Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006

personazh

Valoris scriptorum
Re: Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006

meshkujt qe bojn msusin ne nivele gjimnaz-fillore vetem rob te kqinj nuk mund te jene. un s'kam pa per vete. maximumi jan çik manjake /pf/images/graemlins/laugh.gif

grate jane kinda:
scarycat.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

Nazhi, no prob

doktorreshe per doktorreshe nuk ju charge una juve /pf/images/graemlins/laugh.gif

dore e vjeter e forumit /pf/images/graemlins/goofy.gif

TranofiljA

Primus registratum

Mire pra....une po te tregoj ca maj men une nga endrra.

Nazhin sikur ishte kap ne nje dege peme me te dyja duret, po m'qeshte mu qe isha poshte. Kishte vesh i kmishe te zeze dhe i kishte pervesh menget deri ke brryli /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

i bona cop thojt me njoni tjetrin. shpejt Helene se veç 10 kam /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Mire pra....une po te tregoj ca maj men une nga endrra.

Nazhin sikur ishte kap ne nje dege peme me te dyja duret, po m'qeshte mu qe isha poshte. Kishte vesh i kmishe te zeze dhe i kishte pervesh menget deri ke brryli /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Ahhheeeemmmmm (kolla ktu) /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nazhi ne brendesi te vetes ka frike nga dicka, frike emocion ankth qe ja di vec shpirtiu vet, edhe hyp n'peme (legorike kjo) per te shpetuar. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Mos hyp se drandofillja nuk te ik nga zemra aq kollaj, ka ca gjemba ajoooooo /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif qe s'i shpeton dot.
Ai tashti duke e dit ket gje, ishte bo si macho man edhe ishte vesh me kmish t'zeze edhe kishte pervesh monget si kuller )i thone kosovaret) /pf/images/graemlins/laugh.gif
Dote me tregu that he doesnt care, po ama deep down zemren e ka t'bute si pamuik edhe t'verdh si flori
ohh did I mention t'kuqe nga dashnia /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

Nazho...luj çuno....ca eshte tu thon kjo çika? /pf/images/graemlins/laugh.gif

teab

Primus registratum

Kush paska ron m'rena me cin knej nga AF'ja?? Ec shpejt tregoni.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/wave.gif

TranofiljA

Primus registratum

ja fute kot tani....se te gjithe e dine qe une kam gjema /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ti ca do na thush per veten tate...se une e pashe endrren e ajo foli vetem per ty. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Maje vet!

personazh

Valoris scriptorum

un jom viktima mi, nga ato t'pafajshmet qe edhe aty ku jan i kan çu, s'kan shku vet. pale vuj ne nga lartesite :

personazh

Valoris scriptorum

s'puno P-ja, m'kan dal veç syte me siper /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

a, mund t'themi dhe qe Helena ka shpirt shume te mire dhe romantik. rrofsh lal, gjithsesi nihem i nerum qe m'ke çiftezu me Filen me ket lloj menyre. /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

Vete e ke fajin, nuk rrishe dot atje ku je...po shko e u del neper endrra t'tjereve. Shef ca fati t'ra? /pf/images/graemlins/laugh.gif

se tani u kujtova....po Moza? Helene, taksirat shife pak ate endrren time me MOzen ke faqja tjeter /pf/images/graemlins/smile.gif

ameba

Forumium maestatis

Si ju kam ju knejna une /pf/images/graemlins/kiss.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Mbrema iher si po ma kaloni mbremjen??

Mduket mua apo ora ne forum eshte cik si mbrapsht??
Trano si te kam? Akoma me endrra ti,do tken ber magji ktu ne shqiperi se ska mundesi /pf/images/graemlins/laugh.gif

ameba

Forumium maestatis

Mos e kane lane oren me East Coast Lips-o /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Vete e ke fajin, nuk rrishe dot atje ku je...po shko e u del neper endrra t'tjereve. Shef ca fati t'ra? /pf/images/graemlins/laugh.gif

se tani u kujtova....po Moza? Helene, taksirat shife pak ate endrren time me MOzen ke faqja tjeter /pf/images/graemlins/smile.gif

[/ QUOTE ]

un e kom fajin e? po aty eshte bo ça ke desht ti mi!!! /pf/images/graemlins/lol.gif

po u bone dru tashi! s'tremesh mo...po kushedi ça te del me mozen e aty do folim masnej /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

mroma ju te dy siper (njoni-tjetrit ishalla) /pf/images/graemlins/laugh.gif