishte ne Fiji...ma boni pak me sy me thon t'drejten /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_think.gif

Nazho, une kam 7 vjet qe flej me macen....t'jete alergji e vonume thu e?

Dolores

Primus registratum

aq duhet ne jete nji shtepi me kallama ne buze te detit....peshk te pjek ...me barishta tropikal

hmmm well deri sa te mos kontaminohen detrat edhe akoma te kete peshk /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

TranofiljA

Primus registratum

sa qef e paske ket tipin me llap perjashta mi /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

personazh

Valoris scriptorum

oh Tran, qe ç'ke me te. shko vizitohu e shih se nga te vjen. po shkaktare eshte pushi i maces e ke te vdekme. ime moter dhe nji shoku im kshu e paten. edhe un kam pat mace ne shpi, po i gjusha ne shkelm kur me afrohej ne surrat. aty e msoi qe te flinte tek kembet e mia se mi mbante ngrohte.

doli ythi!

ameba

Forumium maestatis

File e ke nga ajri i paster i Bjeshkeve tona /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

Dolores

Primus registratum

i vetmi qe ben me shume se 1 fytyre mi ..nazhi /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif

personazh

Valoris scriptorum

doli dhe kon'ja ma hudhni emailin me pm t'ju dergoj i gjo te lezetshme, se juve s'jau kam nga grupi ktu.

TranofiljA

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: personazh</div><div class="ubbcode-body">oh Tran, qe ç'ke me te. shko vizitohu e shih se nga te vjen. po shkaktare eshte pushi i maces e ke te vdekme. </div></div>

ok, m'bere qe te them te verteten qe macja nuk fle hiç me mu dhe nuk m'a var.

m'duket e kam nga lulezimi i luleve....e cuditshme kur shef peme me lule por pa gjethe....si me qene me çante n'dore e kepuce vesh dhe nga ana tjeter lakuriq /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif