Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006

mozaiku

Primus registratum
Re: Massa - Mars07

Po sinjale , ka traktori?! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pse e ke problem kete orar ti re?! zakonisht ca ben ne kete ore ti?!

notorious

Primus registratum

mahhhhh kam fillu te vrapoj Mozaik... deri ne 2 te notes

e me duket se po luj menç... sepse s'kuptoj pse t'me pelqej me shum te boj vrap se me ardh ke ty ne kte orar /pf/images/graemlins/smile.gif

mozaiku

Primus registratum

Se une s'te dobesoj e as te djeresis pranaj... /pf/images/graemlins/laugh.gif Maksimumi te shtrydh icik trunin... /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.S: preferon vrapin eeeee... mire mire se do ja ndish efektet ne pleqni... /pf/images/graemlins/tongue.gif

notorious

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
preferon vrapin eeeee... mire mire se do ja ndish efektet ne pleqni... /pf/images/graemlins/tongue.gif

[/ QUOTE ]

kuptimi Mozaik...? se me t'thon te drejten me shum pertes e kam... po ka dhe variante me t'thon te drejten /pf/images/graemlins/laugh.gif

vdeksha un pra per te shtrudhmen tate... huuuuuh

mozaiku

Primus registratum

Prit iher se lashe presorin tim te mrekullueshem vetem me patat... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ca kuptimi re?! Ti pra ., vete e the qe pelqen vrapin me shume se komunikimin me mua dhe une po te them qe mos i lodh kockat qysh tani... /pf/images/graemlins/laugh.gif

notorious

Primus registratum

aha

pastaj un s'thash per komunikim... po e kisha llafin, te dilja nga shpija per vrap... e te vija ke ty

mozaiku

Primus registratum

aaaaaaaaaaaaaaaaa... po fol mer burre i dheut.. /pf/images/graemlins/laugh.gif Bjeri shkurt...

Ho me , u nise ti apo hic?!

notorious

Primus registratum

po tall kulon Mozaik...?

se gati jam...

p.s. e mos ma bo si heren e fundit... qe i kishe thon rojes pallatit qe kushdo qofte ai qe me kerkon dera te mos hapet

se rob shpije do te lej pa xhoma...

mozaiku

Primus registratum

Genjeshtar... s'i ha njeri keto shprehje ketu te Massachustsi po he ... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Mos bo kot si i shkathet /pf/images/graemlins/tongue.gif

Edheeeee Ate gjesendin une s'e tall, se e respektoj... /pf/images/graemlins/laugh.gif

mozaiku

Primus registratum

Mua me duhet gjys ore me arrit te giardino kur jam me taka te larta vesh /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ngjo , boje me ecje sportive, jo me vrap... /pf/images/graemlins/laugh.gif

mozaiku

Primus registratum

i shkathet ne ç'kuptim...?

mos te prisha gjo pun ktu ne Massa mi...?

[/ QUOTE ]

Noto, s'qenke ne forme sonte. Mu dashka me ti shpjegu gjojnat nga dy here... Me lodhe pa fillu hala... /pf/images/graemlins/laugh.gif

I shkathet ne kuptimin, qe vjen mrena notes te une me vrap ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Per prishjen e punes , mos u bej merak. S'ka gjo qe s'ndreqet ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

Moze, ku ke qen mi se me mori malli.

Per punen e traktorit, per te marre patenten duhet te shkosh ne provim me minifund /pf/images/graemlins/laugh.gif

ameba

Forumium maestatis

Hahahahahaha File pse kshu e ke marre ti patenten e triciklit mi /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

Jo, se diten qe kisha une provimin ra bore shume /pf/images/graemlins/laugh.gif

...mesa duket jemi te gjithe ne diete forumi /pf/images/graemlins/lol.gif

ameba

Forumium maestatis

Per punen e djetes fol per vete ti mi se mua me kane keshiluar nje kure per tu shendoshur se kisha ca probleme me dukjen e venave /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

mozaiku

Primus registratum

Per punen e traktorit, per te marre patenten duhet te shkosh ne provim me minifund /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Knej mi kam qene , vetem se kam nderruar orar...

Kjo teknika e minifundit , vlen edhe per ato qe i kane kembet e shtremta?! /pf/images/graemlins/laugh.gif