Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006

TranofiljA

Primus registratum
Re: Massa - Mars07

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Trano me ledhato pak te lutem /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/kiss.gif i kam duret e vogla, por njof njerin qe t'a pershkrun siperfaqen ledhatuese in half the time....apo e do dale-me-ngadale ti /pf/images/graemlins/grin.gif

Nazho, fantazia ka pesuar nje "upgrade"...prandaj kam ndryshu dhe mbiemrin /pf/images/graemlins/tongue.gif

Meqe erdhi dhe Dolja, desha me vu ne pah opinionin tim qe Nazhi ka me pas problem kur t'martohet se sa here t'zbrese shkallet me grune dhe te dale para shpise do i sulen femrat e lagjes....Nazhiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! /pf/images/graemlins/grin.gif

Dolores

Primus registratum

Po mire se ne faqe e puthim...nga respekti /pf/images/graemlins/laugh.gif

File /pf/images/graemlins/kiss.gif

personazh

Valoris scriptorum

e di qe do sulen lal. un e kom bo planin qe tashi qe do hap nji dyqon intimosh m'tirone. tregtia tregti ça me bo /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

e di mi e di....se me e perqafu do e thyshim ne mes tjetrin /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ma shpjegejshen pakejshen ket avatarejshen qe ke se nuk po e kuptojejshen /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Eshte bluza e Maple Leafs qe po e shkelim ne toke...nga inati qe su futen ne ndeshtjet finale /pf/images/graemlins/mad.gif

Nazhi aq i mire e i sjellshem je ti do te te marrin mendjen femrat me puthje edhe do fillosh ti japesh intimot free /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mos e besoni! Kete sekretin e sjelljes se mire ma ka treguar edhe mua kur benim trejnim bashke. Megjithese une s'jam nxenese shume e mire /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

te shkretet lojtar, heqin bluzat me ja dhuru tifozeve n'ven qe t'jet e kunderta.

po dol, t'kerkoj nonjona qyl, e çoj per sume ke tregu çomve.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

mozaiku

Primus registratum

Ej shyqyr, tashi kushedi kom noj shprese me me zone gjumi...

Nazho, si re me thu nevrike mua?! Duket qe s'me mban mend mire /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

mozo me verte kush ishe ti aty ne firenze? /pf/images/graemlins/laugh.gif

jam tu pa te all music Dj Chiama italia. e njoni tifoz si duket me Romen tu thon "kam rraf dje Manchesterin ne PS2 per 3 ore rresht nga 10-0". o çkom qesh /pf/images/graemlins/laugh.gif

Qerratai

Primus registratum

Hahahahahahahahahahahaha /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

A rigrazie...

mozaiku

Primus registratum

Amon , mos u boni kaq tifoza ekstremista se s'ka per t'ju ec as me femrat masnaj... /pf/images/graemlins/grin.gif
Sporti duhet te ndiqet per "sport" , jo per qellim week-endi... /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kondre, shyqyr qe fute koken ti, se keta kishin 5 femra perreth qepare po s'pane asnjeren /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

tashi ti kot harxho llafin moz. un s'kisha pa naiher mostin te nxirrte ate ikonen roz me zemra siper per nanjonen ktu. veç past nanjona emrin Milan /pf/images/graemlins/laugh.gif.

ik gjuj Tiger Woods at'here /pf/images/graemlins/laugh.gif

mozaiku

Primus registratum

Mire mo mire, boni ca te doni e si ta doni, me drita fik o me drita nez... /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

Miremjes /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sot kam qesh me veten time. U bera gati per pune dhe nuk po gjeja celularin. Zakonisht e le ke komodina, afer kokes se krevatit. Nuk ishte aty. M'kapi e qeshmja se vetem t'ishte bere telefoni me kembe....

E gjeta me ne fund, gjejeni se ku se /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Kot nuk studion bota gjumin...ca nuk ben robi /pf/images/graemlins/lol.gif

personazh

Valoris scriptorum

un u menova qe thu ti file dhe u detyrova me e apliku dinamiken e ngjarjes qe te arrija ne ket konkluzion. u shtriva me i fjal, ja rrasa gjumit po vetem se celularin e kisha harru ne banjo, e kisha fut ke gota ku maj furçen e dhembeve. e gjeta? /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

Nazho nuk e ke gjet...e kisha fut ke kllufi jastikut...sic duket do ket fillu me bo zhurme dhe duke u mundu shume mos me m'dale gjume...e keni parasysh ate momentin shume delikat kur e kupton qe po t'del gjumi po nuk do me u qujt....e...ne ate moment e kam zgjidh problemin /pf/images/graemlins/lol.gif

Moze, une vallahi shof ondrra vetem me njerez, zakonisht burra...ca duke u majt n'peme, ca si zjarr shuajtes /pf/images/graemlins/laugh.gif, daktarra...etj etj...se s'me kujtohen. /pf/images/graemlins/laugh.gif