Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006

Isabelle

Valoris scriptorum
Re: Massa - Prill-07!

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: personazh</div><div class="ubbcode-body">mu shkrimet pa firme me duken sikur jan si pa breke. </div></div>

Tashi na e sakteso icik kte : kjo eshte mire apo keq /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif ?

TranofiljA

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: personazh</div><div class="ubbcode-body"> ça simbolike jep autori me "tanofilin e shartova" /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_think.gif </div></div>

po ta jap ca vargje te tjera se ndoshta te ndihmojne te thellohesh edhe me teper /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

...dola n'bahçe me mledh lule
harrova mendilin oooo
tuj k'put tranafilin oooo

oh tranafilin e shartova (2 here)
se n'ty djale u dashurova (ne fakt eshte vajze,po varet kush e kno...ne rastin tim m'lezeto ma fort me djemt)

TranofiljA

Primus registratum

mendil= mindil= shami

Dikur mjaftonte t'i jepje shamine djalit dhe merrte fund ajo pune /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

personazh

Valoris scriptorum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Isabelle</div><div class="ubbcode-body">
Tashi na e sakteso icik kte : kjo eshte mire apo keq /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif ?</div></div>

mu s'para m'vje me fol kur jam pa brek. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Tranofile dialekt astriak osht ai mi /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif ?

Nazho ti je me firme, kshu qe i bi qe je me brek'... po mire nuk ben qe i gjykon ata pa firme si me pa brek' , se i bone robt me vesh brek' dun apo zdun me vesh brek !

thuje 5 here shpejt tashi /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif !

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

une them se lu futboll... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

personazh

Valoris scriptorum

File, ti dy strofa qite aty, po vallaj ke tronafili i bika theksi prap. thash un, kot s'e ka thon, ka i gjo aty posht. shamia eshte diversiv. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

iso:

Nazho ti je me firme, kshu qe i bi qe je me brek'... po mire nuk ben qe i gjykon ata pa firme si me pa brek' , se i bone robt me vesh brek' dun apo zdun me vesh brek !

ps: s'i kom pulit asiher syt dhe kam mor frym vetem ke hera 2. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

...pse mendoni qe do luj me topa patjeter...ndoshta lun shpatash. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

bilardo, futboll....shume perplasje. naigjo me me rrjedhshmeri? tip vozitje psh jo? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

uuuuhhhhh me duket pak loje e rrezikshme per nje djale pa breke... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif...se fup fup...ene ...i iken per ushqim macesh pastaj... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

Oh nazhi tani me kujtove ate kengen e Rod Stewart Sailiiing eshte e bukur /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

E degjove pershendetjen qe te bera tek muzika para nje jave?

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

me fal po ça te bej une...ti pa breke...me nje varke me rrema per qef tat...ne mes detit tu 'knu I'm saiiiling... I'm saiiling...across the darkness sea diçka e tille...ça te bej une...nuk rri dot pa qesh...apo kjo kenga qe eshte...leje mo...

personazh

Valoris scriptorum

s'e kisha vu re fare Nelke, po tashi shkova e pashe. e forta eshte se une pak a shume ne ato dite po degjoja ate "la donna e mobile" dhe e ngatarroj perhere me Figaron. rrofsh rrofsh je flori. po mir, me thuj pse pikerisht me ate kenge qafir njeriu? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

dahlie, ti jo vetem qe e materjalizo, po i fut dhe nji te tregume tere detaj. ik se me knoqe /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

personazh

Valoris scriptorum

hemmm, prit lemme guess. se kjo eshte kenge dushi, dhe un kam shpreh haptazi qe knoj ne dush? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif