Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006

AnaBlue

Forumium maestatis
Re: Massa - Mars07

Eshte bere shume misterioze kjo tema. Trano nuk na thote asgje per procesin gjygjesor kurse Mozi na thote vetem se per 4 ore ka ndenjur me brryla dhe kembet e mbeshtetur diku por jo se cfare ka bere /pf/images/graemlins/laugh.gif

Curiosity kills the cat... purrrrr... /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

te thashe pra...guilty! ca do me dite ti? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ky robi i kishte vjedh paret nje taksixhiu nen kercenimin e dy thikave qe ja kishte vene nje pas qafe dhe tjetren para.....DY here. Nuk i kishte shkuar mendja qe heren e dyte do i binte i njejti taksixhi.

E gjitha per t'ble kokaine...bad habit..

Moza me duket ka qene tu bo yoga ....

AnaBlue

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />

Moza me duket ka qene tu bo yoga ....

[/ QUOTE ]

4 ore me prapanice perpjete? /pf/images/graemlins/lol.gif

Lol Trano dukesh shume e pezmatuar, ishe mprehur per ndonje drame me shtate akte ? /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

Me e forta eshte se ne fund nga 14 veta te jurise vetem 12 lejoheshin te diskutonin dhe votonin per fatin e ktij robi.

Na i moren numrat e karrigeve, i futen me i kuti dhe nxorren 2 te cilet do viheshin ke stoli rezerves dhe si per fat m'kapi mu /pf/images/graemlins/laugh.gif

Keshtu qe si perfundim I did not have a say /pf/images/graemlins/laugh.gif

ameba

Forumium maestatis

Hahahaha File ene ketu rezerve te paskan lane mi /pf/images/graemlins/lol.gif

Nelke, Ana si mu ngryset ju te dyja? Si perfundim e mori vesh njeri ekzatesisht ca kishte ba Mozi per 4 ore rrjesht /pf/images/graemlins/confused.gif

Ca dmth edhe ketu rezerve, Trano s'eshte kurre rezerve ne zemren time /pf/images/graemlins/smile.gif

Kone Mozi mund te kete bere terapi drite (per ata qe i kap depresioni ne dimer), po 4 ore shume eshte, vetem te kete qene e depresionuar qysh ne klase te trete /pf/images/graemlins/laugh.gif

ameba

Forumium maestatis

Nelke mos u inatos ene ti mi se une them qe Filja e ka kuptu ca kam dash me i thane /pf/images/graemlins/winkwink.gif

Po kjo puna e Mozi-t megjithmen po me ban kurjoz /pf/images/graemlins/tongue.gif

S'jam inatos mor, jam kurioze te di ne cfare situatash te tjera ka qene rezerve. Te ai roli donikes ndoshta? /pf/images/graemlins/laugh.gif

ameba

Forumium maestatis

Kush asht kjo Donika mi se nuk e njof /pf/images/graemlins/laugh.gif, gjithsesi Filja besoj se e ka marre mesazhin ose do vije ma vone ene do na keshilloje te mos 'grindemi' per te se na ka xhan te gjitheve /pf/images/graemlins/lol.gif

Kone te prezantoj Doniken.
Donika Ky eshte Konia.

donika.jpg

ameba

Forumium maestatis

Se njifsha kete Donike e vetmja qe majsha men une eshte ajo qe rrinte me Skenderbeun /pf/images/graemlins/laugh.gif

mozaiku

Primus registratum

Mromaaaaa!

Sot nejta dy ore me gjunje te perthyer dhe kurriz mbeshtetur diku... /pf/images/graemlins/laugh.gif Hengra edhe nje Musli nderkohe qe beja kete gje. Kishte shije cranberry... /pf/images/graemlins/laugh.gif M'kaloi edhe nje grenxe nja dy here rreth e rrotull... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Trano, guilty per ca?! /pf/images/graemlins/laugh.gif Percaktoje subjektin goce, se ta coi vendimin ne apel ai zotnia... /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

Mirmbrema Bostoni /pf/images/graemlins/wave.gif
a mundem me nderhy ke kjo tema?
kisha 1 pytje i pohim /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mozi - I love Anette Bening /pf/images/graemlins/smile.gif
you have become an attractive indiovidual to me since this new avatar /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kush eshte Donika?

mozaiku

Primus registratum

Ubububuuuuuuu.... jom Melissa e TV fronceze mi... /pf/images/graemlins/laugh.gif
E di qe tani do te te pelqej me pak perseri, po s'kam c'bej , e kam per natyre me qene e sinqerte dhe me thone te verteten edhe kur eshte kunder meje... /pf/images/graemlins/laugh.gif

AnaBlue

Forumium maestatis

Mirese te vish, po nje dore fiq te thate nuk na solle /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Mozi, do na thuash se cfare ben me prapanice perpjete me ore te tera apo jo? Na vdiqe nga kurjoziteti! Oj kjo /pf/images/graemlins/tonguee.gif

I love new york

Primus registratum

te me falesh se me hutoi Mozi me ato komet perpjete /pf/images/graemlins/tonguee.gif

ja ku keni, bujrom, lloje te ndryshme biles
rapunzel$52315314.jpg

per Anen vecanerisht jam tu sjelle edhe kto se e di qe i ka qejf /pf/images/graemlins/smile.gif

grape-leaves.jpg

Mozi jo mi nuk te kam me pak qejf, une Melisen nuk e njof por mqs i ngjaka Anette bening me pelqeka dmth edhe ti vazhdon m'pelqen /pf/images/graemlins/laugh.gif

mozaiku

Primus registratum

Po m'dha Ana noj kokerr japrak edhe mua, do e them ca kam bo sot... /pf/images/graemlins/laugh.gif

AnaBlue

Forumium maestatis

Po te jap 2 kokrra japraku, me thua se cfare ke bere dhe dje? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Rrofsh Helena! /pf/images/graemlins/smile.gif