Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006

TranofiljA

Primus registratum
Re: Massa - Mars07

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Trano do me squizesh ne axhende kete weekend? /pf/images/graemlins/wub.gif

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/wub.gif po mi, ca peshe mund te ngresh? E ke provu ndonjehere?

Degjova qe maratona e Bastonit ka mundesi te anullohet per shkak te flokeve te bores....keshtu qe Nelka, you can var jor atlete /pf/images/graemlins/smile.gif

Si te duket e shtuna?

/pf/images/graemlins/kiss.gif per Nazhin se nuk m'a harron asnjehere mbiemrin

Qerratai

Primus registratum

Tranush, foli Nelkes se me ngacmon ? /pf/images/graemlins/cry.gif

Nderkohe... Clarence Seedorf gol, 1 me 0 /pf/images/graemlins/wink.gif

TranofiljA

Primus registratum

I love this song me gjithe Bubble-ne mrena..me ate bej 5 kalamj une po t'me kendoje mjes per mjes.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

pak bëke mi, nuk paske shans me konkurencen ti /pf/images/graemlins/grin.gif

Mosto, nuk i them gje Nelkes....se te garantoj qe ngacmimet e saj jane mese te pelqyeshme....edhe gjate ndeshjeve biles /pf/images/graemlins/laugh.gif

Qerratai

Primus registratum

Me falni... SUPERPIPPO GOL, 2 me 0 per Milanin /pf/images/graemlins/smile.gif

Nazho, duku mor qen!

TranofiljA

Primus registratum

Nazhi po i jep model tjeter flokeve tani...mos e shperqendro.... /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

mozaiku

Primus registratum

Komshiun qe kam perballe do e zhdep ne dru neser ne mjes, ose do i thyj xhamat kur mos ta kete mendjen.... /pf/images/graemlins/madie.gif
Me i cmendur qe eshte, me trembi me ato ulerima idiote sa here qe topi i afrohet fushes... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hej bela, ne rrugicat e ngushta te qytetit tim nuk vendos dot mos me e ndjek ndeshjen ... /pf/images/graemlins/laugh.gif lene mo me vendos me fut gishtin te hunda tu qene brenda ne shtepine tende, ne dhomen tende... /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Qerratai

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Une shkurtova nje cigare /pf/images/graemlins/laugh.gif

Candy shko zer radhen nje kat me poshte per Bubble-ne se mos ta kap ndonje tjeter. Edhe une p.sh po mendoj ta fus ne listen e rezervave /pf/images/graemlins/laugh.gif

Qerratai

Primus registratum

Une kendoj me mire se Bubble... por problemi eshte qe jam shume here me i pashem sesa ai /pf/images/graemlins/shrug.gif

personazh

Valoris scriptorum

m'ka mallku nelka. m'ka ardh njona qe nejti 10 minuta tu pyt per historikun e nderteses, masnej nji thuthuq qe mori m'tel e hajt ta kuptoje ça thoshte. mir qe e kam Tv afer.

po ke parasysh ke ajo kenga "zemra po m'gufon"? /pf/images/graemlins/laugh.gif

ec aty ec! apo s'u mlodhen dhe femrat ktu!

TranofiljA

Primus registratum

Nazhi, sa kate ka ndertesa jote? Po dritaret si hapen...nga poshte lart, nga lart poshte, me nje dore apo me dy duar?

Bejne zhurme sustat e krevateve? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mastero mos u merzit se s'eshte problem fare pamja, te veme nje thes mbi koke dhe e zgjidhim ate hall /pf/images/graemlins/laugh.gif

Qerratai

Primus registratum

Do beja nje batute por kam frike se do me thoni rrugaç, apo pervers... apo ku ta di une se c'tjeter pjelle te indinjates suaj /pf/images/graemlins/laugh.gif

Trano, tani pyte sa te dush se maroi pjesa pare /pf/images/graemlins/tonguee.gif

personazh

Valoris scriptorum

pjesa par maroi. t'ngrihemi t'rregullojm patallonat se na jan ngjit shume nga te perdredhmet nga sikleti.

ah mi file, ma kan thon qe me shfaq pikat e dobta te godasin dhe ti s'ja bone dysh rastit. mos me fol per nelken pastaj qe te thy kreherin po e mori vesh qe i ke fiksim floket. po s'ka problem tashi qe milani po fito maj çdo gjo.

mirmbrema candy dhe mozaikut nevrik.

personazh

Valoris scriptorum

Trano po kontrollon nese Nazhi e di manualin e shpetimit ne rast zjarri /pf/images/graemlins/lol.gif

[/ QUOTE ]

mu kujtu nji fantazi erotike qe ka pat filja me zjarrfiksa.... po ti t'gjithve ja ke tregu mi? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ndihem shume e indinjuar nga menyra si me kane portretizuar te dy parashkruesit (pike) Trano me ledhato pak te lutem /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

aaa pse me u qajt ke shoqnia e? mosti eshte si bulozer e prap s'qiti pik zoni kur i vune kllefin e jastikut m'kok. a t'lutem shum. po m'thuj te kush detaj u nalu me shum filja kur tregote per ate fantazine? ishte aty kur pompierua deperton nepermjet xhamit te dritares dhe me ze pompoz duke zgjatur doren i thote "come with me if you want to live"? /pf/images/graemlins/laugh.gif